Letselschade
opgelopen?

Wij helpen bij het verhalen van de schadevergoeding

  • Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand
  • Ontvang de hoogst haalbare schadevergoeding
  • Altijd een specialist of jurist in de buurt

Mijn ongeval met letselschade

letselschade-meld-nu-bedrijfsongeval
letselschade-meld-nu-verkeersongeval
letselschade-meld-nu-dier-en-letsel
letselschade-meld-nu-direct-contact

Juridische hulp bij letselschade

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Bent u nu letselschadeslachtoffer van een verkeersongeval, bijvoorbeeld na een aanrijding met de auto, een scooter, van de fiets of als voetganger aangereden? Heeft u letsel en schade opgelopen als gevolg van een bedrijfsongeval of bent u gebeten door andermans dier?

Wij helpen u kosteloos bij het claimen van de schadevergoeding. Neem hieronder contact op met een van onze juristen en hoor direct wat de juridische mogelijkheden zijn van uw casus.

Recht op schadevergoeding?

U heeft recht op een schadevergoeding als u zonder enig schuld bij een ongeval betrokken raakt en hieraan schade overhoudt. Het regelen van letselschade is complex, frustrerend en bovendien zeer tijdrovend voor iemand die hier niet bekend mee is. De specialisten van letselschade.nl zijn hierin bedreven en treden op als uw persoonlijke belangenbehartiger gedurende het schaderegelingstraject. Geheel kosteloos. De aansprakelijke partij betaalt de juridische kosten.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Zo werkt letselschade claimen bij ons

1
letselschade-stap-01

Ontvang gratis advies bij letselschade

Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Tijdens de intake beoordelen wij of uw zaak op juridisch vlak kansrijk is en bespreken we welke stukken nodig zijn om de zaak aan te nemen.

2
letselschade-stap-02

Bepalen aansprakelijkheid

Wanneer wij de zaak kansrijk achten, schakelen wij een belangenbehartiger in. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk en vraagt een voorschot aan om de eerste kosten na het ongeval op te vangen.

3
letselschade-stap-03

Voorschot van schadeclaim bepalen

Uw belangenbehartiger brengt alle schadeposten in kaart. Om de claim te onderbouwen wordt eventueel medische informatie opgevraagd bij het medisch adviesbureau. Dit bureau werkt alleen voor letselschadeslachtoffers.

4
letselschade_stap_4

Indienen schadeclaim + nazorg

Wanneer er sprake is van een medische eindsituatie, dan gaan wij de schade definitief berekenen en dienen wij in overleg met u een voorstel in bij de wederpartij. Als alle partijen akkoord gaan met het voorstel dan wordt de schadevergoeding overgemaakt.

Onze experts komen (weer) bij u thuis!

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen en nu bent u op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het maar al te prettig als het persoonlijke verhaal in de eigen vertrouwde omgeving verteld kan worden. Onze specialisten brengen desgewenst een huisbezoek, u hoeft daarom de deur niet uit. Met een landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een letselschade expert bij u in de buurt.

jurilex-vestigingen

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Call Now Button