✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Bedrijfsregeling 7: Schaderegeling schuldloze derde

Heeft u schade opgelopen bij een ongeval waar ook nog minstens twee andere partijen betrokken zijn en u heeft zelf geen schuld? Dan is het mogelijk om een regeling te treffen waarbij uw (letsel)schade sneller wordt vergoed, omdat u niet hoeft te wachten wanneer de verzekeraars van de andere partijen heeft beoordeeld wie de schuldige is. De regeling die u dan kunt treffen heet de bedrijfsregeling schuldloze derde.

De Raad van Toezicht Verzekeringen heeft in diverse uitspraken stelling genomen tegen de verwijzing van een schuldloze derde door een verzekeraar naar een andere, eveneens bij het schadegeval betrokken, verzekeraar. De motivering van de verwijzing is dat niet de eigen verzekerde, maar die van de andere verzekeraar schuld treft aan het ontstaan van de schade. De Raad van Toezicht Verzekeringen heeft in Bedrijfsregeling 7 een protocol opgesteld om benadeling van schuldloze derden te voorkomen.

  Direct uw verhaal vertellen?

  Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

  Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

  Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

  Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Hoe kunnen wij je bereiken?

  Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

  Letselschade.nl specialisten
  Of bel gratis even
  met onze specialisten

  0880 112 130

  Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.