✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Waarderingen van tevreden klanten

Wij staan altijd klaar voor onze cliënten. Als dit wordt gewaardeerd, dan mag je daar trots op zijn. Lees hier de beoordeling over Letselschade.nl

23 september 2020
"Prima geholpen en alles duidelijk uitgelegd"
23 september 2020
"Ik ben goed geholpen. Vriendelijk behandeld."
21 september 2020
17 september 2020
"Prefect geholpen. Erg vakkundig. Zeer vriendelijke en behulpzaam."
11 september 2020
"Af en toe liet het antwoord op de verzekeraar wat lang op zich wachten, maar over het geheel genomen was het contact goed en is eruit gehaald wat erin zat."
4 september 2020
"Na doorgeven ongeluk met lichamelijk letsel, huisbezoek gehad, alles werd doorgesproken en uitgelegd, wat de procedure zou zijn. Via de mail contact gehad indien er vragen waren. Hier werd altijd vrij snel op gereageerd. De zaak is nu naar tevredenheid afgesloten."
3 september 2020
"Ik ben de afgelopen maanden bijgestaan door meneer Berg. Ik heb dat als erg fijn ervaren. Hij blinkt uit in zijn inzet en betrokkenheid en dat was meer dan te prijzen."
3 september 2020
"Beste Hr.Mw,vorig jaar op 9 Juni heb ik een ernstig ongeluk gehad. Heb toen heel veel breuken opgelopen en een langdurige revalidatie gehad. Later in het jaar is er toen contact geweest [bezoek op 18 Nov 2019] met Achmea ivm opgelopen letselschade en gekeken wat voor kosten die tot dan gemaakt werden vergoed konden worden.Hier is toen een rapport van gemaakt. Daarna zouden ze in Dec 2019 weer contact met mij opnemen ivm hoe de situatie dan was. heeft niet plaats gevonden.Door mijn dochter ben ik bij Jurilex terecht gekomen.Dat was op 17 Januari 2020. Vanaf die datum heeft de heer Berg mijn belangen behartigd.Zijn betrokkenheid en inzet voor mijn zaak heb ik heel erg gewaardeerd en ben daar uiteraard ook zeer blij mee. Na verschillende telefonische contacten en een huisbezoek is het op 24 Augustus naar alle tevredenheid een definitief besluit genomen omtrent uitkering letselschade vergoedong gemaakte kosten.Dus is mijn dank groot voor de zorgvuldige en nette manier van afhandeling.!!!! Dit ook namens mijn man.!Met vriendelijke groet Mevr C.J. Adriaanse-Dingemanse"
2 september 2020
"Professioneel, duidelijk, een goede contact, betrouwbaar"
28 augustus 2020
"Hulp gevraagd, omtrent de afwikkeling met een tegenpartijd. Zeer goed en heel snel geholpen"
28 augustus 2020
"Ben erg tevreden met de afhandeling van letselschade door de jurist. Goede communicatie zowel telefonisch als schriftelijk. De afhandeling was in goede handen."
28 augustus 2020
"Dhr koc, is een fijne man om contact mee te hebben. Was duidelijk en sprak met een begrijpelijke taal. Het heeft lang geduurd voor dat alles rond was. Dat kwam uiteraard door omstandigheden en het niet meewerken van tegenpartij. Hij bleef rustig en liet niet los. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gelukkig is alles nu rond met volle tevredenheid...Dankzij Dhr.Koc."
26 augustus 2020
"Dhr. M. Koc heeft ons zeer goed geholpen. Het contact was makkelijk en met vragen konden wij altijd bellen of mailen waar wij snel antwoord op kregen. Ongeacht dat de tegenpartij moeilijk deed heeft dhr. Koc toch alles voor elkaar gekregen. Zeker een aanrader!"
24 augustus 2020
"Ik ben teverden met het werk van dhr. Koc, omdat hij zijn werk goed doet en profetioneel over komt."
24 augustus 2020
"Het was voor mij de 1e keer dat ik geadviseerd werdt een advocaat te nemen wegens een val die ik gemaakt had buiten mijn schuld om.Ik vond het heel spannend en was door de val erg emotioneel. De tegenpartij had geen haast,maar dankzij de doortastendheid van de advocaat van Jurilex Letselschade, zijn we tot een goede compromis gekomen. Dit had ik zelf nooit kunnen doen.Mijn dank is groot."
21 augustus 2020
"Goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd en goede communicatie met de letselschadeadvocaat. Helaas duurden sommigen dingen hier en daar wat langer dan gehoopt maar dit was niet perse de schuld van Jurilex."
21 augustus 2020
"We zijn super geholpen en ondersteund in al onze vragen en problemen! Een maatschappij die we zeker aanbevelen voor anderen die in een zelfde situatie zouden zitten als wij."
19 augustus 2020
"Heb helaas door twee ongevallen goede steun gehad in het afhandelen van de zaak ook waren ze altijd geïnteresseerd hoe het met me ging niet meer dan gewoon top dank jullie wel gr betsy"
17 augustus 2020
"Pełen profesjonalizm , pomoc w każdym szczególe sprawy w j. polskim , angielskim i holenderskim . Sprawa wygrana , firma Jurilex Letselschsde towarzyszyła od początku, aż do końca pomagając nawet w najdrobniejszych aspektach . Bardzo polecamy! - lepiej trafić nie mogliśmy ."
15 augustus 2020
"Nadat ik op mijn fiets ben aangereden door een automobilist en met een gebroken enkel op de bank zat. Ben ik op zoek gegaan naar een letselschadeadvocaat. Jurilex Letselschade heeft mij fantastisch bijgestaan. Ik kon zo in alle rust herstellen. Zij hebben mijn zaak geweldig behartigt. De communicatie was ook geweldig, helder en altijd zoals afgesproken. Ik hoop natuurlijk dat ik nooit meer een letselschadeadvocaat nodig zal hebben maar áls het moet weet ik bij wie ik moet zijn, de heer C. Koc van Jurilex Letselschade. Ontzettend bedankt voor de goede afhandeling van mijn zaak."
11 augustus 2020
"Jurilex Letselschade heb ik als professioneel en cliënt vriendelijk ervaren. Ik voelde me niet zomaar een ‘nummer in het dossier’. Er werd regelmatig contact met me opgenomen en er werd altijd vanuit mijn belang gehandeld. Ik hoefde me helemaal geen zorgen te maken om niks en kon me focussen op mijn herstel! Ik ben erg tevreden met de juridische steun die ik van Jurilex Letselschade heb ontvangen! Dank hiervoor!"
4 augustus 2020
"Ik ben nog nooit zo goed en flexibel geholpen telkens werd elke vraag netjes beantwoord en onderbouwd en de termijn waarop er geantwoord werd was super snel.De samenwerking en hulp kon niet beter!In 1 zin: geen spijt van de keuze en super professioneel en persoonlijk.Heel erg bedankt!!"
29 juli 2020
"Zeer professioneel, snelle communicatie en het belangrijkste: erg begripvol!\n\nIk ben overgestapt naar Jurilex, omdat de schadeadvocaat die ik hiervoor had naar mijn weten niet het uiterste uit de zaak heeft gehaald voor de afwikkeling, waar ik wel recht op had. Ben erg blij dat ik deze overstap heb gemaakt!\n\nIk raad Jurilex (de heer Berg) zeker aan."
29 juli 2020
"ik heb heel veel aan meneer van de berg gehad echt een aanrader hij haalt de onderste naar boven toppertje!!!"
29 juli 2020
"Zeer professioneel, snelle communicatie en het belangrijkste: erg begripvol!Ik ben overgestapt naar Jurilex, omdat de schadeadvocaat die ik hiervoor had naar mijn weten niet het uiterste uit de zaak heeft gehaald voor de afwikkeling, waar ik wel recht op had. Ben erg blij dat ik deze overstap heb gemaakt!Ik raad Jurilex (de heer Berg) zeker aan."
17 juli 2020
"Je word goed en vriendelijk geholpen & ze houden je goed op de hoogte waar hun meer bezig zijn."
17 juli 2020
"Zij hebben mij zaak meteen opgepakt, en netjes afgehandeld. Er werd naar mij geluisterd en naar mij wensen en dat waardeer ik heel erg."
15 juli 2020
"Ik ben fijn geholpen!"
12 juli 2020
"Jurilex letsel schade heeft ons goed geholpen tijdens het afhandelen van onze juridische zaken omtrent een aanrijding van onze zoon. Het geeft juist rust dat deze zaken doorlopen en wij ons konden focussen op het herstel van onze zoon."
8 juli 2020
"Voor mijn was jurilex letselschade een goed bedrijf hebben me veel uitgelegd bijna elke week contact gehad met elkaar over de gang van zaken . Hoop nooit meer mee te maken bij fam of vrienden dat die letsel oplopen maar zal ze zeker jurilex Aanbevelen."
8 juli 2020
"Echt een hele fijne samenwerking en goede inzet!"
7 juli 2020
"Goed fijne hulp"
2 juli 2020
"Na mijn ongeluk zat ik met mn handen in het haar. Door vrienden ben ik doorverwezen naar Jurilex Letselschade. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik supergoed ben bijgestaan in het hele proces, zeer goede correspondentie en uiteindelijk een fantastische afronding qua vergoeding.Heeft u ooit hulp nodig mbt letselschade dan kan ik u Jurilex van harte aanbevelen.Ontzettend bedankt voor alles wat u heeft kunnen betekenen voor mij!"
1 juli 2020
"Goed en correct geholpen goeie samen spraak voor zaak begeleiding."
1 juli 2020
"Vanaf begin goed geholpen en en ook bij vragen snel antwoord ontvangen.Tussentijds ook goed op de hoogte gehouden."
1 juli 2020
"Zeer gedreven. Neemt alle tijd voor een dossier om tot een goede oplossing te komen. Zeer vriendelijk. En tijdens het proces altijd keurig op de hoogte gehouden via mail en telefonisch."
28 juni 2020
"Zeer goed contact met Harry Boshuizen (Jurilex)"
28 juni 2020
"Goed geholpen en op de hoogte gehouden en altijd snelle reactie en op vragen."
26 juni 2020
"Wij zijn dhr. Damen zeer dankbaar voor zijn inzet, geduld, tijd en moeite in de zaken die hij keurig voor ons heeft afgehandeld. Onze eerste zaak die dhr. Damen heeft afgehandeld is drie jaar geleden. Toen hadden we al een goede ervaring en daarom zijn we voor onze tweede zaak ook bij dhr. Damen ,Jurilex, terecht gekomen. Alles op basis van vertrouwen. Dhr. Damen is zeer betrouwbaar. In onze tweede zaak werkte de tegenpartij absoluut niet mee en liet zaken te lang liggen. Het was een lange adem bij de tegenpartij, maar desondanks heeft dhr. Damen onze zaak rustig en begripvol afgehandeld. Dhr. Damen heeft ons na elk contactmoment met de tegenpartij goed geïnformeerd. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie. We hopen niet dat het nodig is, maar mochten wij volgende keer een letselschade-adviseur nodig hebben, dan gaan wij zeker terug naar Jurilex, dhr. Damen. Een uitstekende beoordeling is het meer dan waard."
25 juni 2020
"Ik heb een hele fijne ervaring met Jurilex. Ik ben persoonlijk geholpen door Esmay. Esmay hielp mij niet alleen met mijn zaak maar luisterde ook naar mijn verhaal. Dat vond ik heel erg fijn. Ze heeft mij alles vanaf het begin af aan duidelijk uitgelegd en mij goed op de hoogte gehouden via mail maar ook telefonisch. Dat maakte het ook persoonlijker. Ik had niet verwacht dat Jurilex zoveel voor mij kon betekenen. Dankzij de hulp van Jurilex kan ik nu mijn zaak met een positief gevoel loslaten. Ik ben Jurilex, en natuurlijk met name Esmay, erg dankbaar voor alle hulp en vertrouwen in mijn zaak! Sanne"
25 juni 2020
"Mijn mening na omstandigheden in deze tijd (corona). Was uitmuntend ik had niet gedacht en verwacht van Jurilex letselschade dat Mn. Schikhof dit nog heb kunnen regelen in deze tijd.Dus mijn mening na de afhandeling is uitstekend en boven mijn verwachting.Zodoende geef ik 5 sterren. Met vriendelijke groet, Aldwin v/d Hoofdakker"
24 juni 2020
"Dhr J. Derks heeft mij goed geholpen met de zaak, duidelijke uitleg gegeven en op een duidelijke manier om relevant informatie gevraagd. Er werd voldoende tijd genomen voor mij en mijn vragen werden altijd serieus genomen. Ik ben meer dan tevreden over de afronding van de zaak en ben dhr J. Derks zeer dankbaar."
23 juni 2020
"Je wordt echt geholpen en er wordt goed naar je geluisterd. Ik zou mijn zaak niet kunnen afronden zonder Jurilex. Kortom een belletje kan geen kwaad als je twijfelt over een letselschade, want zij zijn hiervoor opgeleid."
23 juni 2020
"Uitstekende begeleiding na bedrijfsongeval. Snelle en duidelijke communicatie, maar vooral het oog hebben voor het leed achter het ongeluk en het afdwingen van erkenning ( bij de verzekering) wat betreft de psychische gevolgen van het ongeval.Door jurilex voelde ik mij gesteund en begrepen. Dit helpt mij het ongeval achter mij te laten en de gedeeltelijke amputatie van mijn vinger te accepteren."
19 juni 2020
"Na aanrijding van mijn zoon op de fiets heb ik Jurilex ingeschakeld. Zij hebben ons goed geholpen in het hele traject van aanrijding tot schadeloosstelling. Al met al zeer tevreden."
18 juni 2020
"Het gehele proces zo goed als uit handen kunnen geven. Correcte en duidelijke communicatie met tussentijdse updates, met een goede compensatie als uitkomst."
16 juni 2020
"Mijn ervaring met Jurilex is heel goed verlopen. De consulent wat ik had leefde echt mee, deed ze uiterste best om alles goed te laten verlopen. Mijn advies heb je letselschade raadpleeg Jurilex"
15 juni 2020
"De advocaat in kwestie, heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn zaak. Hij is ook altijd goed bereikbaar geweest tijdens deze periode."
15 juni 2020
"Veel verstand van zaken, prima werk verricht"
13 juni 2020
"Wij zijn zeer tevreden. Dhr. Koc (Jurilex letselschade) heeft in onze in 2 aparte letselschade zaken voortreffelijk gewerkt, mocht er in de toekomst ooit weer iets gebeuren zullen we zeker terug komen, ook zullen we Jurilex aanbevelen bij anderen.Heel erg bedankt."

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online