Terug naar overzicht
± 3 min

Wat mag u van een personenschadebehandelaar verwachten?

Duidelijke informatie

Het schadeclaimproces wordt vaak ervaren als ingewikkeld en belastend. Er komt veel bij kijken, en dat terwijl u uw aandacht juist wilt richten op uw herstel. Waarschijnlijk heeft u veel vragen. Wie is verantwoordelijk voor uw schade? Hoe gaat het nu verder met uw werk en inkomen? Hoe kunt u de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen voor uw schade? Een deskundige personenschadebehandelaar beantwoordt uw vragen en regelt met concrete hulp dat uw schade wordt vergoed.

Transparantie

Tijdens het schadeclaimproces is de personenschadebehandelaar verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk vertegenwoordigen van uw belangen. Transparantie speelt daarbij een belangrijke rol: een schadebehandelaar is verantwoordelijk voor het geven van duidelijke en eerlijke informatie over uw claim. De schadebehandelaar fungeert onder andere als tussenpersoon tussen u en de verzekeraar, helpt u met het verzamelen van het benodigde bewijsmateriaal, en voorkomt een eventuele verjaring van uw zaak. Bovendien geeft de schadebehandelaar altijd vooraf informatie over de voorwaarden waaronder hij of zij de bemiddelingsdiensten kan aanbieden.

Deskundigheid en advies op maat

Letselschade.nl is een gespecialiseerd letselschadebureau. Dat betekent dat wij uitgebreide ervaring en expertise hebben op het gebied van letselschadeclaims. Aan de hand van uw specifieke verhaal maken onze juristen een realistische inschatting van de haalbaarheid van uw claim. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Mocht de tussenkomst van een rechter noodzakelijk zijn, dan zorgen wij ervoor dat u wordt bijgestaan door een LSA letselschade advocaat met de juiste expertise. Zo bent u ervan verzekerd dat uw claim een maximale kans van slagen heeft.