Letselschade door verkeersongeval

Juridische hulp bij letselschade

Heeft u letselschade opgelopen na een aanrijding in het verkeer? En is dat verkeersongeval veroorzaakt door een ander? Dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij.

Onze experts en letselschadejuristen werken uitsluitend voor slachtoffers van een verkeersongeval. Nooit voor de aansprakelijke partij.

Is er geen schuldige partij aan te wijzen omdat er sprake is van eigen schuld? Dan is er vaak geen recht op een schadevergoeding. Een uitzondering hierop is de Schadeverzekering voor Inzittende of de Schadeverzekering voor Opzittende. Dit is een aanvullende verzekering die u afsluit op het voertuig en vergoedt mogelijk uw letselschade bij eigen schuld.

Ook wanneer u als bijrijder in de auto of in het openbaar vervoer betrokken raakt bij een verkeersongeval en hierbij letselschade oploopt, dan zijn er mogelijkheden om een verzekeringsmaatschappij aansprakelijk te stellen voor uw letsel.

Het slachtoffer heeft hoe dan ook recht op een schadevergoeding van de partij die verantwoordelijk is voor het ongeluk. Onze letselschadespecialisten helpen kosteloos bij het verhalen van uw schade.

Op deze pagina vindt u informatie over letselschade als gevolg van een verkeersongeluk.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Mijn verkeersongeval met letselschade

Wat is letselschade na een verkeersongeluk?

Letselschade is de lichamelijke en/of geestelijke schade die u oploopt als gevolg van een ongeluk of gebeurtenis. Het ontstaan van de schade kan deels uw fout zijn, maar net zo goed kan een ander verantwoordelijk zijn voor het ongeval en de schade waar u mee achterblijft.

Het letsel na een verkeersongeval uit zich vaak in lichamelijke verwondingen.

Veel voorkomende letselschade na een verkeersongeval:

 • Kneuzingen;
 • Schaafwonden;
 • Botbreuken;
 • Hoofd- en nekletsel;
 • Bij ernstige ongevallen noodzakelijke amputatie van ledematen.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Het gaat hier te ver om alle soorten verkeersongevallen letsels te bespreken. Één van onze specialisten kan u verder helpen bij het in kaart brengen van uw totale schade.

Naast verwondingen kan er bij het verkeersslachtoffer sprake zijn van schade wat niet direct zichtbaar is, zoals emotionele en geestelijke schade.

Veel voorkomende emotionele en geestelijke schade na een verkeersongeval:

 • De intense pijn;
 • Het verdriet bij slachtoffer;
 • Het gevoel van eenzaamheid;
 • Verwerking van de gebeurtenis.

Naast een vergoeding voor de eerder genoemde materiële schade heeft u als benadeelde partij recht op smartengeld. Dit is de financiële compensatie voor de emotionele en geestelijke schade na het ongeval.

Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een verkeersongeval. Wij staan u juridisch en kosteloos bij wanneer een ander aansprakelijk is voor uw schade.

Om met succes de schade te claimen op de aansprakelijke partij is het verzamelen van bewijs een belangrijke eerste stap.

review-letselschade-specialist-letselschade-32

Mr. Veronique Evers is Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Ik heb letselschade door een verkeersongeluk, wat moet ik doen?

Wat u het beste kan doen na aan verkeersongeval met letselschade, is de regels van het verkeersrecht volgen. Bij ieder verkeersongeval geldt: zorg voor veiligheid en verzamel bewijs. In Nederland geldt “wie eist, die bewijst”.

Na een ongeval waarbij er sprake is van letsel zal het slachtoffer met juridisch bewijs moeten komen om later in aanmerking te komen voor een letselschadevergoeding.

Verzamel informatie

Bij letselschade door een verkeersongeval, wat voor informatie moet u verzamelen?

 • Datum en tijdstip van het verkeersongeluk;
 • Plaats van de aanrijding;
 • Kenteken, merk en kleur van de auto/motor;
 • Persoonlijke gegevens van uzelf en de tegenpartij;
 • Staat van de plaats van de aanrijding (wegdek);
 • Hoe de aanrijding is veroorzaakt (teken de situatie uit).

Is er na het ongeluk een schadeformulier ingevuld en ondertekend met de wederpartij? Dan is de bovenstaande informatie daarop terug te vinden.

Lees ook onze 10 tips bij het invullen van een schadeformulier

Een volledig ingevuld en ondertekend schadeformulier is een belangrijk juridisch document om aan te tonen dat het ongeluk überhaupt heeft plaatsgevonden en dat u als slachtoffer betrokken bent bij het ongeluk. Meld uw letselschade via het contactformulier op de website of laat u terugbellen door een specialist.

Aanvullend bewijs

Daarnaast is het verstandig om aanvullend bewijs te verzamelen, denk hierbij aan:

 • Dashcam-beelden;
 • Mobiele opnames;
 • Foto’s;
 • Politierapport;
 • Onafhankelijke getuigenverklaringen;
 • Persoonlijke gegevens van getuigen.

Voor het maken van een voortvarende start van uw letselschadezaak is het van cruciaal belang om in een vroeg stadium alle informatie over het verkeersongeval te bundelen.

Onze letselschadejuristen kunnen u hierbij op weg helpen, adviseren en vliegensvlug een letselschadezaak opstarten wanneer er voldoende bewijs aanwezig is om de wederpartij formeel aansprakelijk te stellen voor uw schade.

Neem voor juridische hulp bij letselschade contact op met een van onze letselschadejuristen en hoor direct of wij u kosteloos kunnen bijstaan.

Verkeersongeval gehad? Naar de huisarts!

Na een verkeersongeval met letselschade tot gevolg doet u er altijd goed aan om een bezoek te brengen aan de plaatselijke huisarts of een medisch specialist in het ziekenhuis.

Ook al lijken de lichamelijke verwondingen in eerste instantie mee te vallen, uw letsel als gevolg van het verkeersongeval kan u beter laten noteren in uw medisch dossier. Dat kan later onnodige discussies voorkomen met de aansprakelijke verzekeraar over de causaliteit het ongeval en de geclaimde letselschade.

Vraag bij letselschade na een aanrijding in het verkeer naar een van onze ervaren letselschadespecialisten en hoor direct wat voor u de juridische mogelijkheden zijn om de schade te verhalen op een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij.

letselschadespecialist van letselschade.nl

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Letselschade en kosten

De kosten na een ongeval met letselschade kunnen al snel oplopen en dat raakt u in de portemonnee. Bij kosten na een letselongeval kunt u denken aan:

 • Kosten voor de taxiritten naar het ziekenhuis;
 • Kosten behandelingen fysiotherapeut die niet worden vergoed door de zorgverzekeraar
 • Inschakelen huishoudelijke hulp;
 • Inkomstenderving omdat u (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent geraakt.

Naast bovengenoemde voorbeelden kan u voor meer kosten komen te staan. Bewaar in ieder geval alle nota’s, reparatiebonnen en bankafschriften. Samen met de andere bewijsstukken overlegt u deze documenten met de specialist die uw zaak kosteloos in behandeling neemt.

De letselschadejurist bekijkt samen met u welke schadeposten en bijbehorende kosten in aanmerking komen voor een vergoeding. Vaak blijkt dat een slachtoffer recht heeft op meer schadevergoeding dan vooraf gedacht.

Welke kosten kan ik vergoed krijgen?

Als het gaat om letselschade na een verkeersongeval, dan kunt u te maken krijgen met de volgende kosten:

 • Medische kosten;
 • Schade aan bezittingen;
 • Hulp in de huishouding;
 • Misgelopen inkomsten;
 • Aanpassingen in het huis;
 • Kosten voor aangepast vervoer;

Dit zijn een aantal voorbeelden van mogelijke schadeposten waar u als benadeelde partij mee te maken kan krijgen. Daarnaast zijn er nog meer schadeposten die in aanmerking kunnen komen voor een schadevergoeding. We schreven eerder over de verschillende soorten schadevergoedingen waar een slachtoffer mogelijk recht op heeft.

Heeft u vragen over de mogelijke kosten die u kan claimen na een verkeersongeval met letselschade? Neem contact op met een van onze letselschadespecialisten en vertel ons wat er is gebeurd.

Heb ik recht op schadevergoeding na een verkeersongeval?

Of u recht heeft op een schadevergoeding na een verkeersongeval hangt geheel af van de toedracht en bewijslast waardoor de aansprakelijkheid rondom het ongeval wordt aangetoond. De specialisten van Letselschade.nl zoeken dit samen met u uit. In sommige gevallen is de kans dat u recht hebt op schadevergoeding groter, bijvoorbeeld:

Heeft u na een verkeersongeval letsel opgelopen en bent u benieuwd naar de juridische mogelijkheden om een schadevergoeding te claimen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade-experts staan u graag te woord. Vult u het contactformulier in of liever teruggebeld worden? U ontvangt al snel een reactie van ons.

Wie is aansprakelijk bij een verkeersongeval?

Om in aanmerking te komen voor schadevergoeding na een verkeersongeval, moet er een schuldige partij voor uw letselschade worden aangewezen. De aansprakelijkheid na een verkeersongeval kan een onderwerp van discussie zijn.

In veel gevallen staat de aansprakelijkheid al vast, bijvoorbeeld wanneer de wederpartij rijdt door rood en daardoor een ongeluk veroorzaakt. Ook wanneer er een voorrangsteken is genegeerd waardoor een verkeersongeval is ontstaan, is al snel duidelijk wie aansprakelijk is voor de toedracht van het ongeval.

Soms is het een stuk lastiger om de aansprakelijkheid aan te tonen. U heeft bijvoorbeeld (deels) schuld omdat u geen gordel droeg of er zijn meerdere partijen bij het ongeluk betrokken, zoals bij een kop-staartbotsing . Als slachtoffer die zijn of haar schade wilt verhalen op de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, doet u er verstandig aan om juridische hulp van een specialist in te schakelen. Dit is geheel kosteloos, de kosten worden vergoed door de wederpartij.

Onze juristen werken dagelijks aan letselschadezaken, informeer ons vrijblijvend over uw ongeval en ontvang juridisch advies over de verhaalmogelijkheden in uw casus.

Gratis hulp bij letselschade

Denkt u aan letselschade melden maar bent u bang voor de juridische kosten? Letselschade.nl stuurt u geen facturen voor de geleverde rechtshulp bij letselschade.

Dat komt door hoe de wet dit heeft geregeld: de redelijke kosten voor rechtshulp na een verkeersongeval worden vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke wederpartij. Het inschakelen van een letselschadespecialist is voor u dus geheel kosteloos.

Wij brengen nooit kosten in mindering op uw schadevergoeding. De letselschadeclaim die wordt uitgekeerd is dus 100% voor u.

Letselschadekantoor betrouwbaar?

Alle vestigingen van Letselschade.nl zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade . Dit keurmerk bewijst dat u te maken heeft met betrouwbare, professionele belangenbehartigers die de belangen van het slachtoffer centraal stellen. Helaas zijn er vandaag de dag nog genoeg malafide letselschadepraktijken die over de rug van het slachtoffer geld verdienen.

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is een initiatief van De Letselschade Raad. De Letselschade Raad deelt dit Keurmerk niet zomaar uit: als belangenbehartiger moet je aan strenge eisen voldoen.

Ieder jaar volgt een audit of het betreffende letselschadekantoor nog voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Ook dit jaar voeren wij met trots het keurmerk letselschade.

Zij gingen u voor...

Wij helpen met uw schademelding

Als u letselschade oploopt door een verkeersongeluk, is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een ervaren letselschadespecialist. De experts van Letselschade.nl zetten alles op alles om te zorgen dat u de maximale letselschadevergoeding krijgt die recht doet aan uw persoonlijke situatie. Onze experts kijken niet alleen naar de schade zoals die nu is, maar ook naar uitgaven die u -als gevolg van het ongeval – in de toekomst verwacht te maken.

Bij Letselschade.nl vinden we het belangrijk dat u goed begrijpt wat we doen en waarom. Daarom leggen we alles uit in duidelijke taal en vertellen we welke informatie we van u nodig hebben.

Waar u ook woont, er zit altijd een letselschadespecialist van Letselschade.nl bij u in de buurt. Wij hebben letselschade-experts in elke provincie. Neem direct contact met ons op of laat u terugbellen.

Veelgestelde vragen


 • Wat kunt u zelf doen bij een verkeersongeval?

  Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval door het toedoen van een ander en u hebt letsel opgelopen, dan is het erg belangrijk om zoveel mogelijk bewijs te vergaren. Wij geven alvast twee tips om voortvarend van start te gaan met het verhalen van een schadevergoeding. Om te bepalen of er recht is op vergoeding van de schade moet namelijk vastgesteld kunnen worden hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en of er mogelijk verkeersfouten zijn gemaakt. Schadeaangifteformulier Het is aan te raden om direct na een verkeersongeval een schadeaangifteformulier in te vullen met de wederpartij. Het schadeaangifteformulier moet door beide partijen worden ondertekend. Het schadeaangifteformulier wordt, nadat het is ondertekend door beide partijen, aangemerkt als een onderhandse akte. Dat betekent dat daaruit het bewijs voortvloeit dat de schade is ontstaan zoals beschreven staat op het schadeaangifteformulier. Met het schadeaangifteformulier kunnen we de toedracht van het ongeval en de schuldvraag aantonen. Dit is alles bepalend voor de aansprakelijkheid. Het is belangrijk om het schadeaangifteformulier ter plaatse in te vullen, omdat u daarmee voorkomt dat in een later stadium onenigheid ontstaat over de toedracht van het ongeval en de schuldvraag. Informeer de (huis)arts Daarnaast is het belangrijk om zo spoedig mogelijk een arts te raadplegen. Dit om aan te tonen dat de klachten gerelateerd zijn aan het ongeval. Neem daarna zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat wij kunnen beoordelen of u juridisch gezien een kansrijke zaak hebt.


 • Wat is de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval?

  De hoogte van uw schadevergoeding bij een verkeersongeval is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: Ernst van het letsel Herstelduur van het herstel Mate van arbeidsongeschiktheid Impact van het ongeval Schade die u in de toekomst zult lijden Aan de hand van deze factoren wordt bepaald wat de hoogte van de schadevergoeding is. Zoals gezegd beïnvloedt het herstelproces de hoogte van de schadevergoeding. Bij auto-ongelukken ontstaan bijvoorbeeld vaak whiplash klachten. Het herstel van een whiplash kan zeer traag gaan. Soms houden slachtoffers zelfs blijvende klachten over aan een whiplash. In dat soort gevallen zal de hoogte van de schadevergoeding hoger uitvallen. Ook de mate van arbeidsongeschiktheid speelt een grote rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Mocht u door uw letsel niet kunnen werken en loopt u daardoor inkomen mis dan spreekt het voor zich dat dit een grote schadepost is dat ook meegenomen wordt in de schadevergoeding. Gelet op het feit dat meerdere factoren bepalen wat de hoogte van de schadevergoeding is kan niet op voorhand worden gezegd hoe hoog de schadevergoeding zal uitvallen.


 • Heb ik recht op smartengeld na een verkeersongeval?

  U heeft recht op smartengeld wanneer het letsel is ontstaan als gevolg van een verkeersongeval waar een ander voor aansprakelijk is. Wanneer er geen aansprakelijke wederpartij is aan te wijzen, bijvoorbeeld bij een eenzijdig verkeersongeval of wanneer u zelf schuldig bent aan het ongeval, dan kán de aanvullende autoverzekering Schadeverzekering voor Inzittende (SVI) een uitkomst bieden. Een letselschadespecialist kan al snel duidelijkheid geven of uw casus in aanmerking komt voor een schadevergoeding.


 • Hoe lang duurt een letselschadezaak?

  Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van tal van omstandigheden. Aangenomen wordt hoe complexer de zaak, des te langer een letselschadezaak kan duren. Wanneer het slachtoffer zeer ernstig letsel heeft opgelopen en deze schade verregaande consequenties heeft op het dagelijks functioneren, dan kan de zaak logischerwijs meer tijd in beslag nemen dan een zaak waarbij er enkel sprake is van matig letsel zoals blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast kunnen de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van uw belangenbehartiger, maar ook die van de schadebehandelaar die optreedt namens de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, een rol spelen hoe snel een letselschadezaak wordt afgewikkeld.


 • Ik heb letselschade, wat nu?

  Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval en wilt u weten welke stappen nodig zijn om een schadevergoeding te realiseren? Volg dan de onderstaande stappen. 1. Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen direct of u een zaak heeft. 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl verder bij het inschakelen van een belangenbehartiger. 3. Ondertussen wordt er juridisch en medisch bewijs verzameld. 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is. 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan. 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen. 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade. 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast. 9. De definitieve schade kan worden berekend. 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.


 • Hoeveel ontvang ik bij letselschade?

  Als u betrokken bent bij een ongeval en u hebt daarbij letsel opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De uiteindelijke hoogte van de schadevergoeding hangt samen met tal van persoonlijke factoren en dat vraagt om een zorgvuldige aanpak van uw zaak. Op voorhand kunnen er geen keiharde bedragen worden gegarandeerd. Dat heeft ermee te maken dat een specialist eerst de zaak nauwkeurig moet bestuderen. Uw persoonlijke belangenbehartiger maakt vervolgens een exacte schadeberekening en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij. Wij raden aan om te allen tijde een letselschadespecialist in te schakelen omdat hij of zij weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden vergoed door de aansprakelijke partij. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.


 • Hoe wordt whiplash letsel behandeld? wordt whiplash letsel behandeld?

  Een whiplash kan op twee manieren worden behandeld: - een multidisciplinaire aanpak waarbij het whiplash letsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld wordt; - een klacht specifieke aanpak waarbij de behandeling gericht is op het verhelpen van een specifieke klacht. De meeste slachtoffers met nekletsel herstellen binnen een jaar van deze kwetsuur. Toch kan het voorkomen dat uw nekklachten voor langere tijd aanhouden. Een letselschadeprofessional zal u kunnen vertellen of het whiplash letsel en de kosten van de behandelingen, in aanmerking komen voor een schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij.


 • Een naaste loopt letselschade op en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?

  Wanner uw vriend(in), kennis of familielid door toedoen van een ander letselschade oploopt en hierdoor in het ziekenhuis belandt, dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belangenbehartiger. In veel gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij die het ongeval heeft veroorzaakt. Onze juristen kunnen u direct vertellen wat de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op. Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.


 • Krijgt mijn kind volledige vergoeding van zijn/haar schade?

  Als uw kind jonger dan 14 jaar is en hij of zij raakt betrokken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig schuld heeft aan het verkeersongeval. De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd motorvoertuig, dan krijgen zij tenminste 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als een zwakkere verkeersdeelnemer, genieten extra juridische bescherm bij verkeersongevallen, waardoor zij minimaal 50% van de totale schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.


 • Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?

  Het slachtoffer zal in beginsel aannemelijk moeten maken en zo nodig bewijzen dat er een letselongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet het slachtoffer ook aannemelijk maken en zo nodig bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen de gedraging van de wederpartij, het ontstaan van het letselongeval en de schade die hieruit is ontstaan. De bewijslast ligt in de eerste instantie dus bij het slachtoffer. Wie eist, bewijst.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button