✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Wanneer u na een fietser auto aanrijding een schadevergoeding wilt claimen, dan moet u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor het veroorzaken van het fietsongeval. Bij het claimen van een vergoeding is het verstandig om een letselschadebureau of advocaat in te schakelen. Zij geven u advies over de schadevergoeding, helpen u bij de aansprakelijkheid, verzorgen de volledige communicatie en correspondentie met de tegenpartij en verhalen voor u de opgelopen schade.

Welke schade kan ik vergoed krijgen?

Naast een materiële vergoeding, zoals schade aan uw fiets, kleding en bagage, huishoudelijke hulp en inkomensverlies, heeft u als fietser vaak ook recht op een vergoeding voor immateriële schade zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. Deze vergoeding wordt smartengeld genoemd.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Berekenen letselschadevergoeding

Het berekenen van een letselschadevergoeding is niet eenvoudig. Bij het berekenen van letselschade bedragen wordt onder andere gekeken naar:

  • de aard van uw letselschade
  • de ernst van uw letsel
  • de mate van (geleden) pijn
  • de duur van uw herstel
  • de aanwezigheid van (blijvende) littekens
  • de gevolgen van lichamelijke beperkingen op uw leven
  • uw leeftijd
  • de mate van schuld

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.