✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Letselschade bedragen 2016 

De letselschade bedragen 2016 zijn ongewijzigd. Alleen de Richtlijn Studievertraging is per 1 januari 2016 geïndexeerd. De normbedragen van de Richtlijn Licht letsel inclusief smartengeld worden per 1 januari 2017 opnieuw beoordeeld en waar nodig aangepast. Voor 2016 zijn de reeds geldende letselschade richtlijnen en letselschade bedragen van toepassing.

De Letselschade Richtlijnen

De afwikkeling van letselschade kan voor letselschade slachtoffer erg belastend zijn. Er zijn onderwerpen en/of schadeposten, waarover lange discussies kunnen ontstaan. Om discussies zoveel mogelijk te voorkomen en de afwikkeling van de letselschadezaken te bespoedigen, zijn De Letselschade Richtlijnen opgesteld. De Letselschade Richtlijnen bieden een standaard wijze voor het vaststellen een schadepost. Dankzij de richtlijnen hebben alle betrokkenen duidelijkheid over de gangbare bedragen, termijnen en uitgangspunten.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Letselschade bedragen 2016

Onderstaand treft u een overzicht van letselschade bedragen welke zijn opgenomen in De Letselschade Richtlijnen per 1 januari 2016. Aan genoemde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.