Dé rechtshulp en startpagina bij letselschade

Claim uwLetselschade Bel Gratis0800 - 0112

Letselschade Advocaat 4.83/5 (6)

In Nederland zijn diverse letselschade advocaten en juristen actief. Van lokale zelfstandigen tot landelijk opererende letselschadebureau’s zoals Letselclaim, Pals en Jurilex Letselschade. Het is raadzaam een wel overwogen keuze te maken voor een letselschade advocaat. De afwikkeling van een letselschadezaak kan veel tijd in beslag nemen. Laat u niet verleiden om snel akkoord te gaan met een schikkingsvoorstel van de tegenpartij en het tekenen van een vaststellingsovereenkomst. Raadpleeg vooraf een deskundige.

Gratis hulp bij letselschade claimen

Wanneer u vragen heeft over het inschakelen van een letselschade advocaat of het claimen van een letselschadevergoeding, dan kan u altijd telefonisch opnemen met onze helpdesk. Bel gratis 0800-0112 en wij geven u direct advies.

U kan uw schade ook via ons contactformulier bij ons melden. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Gratis rechtsbijstand voor slachtoffers

In Nederland is het zo geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, die persoon of dat bedrijf ook alle kosten van uw juridische bijstand door een letselschade advocaat of jurist moet betalen. De juridische dienstverlening kost u dan niets. Lees hier meer over de letselschade advocaat kosten.

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkheidstelling, stelt de letselschade claim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kan toevoegen aan uw letselschadeclaim.

  1. Inventariseren letsel
  2. Verzamelen bewijsmateriaal
  3. Aansprakelijk stellen van de schuldige
  4. Voorschot op schadeclaim bepalen
  5. Definitieve claim vervaardigen
  6. Afronden letselschadezaak

Overzicht letselschade advocaten

Bekijk onderstaand overzicht voor een letselschade advocaat bij u in de buurt.

Noord-Holland

Zuid-Holland

Zeeland

Flevoland

Utrecht

Noord-Brabant

Limburg

Gelderland

Overijssel

Drenthe

Groningen

Friesland

De beste letselschade advocaat van Nederland

Wanneer u een schadevergoeding wil claimen voor uw opgelopen letselschade door schuld van een ander, dan wilt u uiteraard de beste letselschade advocaat van Nederland inschakelen. U wilt immers de beste rechtsbijstand, zodat u de maximale schadevergoeding krijgt die recht doet aan uw letselschade.

We kunnen helaas niet aangeven wie de beste letselschade advocaat van Nederland is. Wel geven we u graag informatie en advies over het selecteren van een goede letselschade advocaat welke past op uw letselschadezaak. Kijk voor meer informatie op hoe vind ik de beste advocaat van Nederland.

Hulp en advies bij letselschade

Neem bij vragen over het inschakelen van een letselschade advocaat of het claimen van een letselschadevergoeding telefonisch contact op met onze helpdesk. Bel gratis 0800-0112 en wij geven u direct advies.

U kan ook uw schade via ons contactformulier bij ons melden. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een letselschade expert en een letselschade advocaat?
Het belangrijkste verschil zit in de bevoegdheid om een letselschade zaak aan de rechter voor te leggen. Een letselschade advocaat kan uw letselschade zaak indien nodig aan de rechter voorleggen, een letselschade expert heeft deze bevoegdheid niet. Kijk voor meer info op letselschade expert vs letselschade advocaat.

Hoe nuttig is deze pagina?

Dé rechtshulp en startpagina bij letselschade

GratisDirect hulp Bel Gratis0800 - 0112