✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Waarderingen van tevreden klanten

Wij staan altijd klaar voor onze cliënten. Als dit wordt gewaardeerd, dan mag je daar trots op zijn. Lees hier de beoordeling over Letselschade.nl

26 november 2020
"Goed en netjes geholpen door Dhr. Schikhof. Duurde soms wat lang voordat er een terugkoppeling was maar dit zal ook aan de tegenpartij gelegen hebben. Bij vragen goed te bereiken."
25 november 2020
"Top service, goed geholpen en goed op de hoogte gehouden!"
23 november 2020
"Alles is nu achter de rug. Het geeft rust. Met name Hr Smith heeft zich als n terriër gebeten in de zaak. Voelde me geweldig vertegenwoordigd. Altijd kreeg ik een reële voorstellling van de stand van zaken. Nogmaals dank aan Jurilex. Grt N k Versteegh"
23 november 2020
"Ik ben uiterst tevreden over de wijze waarop Jurilex Letselschade mijn ongeval van 07-03-2020 heeft afgehandeld. Ik hoefde nergens achteraan en hoefde zelf niets uit te zoeken. Tevens ben ik er van overtuigd dat ik er zonder hulp van Jurilex minder schadevergoeding aan had overgehouden. Hopelijk overkomt iets dergelijks me nooit meer, maar als dat wel zo is bel ik direct weer naar Jurilex."
20 november 2020
"Ik ben super goed geholpen. Ze hebben alle regelzaken goed geregeld. Ik ben meer dan tevreden."
19 november 2020
"Dhr Boshuizen heeft het goed gedaan maar iets assertiever had wel gemogenIets meer tussentijds informeren, even bellen hoe gaat het en ook in het indienen van vorderingen.Verder prima"
18 november 2020
"Een partij waarmee je natuurlijk nooit hoopt in aanraking te komen, want letselschade is geen pretje.Maar de kundigheid, professionaliteit en het uit handen nemen van een hoop zorgen heeft mij enorm geholpen in het proces van acceptatie na mijn ongeval.De heer Derks, de letselschadejurist die mijn zaak behandeld heeft, is meelevend en heeft door zijn proactieve en grondig handelen mij enorm geholpen. Ik ben hem daar zeer erkentelijk voor.Ik zou Jurilex te allen tijde aanraden."
13 november 2020
"Ik ben op 23 december 2019 van achteren aangereden door een jonge dame die met haar mobiel bezig was achter het stuur. Na wat klachten de volgende dag heb ik contact opgenomen met Jurilex. Ik heb mijn verhaal gedaan en er is mij gelijk hulp aangeboden. Ik ben blij met het medeleven en de goede Hulp die mij is aangeboden. Ik ga Jurilex zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Ga zo door op de manier hoe u klanten te hulp staat."
12 november 2020
"Ik werd geholpen door de heer Boshuizen.Altijd bereikbaar, en wanneer ik een vraag had werd deze ook correct beantwoord en was hier goed gehoord aan gegeven.Ik werd altijd op de hoogte gebracht wanneer ik zelf er niet aan dacht contact te leggen. Tegenpartij deed enorm lastig wat normaal gezien een heel simpele juridische kwestie zou zijn, maar zelfs hierbij heeft de heer Boshuizen doorgezet tot dat er een positief resultaat was verkregen.10/10"
11 november 2020
"De medewerker van Jurilex bleef naar mijn mening goed achter de desbetreffende partij aangaan, om het nodige boven water te krijgen. Daarnaast vond ik dat de medewerker goed communiceerde, telefonisch en via de mail. Tot slot was de medewerker heel duidelijk in de uitleg en actieplannen. Kortom, goede service"
9 november 2020
"Na een bedrijfsongeval Jurilex letselschade ingeschakeld, toegewezen Dhr mr M. Koc om een claim in te dienen bij de verzekering van het bedrijf. Wat een geduld en uiterst correcte afhandeling, zonder hem was het ons niet gelukt!Mijn complimenten voor de hr Koc! Zeker aan te bevelen!Astrid"
6 november 2020
"Super goed geholpen meegedacht..een vriendelijk meedenkende jurist"
5 november 2020
"Snelle pragmatische en goede aanpak nav ongeluk waarbij Jurilex mij ter zijde stond. Goede kennis van zaken en heel fijn persoonlijk advies. Fijne communicatie. Het is mijn tweede 'case' - bij de actuele merkte ik dat ik af en aan een assertievere aanpak wenselijk zou vinden - het was nu zo dat ik stappen voorstelde om tot goede uitkomst te komen. Ik zou het als iets 'te gezapig' willen beschrijven - dus scherp blijven en ook 'out of the box' blijven denken..."
4 november 2020
"Er liepen 2 procedures te weten een met de Gemeente Eindhoven en een met de verzekering van Dhr Doomen.Deze gecombineerde zaak is door Dhr Schikhof vakkundig en naar tevredenheid afgehandeld.Daarna is er een procedure overwogen richting het MMC Veldhoven. Deze procedure hebben we na een gesprek in het ziekenhuis en in onderling overleg met Dhr Schikhof niet doorgezet."
3 november 2020
"Na mijn ongeval ben ik op een goede professionele wijze geholpen door Jurilex, waarvoor dank."
30 oktober 2020
"De afgelopen periode ben ik professioneel geholpen met betrekking tot het letsel wat ik had opgelopen. Ik wil in het bijzonder de heer Damen bedanken voor zijn hulp en geduld."
30 oktober 2020
"De bekwame begeleiding van de Jurilex jurist heeft er toe geleid dat er een fatsoenlijke overeenkomst gesloten is tussen de betrokken fabrikant en mij.Vooraf had ik niet het vertrouwen dat "de kleine man" zou kunnen opboksen tegen een gevestigde fabrikant. De Jurilex jurist heeft zich vastgebeten in het dossier en voor een geruststellende afloop gezorgd. Mijn hartelijke dank."
29 oktober 2020
"Goed geholpen door maarten schikhof zeer tevreden"
29 oktober 2020
"ik heb een ongeluk gehad waarbij letsel was ontstaan, jurilex heb ik toen gevraagd mij te helpen en dat gebeurde. ik ben zeer tevreden over de communicaties die wij hadden, de uithoudingsvermogen om de verzekeraar steeds te moeten benaderen aangezien dat niet vlot verliep. ik ben zeer tevreden"
28 oktober 2020
"Ik ben als voetganger aangereden door een auto en daarbij knieletsel opgelopen. Mijn zaak is heel goed opgepakt door Jurilex. Zeer vriendelijk, snel en adequate opvolging van email en telefoon. Elke afspraak wordt netjes bevestigd via email. En niet geheel onbelangrijk, ze hebben goede contacten met de verzekeraar waardoor voorschotten en afhandeling ook direct geregeld waren. Uitstekend dus!"
27 oktober 2020
"Ik ben slachtoffer van een verkeersongeval. Ben nl met de racefiets tegen een opslaande autodeur gereden. Jurilex heeft mijn schade prima behandeld."
27 oktober 2020
"Dhr. Boshuizen heeft mijn zaak prima naar behoren behandeld. Ik ben blij met de behandeling bij hem."
26 oktober 2020
"Heel tevreden over hoe alles is verlopen."
26 oktober 2020
"Bijna anderhalf jaar bij gestaan door Mustafa Koc. De zaak naar grote tevredenheid afgerond met de tegenpartij. Mustafa gaat secuur, maar toch snel te werk. Hij schakelt alles door en legt alles perfect uit. Door de initiatieven waarmee Mustafa is gekomen is alles goed en netjes verlopen."
25 oktober 2020
"Na mijn aanrijding zijn alle zaken uit mijn handen genomen en is alles goed afgehandeld. Erg blij met de werkwijze van Jurilex."
23 oktober 2020
"De ondersteuning door Jurilex in een vervelende aanrijding is prettig afgehandeld met een oprecht en eerlijk advies wat wel of niet te doen zodat het niet een langdurig proces wordt. Wel volhoudend."
22 oktober 2020
"Staan voor je klaar, wij hebben nooit zelf te hoeven bellen.. voordat er vragen waren was er al actie door jurilex ondernomen"
22 oktober 2020
"Bij veranderingen in mijn zaak werd ik altijd netjes op de hoogte gehouden en werd met mij overlegd.Dat was heel fijn"
22 oktober 2020
"Zeer professionele bemiddeling gekregen nadat ik deze hulp nodig had na de gevolgen van een auto ongeluk. Korte lijntjes en goed contact. Erg menselijk en werd geholpen waar naar nodig. Ik ben zeer tevreden en indirect heeft Jurilex ook een aandeel in mijn herstel. Doordat zij het juridische gedeelte op zich namen kon ik mij focussen op mijn revalidatie. Daarvoor ben ik erg dankbaar."
22 oktober 2020
"Super opgelost voor ons. Fijn contact!"
22 oktober 2020
"Zeer positieve ervaring met Dhr. Smith van Jurilex. Betrouwbaar, professioneel en duidelijk in de communicatie en verwachtingen. Contact liep soepel en naar tevredenheid geholpen."
20 oktober 2020
"Netjes en dhr Smith heel erg meelevend .Verloop van mij schade netjes afgehandeld .Ik zou dan ook als iemand vraag en hulp nodig hebben deze mensen adviseren de zaak door jullie te laten doen"
19 oktober 2020
"Moeilijk uit te leggen.Het contact liep soepel, met oog voor detail."
17 oktober 2020
"December 2019 fietsongeluk gehad. Bestuurder van auto verleende geen voorrang. Gevolg:fractuur aan linkerknie, band letsel, meniscus letsel, kneuzing linker onderbeen en enkel. Rechterschouder: sleutelbeen AC gewricht Tossy ||/||| AC ontwrichting. Werk en mantelzorg kon voorlopig niet, evenals hobby’s-Wandelen- tennissen- fietsen en schaatsen.Jurilex benaderd waarna mr. J. Derks op deskundige wijze een schaderapport heeft opgesteld. Goede gesprekken en medische rapporten gaven een goed beeld van de impact door het ongeval. Vooral de AC ontwrichting is een blijvende complicatie. Dhr mr. J. Derks heeft op voortreffelijke wijze de aansprakelijkheid en afwikkeling geregeld. Het is fijn een persoon en bureau te treffen die zakelijk luistert, meedenkt en adviseerde. Het geheel is inmiddels naar tevredenheid afgerond. Dank hiervoor."
14 oktober 2020
"Professioneel, klantvriendelijk, betrouwbaar, serieus en integer."
14 oktober 2020
"Goede en professionele afhandeling van het fiets ongeluk van mijn zoon"
12 oktober 2020
"Snel en zeer goed geholpen door de heer Mr. Smith zeker een aanrader, professioneel en betrouwbaar advies!.."
11 oktober 2020
"Uitstekend geholpen door Harrie Boshuizen bij de letselschade na een scooterongeval van onze zoon. Rustig, empathisch en doelgericht. Wij zullen Jurilex zeker aanbevelen. Fam. Moeskops"
7 oktober 2020
"Goede begeleiding en advies over het wel en wee bij letselschade."
29 september 2020
"Ik heb een paar maanden geleden een auto ongeluk gehad en ben zeer tevreden over de werkwijze van Jurilex.Er werd goed meegedacht, snelle reactie op vragen/ antwoorden. Al met al tevreden."
28 september 2020
"To Whom It May ConcernReference for Mr Steward Reiziger, JurilexIn November 2019 I had the traffic accident - I was hit by jeep truck while driving my bicycle during my shift for Thuisbezorgd. After examination in OLVG hospital I was diagnosed with injury of both legs, but my house doctor persuaded me that my injuries are not so dangerous. Nevertheless I felt myself disabled and decided to apply for legal support.I have contacted Jurilex lawyer Mr Steward Reiziger and he has organized the meeting with representative of insurance company of the guilty party - the truck driver.Soon I have got new examination results from doctor in Russia where I had to go to make X rays of my legs as my house doctor in Netherlands was persuading me that there is no need for them and denied me with it.Those X-rays from Russia showed that I had left fibula broken and doctors from UMC Amsterdam have made additional X-rays which approved my diagnosis. Given this documentation Mr Reiziger applied to Insurance company for reconsideration of my case. In January 2020 I have got the first part of compensation - 750 euro. After negotiations with insurance company professionally provided by Mr Reiziger I have got two other payments - 1000 euro and 4204,27 euro - in April 2020 and in June 2020 respectively.I am deeply thankful to Mr Reiziger for his flawless and professional support and definitely would apply for his service if needed.Yours sincerely,Mikhail Ianovitskii."
28 september 2020
"Vriendelijke en adequate ondersteuning bij schade-afhandeling na ongeval. Deskundige expert. Tevreden met het behaalde resultaat."
27 september 2020
"In januari heb ik een scooterongeluk gehad waarna ik (zware)letsel heb opgelopen. Mijn contactpersoon bij Jurilex heeft mij tijdens mijn hersteltraject van begin tot eind volledig gesteund. Er werd advies gegeven, naar mijn problemen geluisterd en professioneel gehandeld. Ik kon vooral in het begin van mijn herstel zonder problemen contact opnemen bij bijzonderheden of vragen met mijn contactpersoon. Tevens werd er snel geschakeld en gecommuniceerd.Ik hoop dat ik nooit meer in contact zou komen met een soort gelijke situatie, maar mocht ik in later stadium weer letselhulp nodig hebben.. dan weet ik Jurilex (mijn contactpersoon) te vinden.Bedankt voor alle hulp en steun Jurilex!"
27 september 2020
"Na een aanrijding buiten onze schuld Jurilex Letselschade gevraagd ons bij te staan. Er werd vlot gereageerd op ons verzoek. Degene die ons hielp kwam meteen in actie. De zaak van mijn man werd vlot afgehandeld. Aangezien ik zelf meer letsel had duurde mijn zaak logischerwijs iets langer. Wij werden goed voor en ingelicht. Ook werden wij goed op de hoogte gehouden van alle acties richting de tegenpartij . De communicatie verliep goed. Onze zaak is naar tevredenheid afgerond. Een dikke 8 voor dhr Koc van Jurilex."
25 september 2020
"Dhr.Smith was een prima belangenbehartiger."
25 september 2020
"N.a.v. een hondenbeet zeer snel en correct geholpen. Fijne, heldere en duidelijke communicatie. Bij toekomstig juridisch advies kies ik zonder twijfel opnieuw voor Jurilex Letselschade!"
23 september 2020
"Prima geholpen en alles duidelijk uitgelegd"
23 september 2020
"Ik ben goed geholpen. Vriendelijk behandeld."
21 september 2020
17 september 2020
"Prefect geholpen. Erg vakkundig. Zeer vriendelijke en behulpzaam."

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online