Dé rechtshulp en startpagina bij letselschade

Claim uwLetselschade Bel Gratis0800 - 0112

Smartengeldboek 0/5 (2)

Het Smartengeldboek is ooit gestart als themabijlage van Verkeersrecht. Later werd het naslagwerk bekend als ANWB Smartengeldgids. De ANWB Smartengeldgids is uitgegroeid tot een van de belangrijke naslagwerken voor het van de hoogte van smartengeld in schadezaken.

Wie gebruikt het Smartengeldboek?

Het Smartengeldboek is bestemd voor de vakwereld: juristen van de overheid, verzekeringsmaatschappijen, advocaten en letselschadebehandelaars. Bij het bepalen van de hoogte van smartengeld kijkt een deskundige naar De belangrijkste rechterlijke uitspraken in concrete, vergelijkbare gevallen worden gebundeld in het Smartengeldboek. Deskundigen gebruiken het boek als naslagwerk bij het bepalen van de hoogte van smartengeld.

Smartengeldboek 2018

Binnenkort wordt de 23ste druk (2018) van het Smartengeldboek uitgegeven. Deze druk is wederom een verzameling van rechterlijke uitspraken omtrent smartengeld. De uitspraken zijn overzichtelijk per type letsel gerubriceerd inclusief een omschrijving van de zaak:

  • Smartengeld na ongeval
  • Smartengeld na medische fout
  • Smartengeld na mishandeling
  • Smartengeld bij niet-letsel
  • Smartengeld na voeging

Kijk voor meer informatie op www.smartengeld.nl.

Gratis hulp en advies

Wanneer u vragen heeft over smartengeld of het claimen van een letselschadevergoeding, dan kan u altijd telefonisch opnemen met onze helpdesk. Bel gratis 0800-0112 en wij geven u direct advies.

U kan uw schade ook via ons contactformulier bij ons melden. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Hoe nuttig is deze pagina?

Dé rechtshulp en startpagina bij letselschade

GratisDirect hulp Bel Gratis0800 - 0112