✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Het komt veelvuldig voor dat mensen letselschade door een verkeersongeval, een zogeheten whiplash oplopen. Een whiplash is een hevige slingerbeweging van het hoofd ten opzichte van de romp. Whiplash klachten kunnen echter zeer ernstig zijn, zoals pijn in de nek, hoofdpijn, duizeligheid, vergeetachtigheid en concentratiestoornissen. Schakel een whiplash advocaat in wanneer de aansprakelijkheid voor het ongeval en het ontstane whiplash letsel te wijten zijn aan een ander.

Whiplash letselschade juristen

Indien het ontstaan van het ongeval, waarbij de whiplash is ontstaan, te wijten is aan een ander, kan de veroorzaker aansprakelijk worden gesteld voor de schade. Laatst genoemde is veelal verzekerd voor een dergelijke aansprakelijkheid en dan krijgt het slachtoffer meestal te maken met een verzekeraar. Letselschade.nl is de grootste Helpdesk van Nederland op het gebied van letselschade en staat u kosteloos bij met advies.

 

Whiplash schadevergoeding

Vaak willen slachtoffers weten hoe hoog het bedrag van de schadevergoeding bij een whiplash is. Die vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat er in Nederland geen vaste bedragen geduid worden voor de letselschade bij een whiplash. Het smartengeld bijvoorbeeld ligt tussen ongeveer € 1000,- en ongeveer € 50.000,-. Hoe ernstiger de impact van het letsel, des te hoger de schadevergoeding. De totale whiplash schadevergoeding kan oplopen tot enkele tonnen.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Advies bij whiplash letsel

Het is belangrijk dat het slachtoffer van een whiplash snel juridische hulp zoekt en niet zelf de “strijd” aangaat met gespecialiseerde juristen van een verzekeringsmaatschappij. Veel verzekeraars bagatelliseren het whiplash letsel of ontkennen dat het is ontstaan ten gevolge van het ongeval. Sommige verzekeraars zoeken in het medisch verleden van een slachtoffer en zullen, indien zij iets vinden, al snel concluderen dat de klachten te maken hebben met een eerdere gebeurtenis.

Whiplash klachten zijn medisch moeilijk te objectiveren. Een goede medische onderbouwing door een gespecialiseerd, medisch adviseur is daarom een “must”.

 

Whiplash advocaten netwerk

LetselHelpdesk beschikt over een landelijk netwerk van letselschade specialisten verspreid over het hele land. Onze specialisten maken gebruik van medisch adviseurs (artsen) om voor u de maximale whiplash schadevergoeding te realiseren. Het is namelijk al erg genoeg dat u door de schuld van een ander een whiplash heeft opgelopen. Een redelijke schadevergoeding is dan ook wel het minste waar u recht op heeft!

Bij wet is geregeld dat de kosten die gemaakt worden om uw whiplash schadevergoeding te realiseren, door de tegenpartij betaald moet worden. Dit houdt in dat de juridische hulp u zelf niets kost.

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.
Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:
  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling?
  2. Is die klacht gegrond verklaard?
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? 
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren?

Als je alle vragen met Ja hebt beantwoord heb je mogelijk een zaak en ontvangen we je melding graag. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:
  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd?
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel)
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel)

Als je alle vragen met Ja hebt beantwoord heb je mogelijk een zaak en ontvangen we je melding graag. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je een vraag met Nee hebben beantwoord, dan kunnen wij je helaas niet helpen. Wij verwijzen je in dat geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:</strong
  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen?

Als je deze vraag met Ja hebt beantwoord heb je mogelijk een zaak en ontvangen we je melding graag. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je deze vraag met Nee hebben beantwoord, dan kunnen wij je helaas niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. 

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.