Als voetganger letsel opgelopen?

Regel kosteloos de schadevergoeding.

Wordt u als voetganger aangereden en loopt u hierdoor letselschade op door toedoen van een ander? Schakel dan onze juristen in die u helpen bij het verhalen van de schade en het realiseren van een rechtvaardige schadevergoeding. Met een specialist aan uw zijde weet u waar u aan toe bent en waar u recht op heeft. Wij helpen u kosteloos en zorgen dat alle schade als gevolg van dit ongeval vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

Letselschade op straat

U loopt op straat, neemt deel aan het verkeer en u wordt aangereden. Wat zijn de gevolgen? We noemen er een aantal:

  • Medische kosten voor het gips om uw pols / arm door uw val, een operatie of een onderzoek;
  • Gemiste inkomsten tijdens uw herstelperiode. Denk ook aan bonussen of promoties die u heeft gemist in een belangrijke periode in uw carrière;
  • Reiskosten die u anders niet had gemaakt;
  • Kosten voor extra oppas of kinderdagopvang;
  • Een financiële compensatie voor huishoudelijke klussen of tuinklussen die u niet meer zelf kunt uitvoeren;
  • Psychisch of emotioneel leed in de vorm van verminderde levensvreugde. Hiervoor kunt u smartengeld claimen.

Ga niet zelf in discussie met de verzekeringsmaatschappij als u een schadevergoeding wilt claimen. Een jurist doet dit kosteloos voor u.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Zij gingen u voor...

Letselschade claimen in 4 stappen

1
letselschade-stap-01

Vertel uw verhaal

2
letselschade-stap-02

Wie is aansprakelijk?

3
letselschade-stap-03

Voorschot schadeclaim

4
letselschade_stap_4

Uitbetalen en afwikkelen

Na het ongeval

Na het letselongeval zijn er verschillende situaties mogelijk. De kans is groot dat de veroorzaker bij u bekend is.

U noteert de gegevens van de wederpartij, denk aan de NAW-gegevens en de gegevens van de wederpartij. Daarnaast kunt u een verklaring opstellen en deze ondertekenen met de schuldige, ook een schadeformulier kunt u invullen met de persoon die verantwoordelijk is voor de letselschade. U heeft zo alle informatie op een rijtje, waardoor u uw letselschade uiteindelijk makkelijk kunt claimen. Het kan daarentegen ook zo zijn dat het voertuig is doorgereden.

Hoewel dit tot een misdrijf behoort horen we nog maar al te vaak dat de wederpartij de plaats van het ongeval verlaat zonder daarbij zijn of haar gegevens achter te laten. Onze juristen kunnen u mogelijk dan toch helpen bij het regelen van een schadevergoeding.

letselschadespecialist van letselschade.nl

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

De hoogte van mijn schadevergoeding

Daar is geen vast antwoord op te geven. De hoogte van de vergoeding van de letselschade na het fietsongeluk loopt sterk uiteen. Dit is afhankelijk van onder andere:

  • De ernst van het letsel;
  • De duur van het herstel- of revalidatieproces;
  • Uw leeftijd ten tijde van het fietsongeluk;
  • Aanwezigheid en ernst van blijvende klachten.

Bij het bepalen van een rechtvaardige schadevergoeding kijken onze ervaren letselschade juristen onder andere naar eerdere gerechtelijke uitspraken. U kunt er zeker van zijn dat de schadevergoeding die U via ons krijgt hoger is dan die van uw WA-verzekeraar! Bel ons en we kunnen u direct een inschatting geven.

Gratis hulp en advies

Direct weten hoe hoog jouw schadevergoeding na het letsel? Neem dan contact  met ons op en wij helpen je bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor jou als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om je te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

Claim uw schadevergoeding

Is de tegenpartij aansprakelijk voor het ongeval met de fiets? Dan heeft u als slachtoffer recht op schadevergoeding. Heeft u als voetganger een ongeluk gehad op de openbare weg, waarbij de tegenpartij een motorrijtuig is (een sterke verkeersdeelnemer)? Dan wordt u beschermd door de Nederlandse Wegenverkeerswet. Dit betekent in de praktijk dat de schuld van de automobilist of motorrijder niet hoeft te worden aangetoond. De zwakkere verkeersdeelnemer heeft per definitie recht op een schadevergoeding. Als u bijvoorbeeld wordt aangereden door een auto, is de sterke verkeersdeelnemer (motorrijtuig) 100% aansprakelijk voor de schade. Er zijn een aantal situaties waarin hiervan kan worden afgeweken:

  • Als bij de eigenaar van het motorvoertuig sprake was van overmacht;
  • Als het ongeluk eigen schuld is.

Vindt de tegenpartij dat er sprake is van een van deze uitzonderingen? Dan moet dit stevig worden aangetoond.

Heeft de eigenaar van het motorvoertuig geen overmacht kunnen aantonen, dan heeft u geen schuld. Het ongeluk? Dan moet de eigenaar van het motorvoertuig 100% van de geleden schade aan de voetganger vergoeden.

Smartengeld

Is de tegenpartij 100% aansprakelijk voor het ongeval met letselschade? Dan kunt u ook smartengeld claimen. Hierbij is het wel belangrijk dat u aan kunt tonen dat het letsel is ontstaan als gevolg van het ongeval. De hoogte van het smartengeld na een aanrijding is onder andere afhankelijk van:

• Het type letsel;
• Tijdsduur van het herstel;
• Hoeveelheid geleden pijn (houd hiervoor een dagboek bij!);
• Blijvend letsel of littekens;
• Mate van arbeidsongeschiktheid en het leed dat hierbij komt kijken;
• Uw leeftijd (i.v.m. duur van blijvende klachten).

Onze juristen helpen om smartengeld voor uw ongeval te claimen. Neem telefonisch contact op met één van onze letselschade specialisten. We koppelen de best passende belangenbehartiger aan uw zaak en claimen zo voor u de maximale schadevergoeding én smartengeld. Bel ons of claim uw letselschade online.

Eigen schuld? Recht op 50% schadevergoeding

Van eigen schuld bij de voetganger is sprake als het ongeval mede aan het gedrag te wijten is. Denk aan bewust oversteken als het stoplicht op rood staat.

Voorwaarde is wel dat de fietser 14 jaar of ouder is. Onder de 14 jaar geldt dat 100% van de schadevergoeding aan het slachtoffer wordt uitgekeerd.

Heeft het slachtoffer schuld aan het ongeval, dan krijgt hij nog steeds minimaal 50% van de schade vergoed. De eigenaar van de auto zal dan minimaal 50% van de geleden schade moeten vergoeden aan het slachtoffer.

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen die wij krijgen over letselongevallen en de juridische mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over letselschade bij een voetgangersongeval

Welke schade kunt u claimen na een letselschade-ongeval?

Als compensatie van uw geleden schade bij een aanrijding als automobilist, voetganger of fietser kan u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade en een letselschadevergoeding claimen. Letselschadevergoedingen bevatten vaak naast een materiële vergoeding, zoals schade aan uw vervoersmiddel als gevolg van de aanrijding, ook een vergoeding voor immateriële schade zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. Deze vergoeding wordt smartengeld genoemd. Hieronder staan voorbeelden van materiële schade en immateriële schade.

Materiële schadevergoeding

Materiële schade is alle schade die in geld waardeerbaar is, zoals:

  • inkomensschade
  • ziekenhuiskosten
  • kosten van medische behandelingen
  • kosten van revalidatie
  • reiskosten
  • telefoonkosten en portokosten
  • (buiten)gerechtelijke kosten van een rechtszaak

Immateriële schadevergoeding

De letselschadevergoeding voor immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Onder immateriële schade valt alle schade welke niet concreet op geld waardeerbaar is, zoals:

  • leed
  • pijn
  • gederfde levensvreugde
Wat is de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval?

De hoogte van uw schadevergoeding bij een verkeersongeval is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • Ernst van het letsel
  • Herstelduur van het herstel
  • Mate van arbeidsongeschiktheid
  • Impact van het ongeval
  • Schade die u in de toekomst zult lijden

Aan de hand van deze factoren wordt bepaald wat de hoogte van de schadevergoeding is. Zoals gezegd beïnvloedt het herstelproces de hoogte van de schadevergoeding. Bij auto-ongelukken ontstaan bijvoorbeeld vaak whiplash klachten. Het herstel van een whiplash kan zeer traag gaan. Soms houden slachtoffers zelfs blijvende klachten over aan een whiplash. In dat soort gevallen zal de hoogte van de schadevergoeding hoger uitvallen.

Ook de mate van arbeidsongeschiktheid speelt een grote rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Mocht u door uw letsel niet kunnen werken en loopt u daardoor inkomen mis dan spreekt het voor zich dat dit een grote schadepost is dat ook meegenomen wordt in de schadevergoeding.

Gelet op het feit dat meerdere factoren bepalen wat de hoogte van de schadevergoeding is kan niet op voorhand worden gezegd hoe hoog de schadevergoeding zal uitvallen.

Wat is letselschade?

Letselschade is zowel de lichamelijke als geestelijke (immateriële) schade die een slachtoffer ondervindt als gevolg van een ongeval, zoals whiplash of bijvoorbeeld een medische fout. Ter compensatie van de geleden schade, kunnen slachtoffers de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de letselschade en een vergoeding claimen.

Letselschade kan er voor zorgen dat er kosten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten van uw huisarts, ziekenhuis, medicijnen en het inschakelen van huishoudelijke hulp of de materiële schade aan kleren, uw fiets of auto. Letselschade bevat ook immateriële schade, zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. De vergoeding voor immateriële schade wordt smartengeld genoemd.

Krijgt u als voetganger/fietser een volledige schadevergoeding?

Als voetganger/fietser krijgt u een vergoeding van uw schade wanneer u letselschade hebt opgelopen en de automobilist volledig aansprakelijk is voor het ongeval. Mocht u een gedeelte aan eigen schuld hebben, omdat u bijvoorbeeld zelf ook een verkeersfout hebt gemaakt, dan hebt u altijd recht op vergoeding van uw schade van tenminste 50%.

Maar u hebt ook recht op een vergoeding van 50% van uw schade als u als voetganger/fietser volledig aansprakelijk bent voor het ongeval. Dat wordt ook wel de 50%-regel genoemd. De wetgever beschermt met deze regel fietsers/voetgangers tegen de gevaren van het gemotoriseerd verkeerd.

Wat zijn de kosten van juridische hulp bij verkeersongeval?

De juristen van Letselschade.nl kunnen u kosteloos bijstaan als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval waarbij het ongeval te wijten valt aan de wederpartij. Het is belangrijk dat u na een ongeval bewijs verzamelt over de toedracht van het verkeersongeval en de schuldvraag.

Na een verkeersongeval is het belangrijk om een schadeaangifteformulier te ondertekenen met de wederpartij. Daarmee voorkomt u dat later discussie ontstaat over de toedracht van het ongeval en de schuldvraag. Mocht het echt niet mogelijk zijn om een schadeaangifteformulier ter plekke in te vullen, omdat bijvoorbeeld één van de partijen met een ambulance is meegenomen naar het ziekenhuis, dan is een getuigenverklaring ook voldoende. De voorkeur bij getuigenverklaringen gaat uit naar een onafhankelijke getuige. De toedracht kan verder ook worden bewezen middels een politierapport. De politie moet dan echter wel ter plaatse zijn gekomen. Samengevat kan de toedracht van het verkeersongeval en de schuldvraag worden aangetoond middels een schadeaangifteformulier, een getuigenverklaring of een politierapport.

Daarnaast kunnen we u kosteloos bijstaan als u een schadeverzekering voor inzittende (SVI) of een schadeverzekering voor opzittende (SVO) hebt. In dat geval hoeft u de toedracht van het verkeersongeval en de schuldvraag niet te bewijzen.

Is de tegenpartij aansprakelijk voor de letselschade na het ongeval?

Als twee gemotoriseerde verkeersdeelnemers betrokken zijn bij een verkeersongeval, dan moet er gekeken worden naar wie de verkeersregels heeft overtreden om te kunnen bepalen wie aansprakelijk is voor het ongeval. Als de tegenpartij u geen voorrang heeft verleend, terwijl hij dat wel had moeten doen, dan is de tegenpartij aansprakelijk voor alle kosten die u maakt die voortkomen uit het verkeersongeval.

Aansprakelijkheid gemotoriseerde – vs. ongemotoriseerde verkeersdeelnemer

De situatie is echter anders als bij het verkeersongeval een gemotoriseerde verkeersdeelnemer en een ongemotoriseerde verkeersdeelnemer is betrokken zoals een voetganger of fietser. Deze zwakkere ongemotoriseerde verkeersdeelnemers worden door de wet extra beschermd, omdat zij worden gezien als zwakke verkeersdeelnemers. Gemotoriseerde verkeersdeelnemers moeten dan ook extra voorzichtig zijn wanneer zij in de buurt zijn van de zwakkere verkeersdeelnemers.

Uitzondering op de (verkeers)regel

Als een gemotoriseerde verkeersdeelnemer betrokken raakt bij een verkeersongeval met een ongemotoriseerde verkeersdeelnemer, dan is de gemotoriseerde verkeersdeelnemer aansprakelijk. Dit is alleen anders als er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de ongemotoriseerde verkeersdeelnemer. Stel dat een fietser geen voorrang heeft verleend aan de van rechts komende auto, dan heeft u als fietser de verkeersregels overtreden en dat maakt dat de automobilist niet meer volledig aansprakelijk is. De gemotoriseerde verkeersdeelnemer hoeft in dat geval maar een bepaald percentage van de kosten van de fietser te vergoeden. Het percentage mag echter nooit minder dan 50% zijn. Een zwakke verkeersdeelnemer krijgt dus altijd 50% van zijn schade vergoed. Dit is de zogenaamde 50%-regel.

Wanneer moet u een letselschade advocaat inschakelen?

Het is verstandig om af te vragen of een letselschadeadvocaat nodig is om een schadevergoeding te claimen, letselschadejuristen en registerexperts letselschade kunnen dit namelijk ook voor u realiseren. Het verschil tussen een letselschadejurist en een letselschade advocaat, is dat een advocaat alle vrijheid heeft om te procederen. Overigens mag een letselschadejurist dat ook, maar alleen bij schadevergoedingen tot € 25.000 kan een letselschadejurist naar de kantonrechter stappen. De experts van Letselschade.nl adviseren wat voor uw letselschadeschadezaak van belang is.

Een gerechtelijke procedure is echter in veel gevallen niet noodzakelijk om een schade te regelen. In 95% van de letselschadezaken komt de zaak in aanmerking voor een minnelijke regeling. Dat houdt in dat de schade door de letselschadejurist namens het slachtoffer, en verzekeraar onderling wordt geregeld.

Letselschade advocaat bij gerechtelijke procedure

Mocht een letselschade advocaat gedurende het letselschadetraject toch nodig blijken te zijn, omdat het niet lukt om er met de verzekeraar uit te komen en we de zaak daarom willen laten beoordelen door een rechter, dan kunnen wij de zaak overdragen aan de bij ons aangesloten letselschade advocaten. Het is raadzaam om u goed in te lezen voordat u een letselschade advocaat of letselschadejurist inschakelt. Het inschakelen van een letselschade advocaat kan u namelijk duur komen te staan, omdat deze kosten voor rekening van het slachtoffer kunnen komen. Onze letselschade juristen gaan daarentegen wel geheel kosteloos voor u aan de slag, omdat deze kosten naast de schadevergoeding, ook worden verhaald op de aansprakelijke wederpartij.

Vraag hier naar de mogelijkheden voor uw zaak.

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkstelling, stelt de letselschadeclaim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kan toevoegen aan uw letselschadeclaim.

Een letselschade advocaat kan u op diverse gebieden bijstaan, zoals:

  • het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij;
  • het inventariseren van uw letselschade;
  • het onderbouwen van uw letselschadevergoeding;
  • het claimen van letselschadevergoeding;
  • het volledig verzorgen van het schaderegelingsproces inclusief afwikkeling;
  • het verzorgen van de communicatie met de tegenpartij en de verzekeringmaatschappij.

Kan ik gebruikmaken van een letselschade advocaat?

In Nederland is bij wet geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, de aansprakelijke partij niet alleen uw materiële en immateriële schade moet vergoeden, maar ook de kosten vergoedt voor de rechtshulp.

Letselschade.nl heeft letselschadespecialisten in heel Nederland die u kunnen helpen met het claimen van uw letselschade.

Meld uw letselschade en krijg hulp van een letselschade advocaat!

Neem contact op met Letselschade.nl via telefoon of vul direct het formulier in om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

Krijgt uw kind volledige vergoeding van zijn/haar letselschade?

Als uw kind onder de 14 jaar is en betrokken is geraakt bij een verkeersongeval met een motorvoertuig dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig aansprakelijk is voor het verkeersongeval. Dit heeft ermee te maken dat kinderen onder de 14 jaar vanwege hun onberekenbaarheid en impulsiviteit meer gevaar veroorzaken in het gemotoriseerde verkeer. Zij zien de gevaren in het verkeer niet en dat maakt dat de kans op letselschade bij een kind onder de 14 jaar veel groter is.

De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een motorvoertuig dan krijgen zij 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als zwakke verkeersdeelnemer en zij worden dan ook door de wet extra beschermd, waardoor zij 50% van de schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.

Wat is een whiplash?

Een whiplash is een benaming voor een complex letsel in de nek- en hoofdregio. Bij een whiplash maken het hoofd en de nek ten opzichte van de romp een enorme slingerbeweging. De nek is niet berekend op de inwerking van de kracht van de botsing. Een whiplash kan verwijzen naar de plotselinge ‘zweepslag’ die het hoofd maakt, bijvoorbeeld tijdens een kop- staartbotsing. Ook worden de klachten die hierbij horen vaak een ‘whiplash’ genoemd, terwijl een betere benaming zou zijn ‘whiplashklachten of whiplash syndroom’. Het gaat namelijk vaak om een combinatie van klachten, zoals nekklachten en neurologische klachten. Een whiplash is vaak lastig aan te tonen omdat artsen dit niet medisch in beeld kunnen brengen.

Veel voorkomende whiplash klachten:

  • Nekpijn
  • Hoofdpijn
  • Schouderpijn
  • Uitstralingspijn in armen, handen, vingers, benen en voeten
  • Bewegingsbeperking van de nek
  • Rugpijn
  • Duizeligheid en/of onzekere balans bij het lopen
  • Oorsuizen
  • Concentratieproblemen
  • Geheugenproblemen
  • Vergeetachtigheid
  • Overgevoeligheid voor licht en geluid
  • Vermoeidheid
  • Depressiviteit, prikkelbaarheid, emotionele labiliteit
  • Verminderde seksuele belangstelling
  • Slaapstoornissen

Letselschadevergoeding claimen bij whiplash

Is iemand anders verantwoordelijk voor de aanrijding, is iemand bijvoorbeeld in de file bij u achteropgereden? Dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw whiplash letsel en een schadevergoeding claimen. De letselschade bedragen bij whiplash kunnen erg uiteenlopen. Omdat het verloop van een whiplash erg grillig kan zijn, is het namelijk lastig te voorspellen hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen. U moet dan wachten tot een medische eindsituatie: dit is als de arts inschat dat uw situatie stabiel is. Het kan dus zijn dat u geen klachten meer hebt, maar het kan ook zijn dat u een chronisch whiplash letsel hebt dat naar verwachting niet meer beter wordt. Is uw medische situatie stabiel en hebt u één van onze letselschade juristen ingeschakeld? Dan gaan juristen aan de slag met het berekenen van het definitieve schadebedrag.

U hebt altijd recht op smartengeld bij een whiplash, zoals bij elk ingrijpend letsel. Dit gaat dan om een vergoeding voor immateriële schade, zoals pijn, leed en gederfde levensvreugde. Zeker een letsel zoals een whiplash kan een flinke psychische impact hebben, vanwege het onzekere verloop.

Vertel direct uw verhaal

Hebt u een vraag over uw whiplash letsel en wat u kunt claimen? Bel direct met onze letselschade specialisten. Wij luisteren naar uw verhaal en we helpen u graag om de maximale schadevergoeding voor uw whiplash te claimen. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen met uw vraag of opmerking over uw whiplashletsel. We bellen u dan zo snel mogelijk terug!

Bel mij terug!

     

    Mijn letsel is ontstaan door *
     

    Degene die schuld heeft is *
     

    Contact

    U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

    Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

      Persoonlijke gegevens

      Wat is er gebeurd?

      Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

      1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

      2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

      3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

      4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

      Alle vragen met JA beantwoord

      Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

      1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

      Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

      Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

      1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

      2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

      3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

      Alle vragen met JA beantwoord

      Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

      1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

      Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

      Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

      1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

      Jouw antwoord is JA

      Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

      Jouw antwoord is NEE

      Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

      Call Now Button