Kosteloos  Deskundig  Onafhankelijk

Waarderingen van tevreden klanten

Wij staan altijd klaar voor onze cliënten. Als dit wordt gewaardeerd, dan mag je daar trots op zijn. Lees hier de beoordeling over Letselschade.nl

11 februari 2021
"Het ging om een letselschade zaak. Een auto ongeval met materiële en immateriële schade. Onze belangenbehartiger van Jurilex (mevrouw Evers), heeft ons hier doorheen geholpen en zijn er zeer tevreden mee. Ze was meelevend, erg vriendelijk, reageerde snel, ervaren en wikkelde de zaken spoedig af. Onze dank aan Jurilex Letselschade!"
Unal
26 januari 2021
"Ik ben heel goed en snel geholpen.Altijd snel reactie."
mevrouw Zarager
19 januari 2021
"Dhr. Koc heeft ons zeer goed geholpen bij onze letselschade zaak. Het was zeer fijn om ons niet druk te hoeven maken over de afwikkeling, zodat we ons volledig op herstel konden richten. Afspraken waren vanaf het begin duidelijk en werden allemaal nagekomen. Drh. Koc werkt professioneel en kundig! Onze dank is groot!!"
ASHLEY Landsman
11 januari 2021
"Jurlilex heeft mijn zaak uitstekend afgehandeld. De communicatie verliep vlot en heel netjes."
Joyce
5 januari 2021
"Wij hebben tot tweemaal gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Koc van Jurilex en zijn uiterst tevreden over zijn kennis en kunde en de vasthoudende inzet. De ervaring is dermate goed dat ik iedereen die hulp nodig heeft het advies wil geven contact op te nemen met dhr Koc van Jurilex. In 1 woord TOP! en uiteraard onze dank."
Wim Westra
5 januari 2021
"Dit was de eerste keer in mijn volwassen leven dat ik een ongeval veroorzaakt door een ander meemaakte. Het was tevens de eerste keer dat iemand mij op mijn rechten attendeerde, en mij Jurilex heeft aanbevolen. En zo kwam ik uit bij Praktijk Berg in Leidschendam. Normaal gesproken doe ik niet zo moeilijk wanneer mij iets door eigen schuld is overkomen, maar nu ik het slachtoffer was van iemand anders' onoplettendheid had ik toch de behoefte aan een gevoel van genoegdoening gezien het feit dat dit heel anders had kunnen aflopen, en voor het feit dat ik bijvoorbeeld mijn hele vakantieplannen heb moeten omgooien.Ik heb nu het gevoel dat er recht is gedaan aan de geleden schade, en had niet verwacht dat het allemaal zo eenvoudig kon gaan ! Meneer Berg, mijn hartelijke dank hiervoor !"
dhr. Huijgens
4 januari 2021
"Ik ben zeer tevreden over Jurilex. Communicatie alsmede afhandeling zijn goed verlopen. Heel duidelijk en transparant. Ik raad het iedereen aan."
Fatima
3 januari 2021
"Nadat ik ben aangereden ben ik meteen goed geholpen door Jurilex. De communicatie verliep soepel, snel en duidelijk. Nadat alles onderzocht was heb ik mijn geld snel ontvangen en kon de zaak afgesloten worden."
Lenna Omrani
29 december 2020
"Na een bedrijfsongeval Maarten Schikhof van Jurilex ingeschakeld. Goede duidelijke gesprekken gehad, eerlijk, accuraat en de zaak is naar zeer tevredenheid afgehandeld.Mijn dank voor de correcte en goede afhandeling en zeker een 5 sterren verdiend.De heer Schikhof zal ik zeker aan anderen aanraden."
R. van der Kroef
28 december 2020
"Voor ons de eerste keer dat we met zoiets te maken hadden gehad.Na contact direct duidelijke uitleg gehad.Ook is de zaak goed opgepakt en regelmatige terugkoppeling over de stand van zaken.Dat de uitslag uiteindelijk voor ons goed uitpakt is te danken aan de uitstekende service."
Cramer
28 december 2020
"Goed geholpen en begeleid tijdens het hele traject van de letselschade regeling. Vooral fijn dat ze heel veel werk bij jouw weghalen."
anoniem
28 december 2020
"Jurilex heeft mij goed geholpen. Ik wist na mijn aanrijding niet hoe ik mijn gemaakte kosten het beste kon verhalen. Er wordt goed geluisterd naar je en er wordt duidelijk uitgelegd wat zij voor je kunnen betekenen. Je krijgt snel reactie via mail of telefoon... Het is fijn dat ze werk bij je weghalen. Ik zou Jurilex zeker aanbevelen."
Tessa
28 december 2020
"In mijn afhandeling van mijn ongeluk heeft Jurilex mij ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Ik heb er zelf geen kaas van gegeten en zij waren een fijne partij om te kunnen volgen. Eerlijk, realistisch en het contact verliep fijn, duidelijk en vloeiend. Er worden geen gouden bergen beloofd, je weet waar je aan toe bent en de energie die er ingestoken werd heb ik als erg prettig ervaren. Tussentijds in mijn case overgedragen aan een collega en ook dit verliep vloeiend. Al met al: ben erg blij met jullie!"
Liza
24 december 2020
"Ben echt wel tevreden. Deze advocaat wist heel veel. En het ook snel te regelen. Het is alleen jammer dat mijn letselschade zelf niet meegenomen kon worden in het proces om @HTM vervoers-maatschappij harder aan te pakken. Deze laat mensen stikken na een Tram ongeluk. Maar wie weet ga ik er ooit nog voor strijden. Maar ben verder super tevreden over deze letselschade advocaat bedrijf."
dhr. Mosmans
24 december 2020
"Ik ben erg gerustgesteld dat de zaak eindelijk is afgesloten.Dank aan de heer Schikhoff die samen met mij het proces heeft doorlopen. Ondanks de langdurige process, heeft hij mij de hulp en steun gegeven. Daar ben ik erg dankbaar voor en bedank ik Jurilex voor deze kans. Met vriendelijke groet, Aasho Isgoowe"
mw. Isgoowe
23 december 2020
"Dhr Gudde was always available to support us. I felt 100% represented from start (first contact after the accident) through finish (negotiation and pay-out of compensation)."
Gordon Abraham
23 december 2020
"Ik ben bijgestaan door de heer Koc naar aanleiding van een verkeersongeval.Ik ben zeer goed geholpen.De heer Koc was altijd goed bereikbaar en duidelijk in de communicatie ten aanzien van de mogelijkheden van deze zaak.Uiteindelijk is deze zaak na een lange discussie met de verzekeraar van de tegenpartij naar alle tevredenheid afgewikkeld.Echt een aanrader!"
Klant
22 december 2020
"Mijn zaak is netjes en professioneel afgehandeld. Ik heb goede adviezen gehad en uiteindelijk zijn we tot een juiste afhandeling gekomen. Ik ben erg tevreden!"
Denise Veen
22 december 2020
"We hebben jurilex benaderd om een zaak te behandelen en jurilex heeft dat prima gedaan .hartelijk bedankt Alexander gudde ."
mevrouw Gielen
22 december 2020
"We zijn tevreden over de gang van zaken.Het duurde wel lang, maar dat ligt meer aan de tegenpartij dan aan onze Advocaat Mr.A.Gudde."
Erna Brans
21 december 2020
"Veel aandacht voor mij persoonlijk, chronologische uitleg van het proces en een goede afhandeling van de zaak."
Matige kennis bij chatsessie
21 december 2020
"Door de korte lijnen en duidelijke communicatie en ontzorgen heeft de hele afhandeling 2,5 jaar in beslag genomen. Dit alles had langer geweest als ik het zelf had moeten doen. De prettige samenwerking met Dhr. Derks maakt het hele proces ook draaglijker."
Angelique
18 december 2020
"Na mijn auto ongeluk 2 jaar geleden.We hebben mijn zaak eindelijk positief kunnen afsluiten!Ik ben super tevreden met de hulp die ik heb gekregen genaamd de heer Koc..Duidelijk uitleg ik wist ten aller tijden wat mij te wachten stond.Mijn dank is groot meneer Koc!"
mevrouw Kersenhout
17 december 2020
"Alles zeer goed en netjes afgehandeld.Fijn contact onderhouden met de letselschade-advocaat die mijn cases behandelde.Zeer zeker aan te bevelen."
heer Reijersen
17 december 2020
"Februari 2014 kreeg ik een ernstig ongeval, in contact gekomen met jullie via internet. Gelijk een goede klik. Na bijna 7 jaar is de zaak rond en ben zeer tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Bertina Adamakis"
mevrouw Adamakis
16 december 2020
"Prima werk gedaan. Het maximale bereikt voor mij."
Mevrouw Lamper
16 december 2020
"Ik ben ontzettend goed geholpen bij mijn zaak. Er werd goed geluisterd en gekeken naar de beste manier om dit aan te pakken."
mevrouw Kokx
16 december 2020
"Op 16 april 2019 heeft een ongeluk plaatsgevonden. Ik werd namelijk aangereden. In deze periode had ik nog veel last van mijn hersenschudding en nog van ander letsel. Ik wist helemaal niet wat ik moest doen en wat ik allemaal zou moeten regelen. Mijn vader heeft toen op internet Jurilex gevonden. Door dit heb ik J. Derks leren kennen, een heel ervaren jurist. Hij heeft mij heel veel geholpen. Hij heeft alles voor mij geregeld, hierdoor hoef ik mij zelf geen zorgen meer te maken over de zaak. Mijn zaak was in goede handen.. Ik ben hem enorm dankbaar.. Hij heeft alles altijd goed uitgelegd en mij altijd op de hoogte gehouden van wat er gebeurde. Hij is zorgvuldig en heeft ook goede tactieken. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen die door een ongeluk letselschade heeft opgelopen. Een betere jurist als hij is er niet."
Lily
16 december 2020
"Na het krijgen van een ongeval op een goede manier geholpen door jurilex. Ze zorgde overal op een goede manier voor zodat ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Erg tevreden over hun hulp."
Lisanne
11 december 2020
"Het contact met mevrouw de Bruin was vanaf het begin af aan goed. Wij hadden een klik en dat is zeer belangrijk als je "een zaak" aan een vertrouwens persoon in handen gaat geven en zij .heeft meer dan haar best gedaan."
H.Kruithof
10 december 2020
"Na de melding van het ongeval hebben ze de tijd van de klachten en de afhandeling na de tegenpartij toe uitstekend begeleid en afgehandeld"
Dhr T.schoofs
10 december 2020
"Super geholpen. Snelle communicatie en geven niet zomaar op! Zeker aan te raden."
Karin
9 december 2020
"hij heeft mij belangen goed vertegenwoordigd.hij handelt alles correct uit en weet waar hij het over heeft.ik heb hem in mijn mobile staan mocht ik hem nog keer gebruik wil maken van zijn diensten"
michel tellier
8 december 2020
"Ben zeer tevreden over de afloop dat 1 1/2 jaar na het scooterongeval er een uitslag is. De tegenpartij heeft constant tegengewerkt maar uiteindelijk hebben zij toegegeven. Zonder Jurilex was dit onmogelijk geweest. Houden goed en duidelijk contact met klant om de stand van zaken te delen. Een echte aanrader daarom alle sterren. (dik verdiend)"
Fam. Coenen
8 december 2020
"Goed geholpen door Jurilex.De uitleg over de gang van zaken was ook erg duidelijk."
Anoniem
6 december 2020
"Zeer goed en kundig geholpen door dhr. Smith."
Anoniem
5 december 2020
"Maarten Schikhof heeft ons bijgestaan in het jarenlange traject waarin een ziekenhuis een fout had gemaakt waardoor blijvend letsel is ontstaan aan de arm van onze zoon. Hij heeft de termijnen goed bewaakt en een hogere vergoeding weten te bewerkstelligen dan vooraf gedacht was. Hij heeft ons op een prettige wijze begeleid en ons door het hele traject geleid waarbij we volledig ontzorgd werden."
Martin van Alfen
5 december 2020
"Goed geholpen door Jurilex. De verzekeraar liet regelmatig op zich wachten maar de letselschade advocaat zat er goed achter aan. De uitleg over de gang van zaken was ook erg duidelijk."
Danielle
4 december 2020
"Goede communicatie, goede uitleg hoe alles in zijn werk gaat, goede afwerking."
Ivonne Blom
3 december 2020
"Prettig geholpen. Helaas duurde de afronding van de zaak erg lang, komt mede door COVID-19 en late reactie van de gemeente..."
Danielle Kruiver
3 december 2020
Tim Sommer
2 december 2020
"Ik heb een hele prettige ervaring met Jurilex, er werd regelmatig telefonisch contact gehouden en kon al mijn vragen stellen. Alles werd goed geregeld en ik heb hier zelf weinig voor hoeven te doen."
Claire Brouwers
2 december 2020
"Super geholpen door de heer Reiziger. Snel geregeld, goed contact en een super resultaat. Zeker aan te raden."
Eline Groothuis
2 december 2020
Sil
1 december 2020
"Een hele goede samenwerking met Jurilex Letselschade.De communicatie was helder en op tijd. Tevens was er sprake van een prettige samenwerking en een positiefe afhandeling vande letselschade."
heer De Boer
1 december 2020
Marco Balk
26 november 2020
"Goed en netjes geholpen door Dhr. Schikhof. Duurde soms wat lang voordat er een terugkoppeling was maar dit zal ook aan de tegenpartij gelegen hebben. Bij vragen goed te bereiken."
C.
25 november 2020
"Top service, goed geholpen en goed op de hoogte gehouden!"
Mike
23 november 2020
"Alles is nu achter de rug. Het geeft rust. Met name Hr Smith heeft zich als n terriër gebeten in de zaak. Voelde me geweldig vertegenwoordigd. Altijd kreeg ik een reële voorstellling van de stand van zaken. Nogmaals dank aan Jurilex. Grt N k Versteegh"
dhr. Versteegh
23 november 2020
"Ik ben uiterst tevreden over de wijze waarop Jurilex Letselschade mijn ongeval van 07-03-2020 heeft afgehandeld. Ik hoefde nergens achteraan en hoefde zelf niets uit te zoeken. Tevens ben ik er van overtuigd dat ik er zonder hulp van Jurilex minder schadevergoeding aan had overgehouden. Hopelijk overkomt iets dergelijks me nooit meer, maar als dat wel zo is bel ik direct weer naar Jurilex."
heer Goedbloed

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online