Dé rechtshulp en startpagina bij letselschade

Claim uwLetselschade Bel Gratis0800 - 0112

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval

Voor de aansprakelijkheid van bedrijfsongevallen met letselschade geldt dat het slachtoffer een sterke bescherming geniet en de aansprakelijkheid vaak bij de werkgever ligt. Als een werknemer buiten zijn schuld om een bedrijfsongeluk krijgt, kan de werknemer de loonschade en letselschade verhalen op de werkgever.

Verzekering voor bedrijfsongevallen

Werkgevers zijn vrijwel altijd verzekerd voor bedrijfsongevallen. Toch vinden veel werknemers het lastig om de werkgever aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te claimen. Als letselschadeslachtoffer kan u bij het claimen van een letselschadevergoeding na een bedrijfsongeval een belangenbehartiger inschakelen. Bijvoorbeeld een letselschadebureau of letselschade advocaat. Zij geven u advies, verhalen uw opgelopen schade bij de werkgever en ontzorgen u gedurende uw letselschadezaak.

Gratis hulp en advies

Voor gratis hulp en advies belt u naar onze helpdesk op 0800-0112 (gratis). Wij beantwoorden graag uw vragen en ontzorgen u bij het claimen van uw letselschade. Telefonisch zijn wij maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar.

Buiten openingstijden kan u uw schade melden via het contactformulier. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Hoe nuttig is deze pagina?

Dé rechtshulp en startpagina bij letselschade

GratisDirect hulp Bel Gratis0800 - 0112