Letselschade door geweld veroorzaakt

Schadefonds geweldsmisdrijven

Ben je slachtoffer van mishandeling of lichamelijk geweld en heb je daarbij letselschade opgelopen? Dan biedt het Schadefonds Geweldsmisdrijven wellicht een uitkomst. Schadefonds Geweldsmisdrijven is gespecialiseerd in het verhalen van een schadevergoeding voor ernstig letsel ten gevolge van een geweldsmisdrijf. Denk hierbij aan zowel ernstig psychisch letsel als fysiek letsel.

Waarom Letselschade.nl jou niet kan helpen

Onze letselschade juristen zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade vergoedingen waarbij een aansprakelijke tegenpartij betrokken is die aanspraak kan maken op zijn of haar verzekeringsmaatschappij. In het geval van letselschade door een geweldsmisdrijf of een zedendelict is er geen verzekeringsmaatschappij die voor de geleden schade aangesproken kan worden. Dat houdt in dat de schuldige met zijn eigen vermogen (privévermogen) aansprakelijk is voor de schade die is aangericht.

Aanspraak maken op een vergoeding vraagt in dit geval om een hele specialistische aanpak. De experts van Schadefonds Geweldsmisdrijven kunnen je hierin bijstaan.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Call Now Button