Terug naar overzicht
± min

Nieuwe Smartengeldgids ANWB

In de ANWB smartengeldgids staan vele gerechtelijke uitspraken waarin smartengeld toegewezen is. Elke vier jaar verschijnt hiervan een nieuwe versie van de ANWB smartengeldgids.

Voor vragen over smartengeld, letselschade bedragen voorbeelden en het claimen van smartengeld kunt u bij ons gratis terecht. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken onder het (gratis) telefoonnummer 0880 112 129 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Voorbeelden smartengeld bedragen

In de ANWB smartengeldgids kunt u bruikbare uitspraken aantreffen. Vaak zal een letselschadezaak niet geheel overeenkomen met uw zaak maar mogelijk wel raakvlakken hebben met uw zaak. Het is ook van belang in welk jaar werd de uitspraak gedaan door de rechter. Is het lang geleden dan kunnen zienswijzes deels achterhaald zijn. De smartengeldgids van ANWB is dan ook een richtlijn en hulpmiddel bij het bepalen van de hoogte van smartengeld.

Smartengeld claimen

Letselschade is al complex genoeg, laat staan het vaststellen van de daaruit voortvloeiende schade en niet te vergeten het smartengeld. Het is juist aan te bevelen om niet zelf met verzekeraars te onderhandelen, maar dit geheel gratis (no cure no pay) over te laten aan echte specialisten en advocaten. Wij kennen door onze meer dan 20 jaar praktijkervaring de klappen van de zweep en hebben inmiddels vele duizenden mensen bijgestaan.