mr. Tiziana ToresLetselschadejurist & NIVRE Register-Expert i.o.

  Maak kennis met…

  mr. Tiziana Tores

  Letselschadejurist & NIVRE Register-Expert i.o.

  Mr. Tiziana Tores is een van onze letselschadespecialisten. Zij zet zich altijd volledig in voor haar cliënten. Mr. Tores is een kundige belangenbehartiger die naast de juridische kant van een letselschadezaak, ook oog heeft voor de emotionele gevolgen voor cliënten wanneer zij letsel hebben opgelopen door toedoen van een ander. Mr. Tores vindt het belangrijk om laagdrempelig te zijn, zodat haar cliënten zich bij vragen prettig voelen om telefonisch contact met haar op te nemen. Zij houdt u tijdens de zaak op de hoogte van het verloop en legt u in begrijpelijke taal uit hoe uw zaak juridisch wordt beoordeeld. Samen met u bespreekt zij de vervolgstappen in uw zaak en adviseert zij u over de mogelijke voor- en nadelen die verbonden zitten aan uw keuze. Als het nodig is, gaat zij bij juridische discussies de strijd aan, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt.

  Achtergrond

  Mr. Tores studeerde in 2014 af aan de Hogeschool Leiden, waar zij de opleiding HBO-Rechten heeft gevolgd. Nadien besloot zij door te sturen aan de Erasmus Universiteit en behaalde zij haar mastertitel in 2020. Mr. Tores volgde de master Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit. Zij is gespecialiseerd in Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

  Voordat mr. Tores kwam werken bij Jurilex Letselschade, heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht tijdens haar stage bij een letselschadekantoor, een advocatenkantoor en een medische aansprakelijkheidsverzekeraar.

  tiziana-tores

  Reviews en beoordelingen…

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

  Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button