Letselschade door verkeersongeval

Juridische hulp bij letselschade

Heeft u letselschade opgelopen na een aanrijding in het verkeer? En is dat verkeersongeval veroorzaakt door een ander? Dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij.

Onze experts en letselschadejuristen werken uitsluitend voor slachtoffers van een verkeersongeval. Nooit voor de aansprakelijke partij.

 

Is er geen schuldige partij aan te wijzen omdat er sprake is van eigen schuld? Dan is er vaak geen recht op een schadevergoeding. Een uitzondering hierop is de Schadeverzekering voor Inzittende of de Schadeverzekering voor Opzittende. Dit is een aanvullende verzekering die u afsluit op het voertuig en vergoedt mogelijk uw letselschade bij eigen schuld.

Ook wanneer u als bijrijder in de auto of in het openbaar vervoer betrokken raakt bij een verkeersongeval en hierbij letselschade oploopt, dan zijn er mogelijkheden om een verzekeringsmaatschappij aansprakelijk te stellen voor uw letsel.

Het slachtoffer heeft hoe dan ook recht op een schadevergoeding van de partij die verantwoordelijk is voor het ongeluk. Onze letselschadespecialisten helpen kosteloos bij het verhalen van uw schade.

Op deze pagina vindt u informatie over letselschade als gevolg van een verkeersongeluk.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Mijn verkeersongeval met letselschade

Wat is letselschade na een verkeersongeluk?

Letselschade is de lichamelijke en/of geestelijke schade die u oploopt als gevolg van een ongeluk of gebeurtenis. Het ontstaan van de schade kan deels uw fout zijn, maar net zo goed kan een ander verantwoordelijk zijn voor het ongeval en de schade waar u mee achterblijft.

Het letsel na een verkeersongeval uit zich vaak in lichamelijke verwondingen.

Veel voorkomende letselschade na een verkeersongeval:

 • Kneuzingen;
 • Schaafwonden;
 • Botbreuken;
 • Hoofd- en nekletsel;
 • Bij ernstige ongevallen noodzakelijke amputatie van ledematen.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Het gaat hier te ver om alle soorten verkeersongevallen letsels te bespreken. Één van onze specialisten kan u verder helpen bij het in kaart brengen van uw totale schade.

Naast verwondingen kan er bij het verkeersslachtoffer sprake zijn van schade wat niet direct zichtbaar is, zoals emotionele en geestelijke schade.

Veel voorkomende emotionele en geestelijke schade na een verkeersongeval:

 • De intense pijn;
 • Het verdriet bij slachtoffer;
 • Het gevoel van eenzaamheid;
 • Verwerking van de gebeurtenis.

Naast een vergoeding voor de eerder genoemde materiële schade heeft u als benadeelde partij recht op smartengeld. Dit is de financiële compensatie voor de emotionele en geestelijke schade na het ongeval.

Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een verkeersongeval. Wij staan u juridisch en kosteloos bij wanneer een ander aansprakelijk is voor uw schade.

Om met succes de schade te claimen op de aansprakelijke partij is het verzamelen van bewijs een belangrijke eerste stap.

review-letselschade-specialist-letselschade-32

Mr. Veronique Evers is Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Ik heb letselschade door een verkeersongeluk, wat moet ik doen?

Wat u het beste kan doen na aan verkeersongeval met letselschade, is de regels van het verkeersrecht volgen. Bij ieder verkeersongeval geldt: zorg voor veiligheid en verzamel bewijs. In Nederland geldt “wie eist, die bewijst”.

Na een ongeval waarbij er sprake is van letsel zal het slachtoffer met juridisch bewijs moeten komen om later in aanmerking te komen voor een letselschadevergoeding.

Verzamel informatie

Bij letselschade door een verkeersongeval, wat voor informatie moet u verzamelen?

 • Datum en tijdstip van het verkeersongeluk;
 • Plaats van de aanrijding;
 • Kenteken, merk en kleur van de auto/motor;
 • Persoonlijke gegevens van uzelf en de tegenpartij;
 • Staat van de plaats van de aanrijding (wegdek);
 • Hoe de aanrijding is veroorzaakt (teken de situatie uit).

Is er na het ongeluk een schadeformulier ingevuld en ondertekend met de wederpartij? Dan is de bovenstaande informatie daarop terug te vinden.

Lees ook onze 10 tips bij het invullen van een schadeformulier

Een volledig ingevuld en ondertekend schadeformulier is een belangrijk juridisch document om aan te tonen dat het ongeluk überhaupt heeft plaatsgevonden en dat u als slachtoffer betrokken bent bij het ongeluk. Meld uw letselschade via het contactformulier op de website of laat u terugbellen door een specialist.

Aanvullend bewijs

Daarnaast is het verstandig om aanvullend bewijs te verzamelen, denk hierbij aan:

 • Dashcam-beelden;
 • Mobiele opnames;
 • Foto’s;
 • Politierapport;
 • Onafhankelijke getuigenverklaringen;
 • Persoonlijke gegevens van getuigen.

Voor het maken van een voortvarende start van uw letselschadezaak is het van cruciaal belang om in een vroeg stadium alle informatie over het verkeersongeval te bundelen.

Onze letselschadejuristen kunnen u hierbij op weg helpen, adviseren en vliegensvlug een letselschadezaak opstarten wanneer er voldoende bewijs aanwezig is om de wederpartij formeel aansprakelijk te stellen voor uw schade.

Neem voor juridische hulp bij letselschade contact op met een van onze letselschadejuristen en hoor direct of wij u kosteloos kunnen bijstaan.

Verkeersongeval gehad? Naar de huisarts!

Na een verkeersongeval met letselschade tot gevolg doet u er altijd goed aan om een bezoek te brengen aan de plaatselijke huisarts of een medisch specialist in het ziekenhuis.

Ook al lijken de lichamelijke verwondingen in eerste instantie mee te vallen, uw letsel als gevolg van het verkeersongeval kan u beter laten noteren in uw medisch dossier. Dat kan later onnodige discussies voorkomen met de aansprakelijke verzekeraar over de causaliteit het ongeval en de geclaimde letselschade.

Vraag bij letselschade na een aanrijding in het verkeer naar een van onze ervaren letselschadespecialisten en hoor direct wat voor u de juridische mogelijkheden zijn om de schade te verhalen op een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij.

letselschade specialist Tores

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Letselschade en kosten

De kosten na een ongeval met letselschade kunnen al snel oplopen en dat raakt u in de portemonnee. Bij kosten na een letselongeval kunt u denken aan:

 • Kosten voor de taxiritten naar het ziekenhuis;
 • Kosten behandelingen fysiotherapeut die niet worden vergoed door de zorgverzekeraar
 • Inschakelen huishoudelijke hulp;
 • Inkomstenderving omdat u (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent geraakt.

Naast bovengenoemde voorbeelden kan u voor meer kosten komen te staan. Bewaar in ieder geval alle nota’s, reparatiebonnen en bankafschriften. Samen met de andere bewijsstukken overlegt u deze documenten met de specialist die uw zaak kosteloos in behandeling neemt.

De letselschadejurist bekijkt samen met u welke schadeposten en bijbehorende kosten in aanmerking komen voor een vergoeding. Vaak blijkt dat een slachtoffer recht heeft op meer schadevergoeding dan vooraf gedacht.

Welke kosten kan ik vergoed krijgen?

Als het gaat om letselschade na een verkeersongeval, dan kunt u te maken krijgen met de volgende kosten:

 • Medische kosten;
 • Schade aan bezittingen;
 • Hulp in de huishouding;
 • Misgelopen inkomsten;
 • Aanpassingen in het huis;
 • Kosten voor aangepast vervoer;

Dit zijn een aantal voorbeelden van mogelijke schadeposten waar u als benadeelde partij mee te maken kan krijgen. Daarnaast zijn er nog meer schadeposten die in aanmerking kunnen komen voor een schadevergoeding. We schreven eerder over de verschillende soorten schadevergoedingen waar een slachtoffer mogelijk recht op heeft.

Heeft u vragen over de mogelijke kosten die u kan claimen na een verkeersongeval met letselschade? Neem contact op met een van onze letselschadespecialisten en vertel ons wat er is gebeurd.

Heb ik recht op schadevergoeding na een verkeersongeval?

Of u recht heeft op een schadevergoeding na een verkeersongeval hangt geheel af van de toedracht en bewijslast waardoor de aansprakelijkheid rondom het ongeval wordt aangetoond. De specialisten van Letselschade.nl zoeken dit samen met u uit. In sommige gevallen is de kans dat u recht hebt op schadevergoeding groter, bijvoorbeeld:

Heeft u na een verkeersongeval letsel opgelopen en bent u benieuwd naar de juridische mogelijkheden om een schadevergoeding te claimen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade-experts staan u graag te woord. Vult u het contactformulier in of liever teruggebeld worden? U ontvangt al snel een reactie van ons.

Wie is aansprakelijk bij een verkeersongeval?

Om in aanmerking te komen voor schadevergoeding na een verkeersongeval, moet er een schuldige partij voor uw letselschade worden aangewezen. De aansprakelijkheid na een verkeersongeval kan een onderwerp van discussie zijn.

In veel gevallen staat de aansprakelijkheid al vast, bijvoorbeeld wanneer de wederpartij rijdt door rood en daardoor een ongeluk veroorzaakt. Ook wanneer er een voorrangsteken is genegeerd waardoor een verkeersongeval is ontstaan, is al snel duidelijk wie aansprakelijk is voor de toedracht van het ongeval.

Soms is het een stuk lastiger om de aansprakelijkheid aan te tonen. U heeft bijvoorbeeld (deels) schuld omdat u geen gordel droeg of er zijn meerdere partijen bij het ongeluk betrokken, zoals bij een kop-staartbotsing . Als slachtoffer die zijn of haar schade wilt verhalen op de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, doet u er verstandig aan om juridische hulp van een specialist in te schakelen. Dit is geheel kosteloos, de kosten worden vergoed door de wederpartij.

Onze juristen werken dagelijks aan letselschadezaken, informeer ons vrijblijvend over uw ongeval en ontvang juridisch advies over de verhaalmogelijkheden in uw casus.

Gratis hulp bij letselschade

Denkt u aan letselschade melden maar bent u bang voor de juridische kosten? Letselschade.nl stuurt u geen facturen voor de geleverde rechtshulp bij letselschade.

Dat komt door hoe de wet dit heeft geregeld: de redelijke kosten voor rechtshulp na een verkeersongeval worden vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke wederpartij. Het inschakelen van een letselschadespecialist is voor u dus geheel kosteloos.

Wij brengen nooit kosten in mindering op uw schadevergoeding. De letselschadeclaim die wordt uitgekeerd is dus 100% voor u.

Letselschadekantoor betrouwbaar?

Alle vestigingen van Letselschade.nl zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade . Dit keurmerk bewijst dat u te maken heeft met betrouwbare, professionele belangenbehartigers die de belangen van het slachtoffer centraal stellen. Helaas zijn er vandaag de dag nog genoeg malafide letselschadepraktijken die over de rug van het slachtoffer geld verdienen.

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is een initiatief van De Letselschade Raad. De Letselschade Raad deelt dit Keurmerk niet zomaar uit: als belangenbehartiger moet je aan strenge eisen voldoen.

Ieder jaar volgt een audit of het betreffende letselschadekantoor nog voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Ook dit jaar voeren wij met trots het keurmerk letselschade.

Wij helpen met uw schademelding

Als u letselschade oploopt door een verkeersongeluk, is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een ervaren letselschadespecialist. De experts van Letselschade.nl zetten alles op alles om te zorgen dat u de maximale letselschadevergoeding krijgt die recht doet aan uw persoonlijke situatie. Onze experts kijken niet alleen naar de schade zoals die nu is, maar ook naar uitgaven die u -als gevolg van het ongeval – in de toekomst verwacht te maken.

Bij Letselschade.nl vinden we het belangrijk dat u goed begrijpt wat we doen en waarom. Daarom leggen we alles uit in duidelijke taal en vertellen we welke informatie we van u nodig hebben.

Waar u ook woont, er zit altijd een letselschadespecialist van Letselschade.nl bij u in de buurt. Wij hebben letselschade-experts in elke provincie. Neem direct contact met ons op of laat u terugbellen.

Veelgestelde vragen na een verkeersongeval

Heeft u recht op schadevergoeding na een verkeersongeval?

U hebt als slachtoffer van een verkeersongeval recht op schadevergoeding wanneer u als gevolg van het ongeval letsel hebt opgelopen dat is veroorzaakt door het toedoen van een ander. De aansprakelijke wederpartij moet in dat geval alle kosten vergoeden die voortkomen uit een verkeersongeval. Daarbij kunt u denken aan de kosten voor het repareren van uw auto of aan de kosten voor fysiotherapie die buiten uw zorgverzekering vallen.

Daarnaast is een onderdeel van uw totale schadevergoeding ook een bedrag aan smartengeld. Dat bedrag wordt uitgekeerd, omdat een ongeval zorgt voor veel emotioneel leed, zoals pijn en verdriet. De juristen van Letselschade.nl helpen u kosteloos bij het verhalen van de maximale schadevergoeding.

Welke schade wordt vergoed na een verkeersongeval?

Als slachtoffer van een verkeersongeval hebt u recht op schadevergoeding wanneer u als gevolg van een verkeersongeval letsel hebt opgelopen. Als gevolg van het letsel dat u hebt opgelopen maakt u vaak veel kosten. Een belangenbehartiger kan helpen om de totale schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Waar bestaat deze schade uit?

Bij schade wordt onderscheid gemaakt in materiële schade en immateriële schade. Materiële schade kan uitgedrukt worden in geld. Zo moet u wellicht na het ongeval behandeld worden in het ziekenhuis. Deze kosten vallen in sommige gevallen onder uw verplichte eigen risico. Daarnaast kan het zijn dat u door het letsel niet meer kunt werken, waardoor u inkomsten misloopt. Ook dit zijn voorbeelden van materiële schadeposten.

Daarnaast kunt u als gevolg van een verkeersongeval ook immateriële schade oplopen. Immateriële schade kan niet uitgedrukt worden in geld. Immateriële schade is de schade die u lijdt als gevolg van verdriet, pijn en verlies aan levensvreugde na een verkeersongeval. Als slachtoffer van een verkeersongeval hebt u recht op smartengeld voor de geleden immateriële schade. De aansprakelijke wederpartij dient zowel de materiële schade als de immateriële schade te vergoeden.

Krijgt u als inzittende een vergoeding voor uw schade?

Als u als inzittende letselschade hebt opgelopen na een verkeersongeval, dan kunt u bijna altijd één van de partijen aansprakelijk stellen voor uw schade. Aangezien u volledig buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval, wordt u ook wel schuldloze derde genoemd. Onze letselschadejuristen behartigen de belangen van schuldloze derden en zorgen ervoor dat de schade wordt verhaald op de regelend verzekeraar.

Schuldloze derde en regelend verzekeraar

Als schuldloze derde kunt u bepalen wie u aansprakelijk gaat stellen voor de schade die u hebt opgelopen. U kunt de wederpartij aansprakelijk stellen, maar u kunt ook de bestuurder aansprakelijk stellen van de auto waar u in zat. De gekozen partij wordt ook wel de regelend verzekeraar genoemd. De regelend verzekeraar dient uw schade te vergoeden, ongeacht de vraag wie nu daadwerkelijk aansprakelijk is geweest voor het verkeersongeval. De regelend verzekeraar zal het bedrag aan schadevergoeding achteraf claimen bij de aansprakelijke partij.

Het voordeel is dat u als schuldloze derde niet de hele procedure hoeft af te wachten. Verzekeraars kunnen namelijk oneindig lang met elkaar discussiëren over de vraag wie aansprakelijk is voor het ongeval. Als schuldloze derde mag u geen slachtoffer worden van de oneindige discussie tussen de verzekeraars en om deze reden moet de aangesproken partij binnen korte tijd uw schade vergoeden.

Wat is de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval?

De hoogte van uw schadevergoeding bij een verkeersongeval is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

 • Ernst van het letsel
 • Herstelduur van het herstel
 • Mate van arbeidsongeschiktheid
 • Impact van het ongeval
 • Schade die u in de toekomst zult lijden

Aan de hand van deze factoren wordt bepaald wat de hoogte van de schadevergoeding is. Zoals gezegd beïnvloedt het herstelproces de hoogte van de schadevergoeding. Bij auto-ongelukken ontstaan bijvoorbeeld vaak whiplash klachten. Het herstel van een whiplash kan zeer traag gaan. Soms houden slachtoffers zelfs blijvende klachten over aan een whiplash. In dat soort gevallen zal de hoogte van de schadevergoeding hoger uitvallen.

Ook de mate van arbeidsongeschiktheid speelt een grote rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Mocht u door uw letsel niet kunnen werken en loopt u daardoor inkomen mis dan spreekt het voor zich dat dit een grote schadepost is dat ook meegenomen wordt in de schadevergoeding.

Gelet op het feit dat meerdere factoren bepalen wat de hoogte van de schadevergoeding is kan niet op voorhand worden gezegd hoe hoog de schadevergoeding zal uitvallen.

Wat zijn de kosten van juridische hulp bij verkeersongeval?

De juristen van Letselschade.nl kunnen u kosteloos bijstaan als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval waarbij het ongeval te wijten valt aan de wederpartij. Het is belangrijk dat u na een ongeval bewijs verzamelt over de toedracht van het verkeersongeval en de schuldvraag.

Na een verkeersongeval is het belangrijk om een schadeaangifteformulier te ondertekenen met de wederpartij. Daarmee voorkomt u dat later discussie ontstaat over de toedracht van het ongeval en de schuldvraag. Mocht het echt niet mogelijk zijn om een schadeaangifteformulier ter plekke in te vullen, omdat bijvoorbeeld één van de partijen met een ambulance is meegenomen naar het ziekenhuis, dan is een getuigenverklaring ook voldoende. De voorkeur bij getuigenverklaringen gaat uit naar een onafhankelijke getuige. De toedracht kan verder ook worden bewezen middels een politierapport. De politie moet dan echter wel ter plaatse zijn gekomen. Samengevat kan de toedracht van het verkeersongeval en de schuldvraag worden aangetoond middels een schadeaangifteformulier, een getuigenverklaring of een politierapport.

Daarnaast kunnen we u kosteloos bijstaan als u een schadeverzekering voor inzittende (SVI) of een schadeverzekering voor opzittende (SVO) hebt. In dat geval hoeft u de toedracht van het verkeersongeval en de schuldvraag niet te bewijzen.

Wanneer is uw verkeersongeval verjaard?

Elke vordering heeft een verjaringstermijn. Zo ook een letselschadevordering. Op grond van artikel 10 lid 3 WAM heb je drie jaar de tijd om een schadevergoeding te claimen via de WAM-verzekering. Deze termijn begint te lopen vanaf het moment van het verkeersongeval.

Hoe lang duurt een letselzaak bij verkeersongevallen?

Hoe lang een letselschadezaak duurt bij verkeersongevallen verschilt sterk per zaak. Elke letselschadezaak is namelijk anders. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de duur van een letselschadezaak. Daarbij kunt u denken aan:

 • de ernst van het letsel;
 • de impact van het letsel op het dagelijks leven van een slachtoffer;
 • de tijdsduur van het herstel.

Dat betekent dat hoe complexer de zaak is, hoe langer een letselschadezaak duurt. Daarnaast zal de duur van een letselschadezaak ook afhankelijk zijn van de vraag of de aansprakelijkheid wordt erkend, hoe snel de partijen over en weer op elkaar reageren en of een regeling wordt bereikt waar het slachtoffer tevreden mee is. De duur van een letselschadezaak kan variëren van enkele maanden tot aan enkele jaren.

Bent u als automobilist altijd aansprakelijk na een fietsongeval met kinderen?

Bij fietsongevallen met kinderen, maakt de wet onderscheid tussen kinderen jonger dan veertien jaar en kinderen van veertien jaar en ouder. In de praktijk bent u als automobilist bijna altijd volledig aansprakelijk voor de toegebrachte schade na een ongeval met een kind jonger dan veertien jaar. Hoewel kinderen schuldig kunnen zijn aan een verkeersongeval, kunnen zij in de praktijk bijna nooit volledig aansprakelijk worden gesteld voor de schade die zij een ander hebben toegebracht. Dat heeft ermee te maken dat een kind onder de veertien jaar de gevolgen van zijn of haar handelen niet kan overzien.

Bij een ongeval tussen een automobilist en een kind ouder dan veertien jaar geldt dat de automobilist aansprakelijk is, tenzij hem niets te verwijten valt. De fietser heeft, ongeacht de vraag of er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de fietser, recht op een vergoeding van minimaal 50% van zijn totale schade. De overige 50% wordt verdeeld afhankelijk van de vraag welke partij de verkeersregels heeft overtreden. Het kan zijn dat iedere partij voor de helft aansprakelijk is voor de schade, maar het kan ook zijn dat een van de partijen 75% aansprakelijk is voor de schade en de andere partij 25%. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het ongeval.

Wie betaalt de hulp van een belangenbehartiger?

De aansprakelijke wederpartij is op grond van de wet verplicht om de kosten voor het verlenen van juridische bijstand te betalen. De letselschadejurist van Letselschade.nl dient de nota in bij de aansprakelijke wederpartij, waardoor wij kosteloos voor u aan de slag kunnen.

Let op dat sommige letselschade advocaten vragen om een bepaald percentage van uw schadevergoeding af te dragen. Dit honorarium kan nadelig zijn voor een letselschadeslachtoffer, omdat het percentage achteraf wordt verrekend met de uiteindelijke schadevergoeding. Bij ons is het inschakelen van een belangenbehartiger geheel kosteloos voor het slachtoffer.

Tegenpartij is weggereden, hoe de aansprakelijkstelling regelen?

Als u bent aangereden door een motorvoertuig en de bestuurder rijdt door voordat de gegevens zijn genoteerd, dan is dat erg vervelend. Toch hoeft dat niet te betekenen dat u met lege handen blijft staan. Het Waarborgfonds Motorverkeer vergoedt namelijk schade die in Nederland is veroorzaakt door een ander voertuig dat is doorgereden en waarvan de identiteit niet te achterhalen is of als de tegenpartij onverzekerd was ten tijde van het ongeval.

Advies bij letselschade zonder dader

U zult als slachtoffer eerst zelf moet proberen om de identiteit te achterhalen voordat u een beroep kunt doen op het Waarborgfonds Motorverkeer. Dit kan door beeldmateriaal en foto’s te verzamelen van de situatie. Ook kunt u een advertentie plaatsen waarbij u getuigen oproept. Daarnaast moet u binnen 14 dagen aangifte doen bij de politie waarbij u tenminste twee personen nodig hebt die het voorval hebben zien gebeuren en op papier willen verklaren wat zij exact hebben gezien. Als het niet lukt om de identiteit van de dader te achterhalen dan kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer.

Eigen risico Waarborgfonds Motorverkeer

Let er wel op dat een wettelijk eigen risico geldt van € 250,-. U kunt dus geen beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer als de schade lager is dan € 250,-.

Neem contact op met een van onze letselschadejuristen en wij beoordelen direct of we een aanspraak kunnen maken op het Waarborgfonds Motorverkeer.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

  Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button