Terug naar overzicht
± 3 min

No cure no pay letselschade, bestaat dit nog in 2019?

Het is mogelijk om een letselschadespecialist te betalen op basis van een no cure no pay regeling. Dat klinkt aantrekkelijk, zeker als u niet zeker weet of u de tegenpartij aansprakelijk kunt stellen voor de letselschade. Toch is dit niet altijd de beste oplossing. U wilt natuurlijk een maximale schadevergoeding ontvangen voor het letsel dat u heeft opgelopen. Als u uw schadeclaim laat behandelen op basis van no cure no pay, dan bent u echter een deel van uw schadevergoeding kwijt aan de letselschadejurist.

Gratis juridische hulp bij letselschade

Als u slachtoffer bent geworden van letselschade dan wilt u natuurlijk geen extra kosten maken voor het inschakelen van juridische hulp. In Nederland worden de kosten van juridische hulp opgenomen als onderdeel van de totale schadevergoeding. De kosten van onze juristen worden dus betaald door de aansprakelijke partij. Dat betekent dat u zelf niets hoeft te betalen voor onze juridische hulp en gewoon het volledige bedrag van uw schadevergoeding krijgt uitgekeerd op uw rekening.

Aansprakelijkheid voor letselschade

Misschien overweegt u een no cure no pay regeling omdat u niet zeker weet wie de aansprakelijke partij is in uw letselschadezaak. Ook dan kunnen wij u helpen. Aan de hand van uw specifieke verhaal maken onze juristen een realistische inschatting van de haalbaarheid van uw claim. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij geven gratis advies aan slachtoffers van letselschade en streven naar een hogere schadevergoeding dan bij een no cure no pay constructie.