✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Wat is een belangenbehartiger?

Een belangenbehartiger behartigt uw belangen tijdens het schaderegelingsproces (de behandeling van uw letselschade). De belangenbehartiger inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkheidstelling, stelt de letselschadeclaim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces.

Typen belangenbehartigers

Er zijn diverse typen belangenbehartigers zoals letselschade advocaten, rechtsbijstand verzekeraars, letselschadebureau’s en slachtofferorganisaties zoals De Ombudsman.

Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kan toevoegen aan uw letselschadeclaim.

  1. Inventariseren letsel
  2. Verzamelen bewijsmateriaal
  3. Aansprakelijk stellen van de schuldige
  4. Voorschot op schadeclaim bepalen
  5. Definitieve claim vervaardigen
  6. Afronden letselschadezaak

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.