mr. Mariëlle de BruinLetselschadejurist & NIVRE Register-Expert i.o.

  Maak kennis met…

  mr. Mariëlle de Bruin

  Letselschadejurist & NIVRE Register-Expert i.o.

  ” Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 2011 ben ik afgestudeerd met als afstudeerrichting het Aansprakelijkheidsrecht. Tijdens het afstuderen ontwikkelde ik affiniteit voor het letselschadevak.

  Na mijn afstuderen ben ik bij een verzekeraar aan de slag gegaan, waarna ik me toch wilde specialiseren in het letselschaderecht. Alvorens te starten bij LetselSchade.nl heb ik bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt.

  Hier is mijn passie voor het behandelen van letselschade en het bijstaan van cliënten, in een voor hen vaak complexe situatie, nog meer gegroeid. Echter, wilde ik niet enkel achter mijn bureau de cliënten van dienst zijn. Persoonlijk contact met de slachtoffers, dat is wat ik wil. Die mogelijkheid biedt LetselSchade.nl “

  Mr. Mariëlle De Bruin is een van onze letselschadespecialisten. Elke dag opnieuw gaat zij vol energie aan de slag voor haar cliënten. Mr. De Bruin begrijpt hoe ingrijpend letselschade kan zijn; u hebt immers niet gekozen voor de situatie waarin u bent beland. Door u als letselschadeslachtoffer na een ingrijpende gebeurtenis juridisch bij te staan, kan zij echt iets voor u betekenen. Het is haar doel dat u erkenning krijgt voor uw letsel, zodat u het leven van vóór het ongeval zo veel mogelijk weer kunt oppakken. Om die reden wil zij uitsluitend werken voor slachtoffers en niet voor “de betalende kant”. Zij kan zich goed inleven in de situatie van de cliënt, is een stevige onderhandelaar en spreekt duidelijke taal. Bij voorkeur persoonlijk, en niet alleen vanachter het bureau.

  Mr. De Bruin heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is gespecialiseerd in Aansprakelijkheidsrecht. Met haar sterke rechtvaardigheidsgevoel de juiste richting voor haar. Ze heeft ruime werkervaring als letselschade-expert, zowel aan de kant van de verzekeraar als aan de kant van het slachtoffer.

  marielle-de-bruin

  Reviews en beoordelingen

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Letselschade advocaat letselschadejurist Jan Willem Berg Call Now Button