✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Smartengeld bij Whiplash

Wanneer u een whiplash oploopt door bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, dan heeft dit vaak veel negatieve gevolgen zoals pijnklachten en psychische problemen. Whiplash slachtoffers kunnen voor een lange periode of zelfs permanent last hebben van whiplash klachten. Ter compensatie van uw geleden pijn, gederfde levensvreugde en/of psychische problemen kunt u smartengeld eisen van de partij die aansprakelijk is voor uw whiplash letsel.

Wat is een whiplash?

Whiplash is een letsel aan de nek en of rug ontstaan doordat het hoofd een plotselinge heftige beweging heeft gemaakt. Dit kan een beweging naar voren, naar achteren en of naar opzij zijn geweest ten gevolge van een verkeersongeval of plotselinge beweging. De beweging is vergelijkbaar met die van een zweep (whip is het Engels). Vandaar dat men spreekt van whiplash letsel. Kijk voor meer informatie op www.whiplash.nl.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Klachten whiplash letsel

De gevolgen van een whiplash zijn vaak voor de buitenstaander niet te zien en voor een arts moeilijk vast te stellen. Ook als er geen directe fysieke schade zichtbaar is, zorgt een whiplash vaak voor veel pijnklachten en psychische problemen zoals:

  • nekpijn
  • hoofdpijn
  • rugpijn
  • schouderpijn
  • duizeligheid
  • vermoeidheid
  • geheugenstoornissen
  • concentratieproblemen
  • depressie

Smartengeld bij whiplash letsel claimen

Als letselschade slachtoffer kan u zich bij het claimen van smartengeld bij laten staan door een belangenbehartiger zoals letselschadebureau Jurilex Letselschade. Dit letselschadebureau behartigt alleen de belangen van slachtoffers. Jurilex Letselschade geeft u advies en verhaalt uw whiplash letsel op de aansprakelijke partij.  

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.