Letselschadebedragen whiplash

Wat zijn de letselschade bedragen die worden uitgekeerd bij een whiplash? Krijg ik ook smartengeld vergoed na een whiplash? Vragen uit de praktijk die wij vaak gesteld krijgen. De hoogte van bedragen loopt enorm uiteen, want iedere persoonlijke situatie is verschillend. Whiplash schadevergoedingen bevatten in ieder geval vaak ook smartengeld. Dit bedrag compenseert geestelijk lijden en komt bovenop de vergoeding voor materiële schade, zoals schade aan je fiets of auto.

De juridische specialisten van LetselSchade.nl helpen jou om je schadevergoeding te claimen voor jouw whiplash letsel. Zodat je financiën in ieder geval zo min mogelijk lijden onder de situatie; jij hebt immers al genoeg aan je hoofd.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Letselschade claimen in 4 stappen

1
letselschade-stap-01

Vertel uw verhaal

2
letselschade-stap-02

Wie is aansprakelijk?

3
letselschade-stap-03

Voorschot schadeclaim

4
letselschade_stap_4

Uitbetalen en afwikkelen

Wanneer weet ik de hoogte van mijn schadevergoeding voor mijn whiplash?

Je zult voor het bepalen van de definitieve letselschade vergoeding helaas moeten wachten tot je hersteld bent of tot er een medische eindsituatie ontstaan is. Vaak heeft een whiplash een onvoorspelbaar en grillig ziekteverloop, wat je niet in de koude kleren gaat zitten. Het kan op het eerste gezicht lijken dat je whiplash letsel meevalt, maar de situatie kan later toch verergeren. Het is daarom ook moeilijk om op voorhand al een inschatting te geven van het schadebedrag. Wel proberen we je op deze pagina hiervan een indicatie te geven aan de hand van eerdere uitspraken.

Laat letselschade door whiplash vergoeden

Is iemand anders verantwoordelijk voor het ongeval (vaak een kop-staart-botsing) waardoor jouw whiplashletsel is ontstaan? Dan kun je de tegenpartij aansprakelijk stellen en een schadevergoeding claimen. Doe dit dan met behulp van een letselschade advocaat of jurist zoals LetselSchade.nl, die jou kosteloos bijstaat. Maar wat kun je nu eigenlijk bij een whiplash claimen en wat zijn de letselschade bedragen bij whiplash?

Welk letselschade bedrag kan ik claimen bij een whiplash?

De hoogte van de letselschadevergoeding bij een whiplash hangt erg af van je persoonlijke situatie en ernst van het letsel. Symptomen die mogelijk wijzen op een whiplash zijn de volgende:

 • pijn in de nek
 • hoofdpijn
 • pijn in de schouders
 • overgevoeligheid voor geluid en licht
 • vergeetachtigheid
 • vermoeidheid en slecht kunnen slapen
 • concentratieproblemen
 • pijn in de rug
 • emotionele instabiliteit
 • pijn in de armen
 • psychische klachten

Letselschade bedrag tot € 9000* bij licht whiplash letsel

Bij licht whiplash letsel kun je aanspraak maken op een letselschade vergoeding tot een maximum bedrag van € 3500. Licht whiplash letsel valt onder matig letsel. Dit betekent dat je in dit soort gevallen vaak je oorspronkelijke beroep weer kunt uitoefenen. Er is sprake van matig letsel als je:

 • Een korte periode in het ziekenhuis hebt gelegen;
 • Voor langere tijd afhankelijk bent geweest van huishoudelijke hulp;
 • In totaal maximaal één jaar onder medische behandeling bent geweest.

Letselschade bedrag tot € 21000* bij ernstig whiplash letsel

Wanneer sprake is van ernstig whiplash letsel heb je recht op een letselschadevergoeding van maximaal € 21.000. Er is sprake van ernstig whiplash letsel in deze voorbeeldsituaties:

 • Als je voor een langere periode een ziekenhuisopname hebt gehad
 • Als je voor een langere tijd afhankelijk was van hulp
 • Als je nooit meer 100% herstelt.

*Genoemde bedragen zijn ter indicatie

letselschadespecialist van letselschade.nl

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Vergroot de kans op een schadevergoeding voor je whiplash letsel met deze 5 tips

Wil je een schadevergoeding krijgen voor jouw letsel, dan is het belangrijk dat jouw zaak kans van slagen heeft. Hiervoor moet je in elk geval aan deze 5 dingen denken:

1. Vul het schadeformulier in

Vul bij een ongeluk altijd het schadeformulier zo compleet mogelijk in. Wil je weten wat je allemaal moet invullen en waar je op moet letten? Bekijk onze informatie over verkeersongevallen.

2. Verzamel getuigen

Zijn er mensen in de buurt geweest die het ongeluk zien hebben gebeuren? Zoek deze getuigen bijvoorbeeld door een briefje bij de supermarkt te hangen of een oproep op een (lokale) Facebookgroep te plaatsen. De getuigenverklaringen dienen later als bewijs om de aansprakelijkheid van de veroorzaker van het ongeluk aan te tonen.

3. Ga naar de huisarts

Ook als er op het eerste gezicht geen letsel zichtbaar is, is dit superbelangrijk! Letsel zoals een whiplash blijft daarin verraderlijk, want dit kan op elk moment ineens erger worden. Maar het verband met het ongeluk moet zo goed mogelijk worden aangetoond. Zonder artsenverklaring kom je bij een whiplash niet ver met je schadevergoeding. Zorg er dus voor dat je zo sterk mogelijk staat tegenover de tegenpartij die je heeft aangereden en/of het ongeluk heeft veroorzaakt.

4. Registreer alle kosten

Denk hierbij aan:

 • Kosten die je maakt voor ritjes naar het ziekenhuis
 • Informele kosten, zoals huishoudelijke hulp door een bekende
 • Medische kosten voor operaties
 • De oppas die je moet regelen omdat je zelf niet voor je kind kunt zorgen
 • Huishoudelijke hulp of hulp met de tuin

Is je totale schadevergoeding nog niet bekend? Wij regelen tussentijdse vergoedingen (voorschotten) zodat we financiële problemen voorkomen.

5. Schakel een letselschade jurist in

Letselschade advocaten en letselschade juristen geven je advies, helpen bij het berekenen van je schadeclaim en verhalen de opgelopen schade bij de aansprakelijke partij. In Nederland is het wettelijk goed geregeld voor slachtoffers. Als je whiplash letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, dan moet de aansprakelijke partij altijd jouw juridische kosten vergoeden. Dus niet alleen je materiële en immateriële schade wordt op hem of haar verhaald, maar ook wat je betaalt voor je letselschadejurist. Deze hulp is dus altijd volledig gratis.

Hoe lang duurt het voor ik de schadevergoeding krijg voor mijn whiplash?

Hoe lang de whiplash klachten aanhouden, verschilt erg per persoon. Daarom verschilt het ook hoe lang het duurt voor je jouw definitieve schadevergoeding binnen hebt. Bij de meeste mensen gaat dit gelukkig over binnen een halfjaar na de aanrijding. Over het algemeen wordt na 2 jaar uitgegaan van een ‘medische eindsituatie’. Dat betekent dat op dat moment in vrijwel alle gevallen de medische toestand door de whiplash niet meer verbetert. Dat is het moment dat wij de definitieve schadevergoeding gaan indienen. 14 dagen na het bepalen van dit definitieve bedrag, staat de schadevergoeding op je rekening Het gaat dan om het restbedrag dat je nog niet als voorschot gekregen hebt.

Letselschade.nl: Al ruim 14 jaar dé partij voor benadeelden en letselschadeslachtoffers

Letselschade.nl is al ruim 14 jaar hét loket waar slachtoffers van een verkeers- of bedrijfsongeval, medische misser of een ander ongeval terecht kunnen met vragen over het persoonlijk opgelopen letsel. Dat kan zijn voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor een vriend, vriendin, kennis of familielid.

Wij beantwoorden niet alleen de brandende vragen die er zijn vlak na een ongeval, wij adviseren ook over de juridische stappen die genomen kunnen worden om de schade vergoed te krijgen van de verantwoordelijke.

Veelgestelde vragen


 • Wat is een whiplash?

  Een whiplash is een benaming voor een complex letsel in de nek- en hoofdregio. Bij een whiplash maken het hoofd en de nek ten opzichte van de romp een enorme slingerbeweging. De nek is niet berekend op de inwerking van de kracht van de botsing. Een whiplash kan verwijzen naar de plotselinge ‘zweepslag’ die het hoofd maakt, bijvoorbeeld tijdens een kop- staartbotsing. Ook worden de klachten die hierbij horen vaak een ‘whiplash’ genoemd, terwijl een betere benaming zou zijn ‘whiplashklachten of whiplash syndroom’. Het gaat namelijk vaak om een combinatie van klachten, zoals nekklachten en neurologische klachten. Een whiplash is vaak lastig aan te tonen omdat artsen dit niet medisch in beeld kunnen brengen. Veel voorkomende whiplash klachten: Nekpijn Hoofdpijn Schouderpijn Uitstralingspijn in armen, handen, vingers, benen en voeten Bewegingsbeperking van de nek Rugpijn Duizeligheid en/of onzekere balans bij het lopen Oorsuizen Concentratieproblemen Geheugenproblemen Vergeetachtigheid Overgevoeligheid voor licht en geluid Vermoeidheid Depressiviteit, prikkelbaarheid, emotionele labiliteit Verminderde seksuele belangstelling Slaapstoornissen Verloop van herstel bij een whiplash Ongeveer de helft van de whiplashpatiënten heeft binnen 3 maanden geen klachten meer. Van de andere helft heeft vervolgens meer dan de helft binnen 6 maanden geen klachten meer. Als de patiënt evenwel na een half jaar nog ernstige klachten heeft, dan heeft zich een chronisch ziektebeeld ontwikkeld dat bekend staat als het “postwhiplash syndroom”. Oorzaak van een whiplash Meestal wordt een whiplash veroorzaakt door een kop-staartbotsing. Maar ook zij-aanrijdingen of sportongevallen kunnen whiplash letsel veroorzaken. Er is een aantal zaken dat de kans op een whiplash bij een aanrijding vergroten: Een verkeerd afgestelde hoofdsteun in de auto Een lichte auto Hoge leeftijd (meer medisch risico) Slechte conditie (de nek ‘slapper’ houden tijdens het ongeluk) Nekklachten bij een whiplash Door whiplash kan de nek minder goed bewegen en dat kan resulteren in een stijve nek. Ook kan het bewegen van de rug- en nekwervels pijnlijk zijn, omdat deze delen instabiel zijn. De nekklachten worden als zwaarder beoordeeld als er ook verminderde bewegingsvrijheid van de nek bijkomt. Neurologische stoornissen Een neurologische stoornis is de vermindering van de gewrichtsreflexen, zwakte en zintuiglijke tekorten. Hierbij valt te denken aan pijnklachten, zoals hoofd- en nekpijn, maar ook spierzwakte in schouders en nek en gevoelssensaties, zoals tintelingen in de handen. Tot de zintuiglijke tekorten kunnen gerekend worden: overgevoeligheid voor licht en geluid, verandering in smaaksensaties en stoornissen in het evenwichtsorgaan. Whiplash: medische expertise belangrijk Hebt u te maken met een whiplash? Dan is het belangrijk dat u een medische expert inschakelt om uw letsel te beoordelen. Een neuroloog bijvoorbeeld kan van enorme toegevoegde waarde zijn om uw letselschade als gevolg van een whiplash in te schatten. Mede dankzij een gedegen medisch onderzoek, staat u sterker in een eventuele rechtszaak om de tegenpartij aan te vechten. De neuroloog of andere medische specialist kan namelijk: Uitsluitsel bieden of het inderdaad gaat om whiplash letsel Vergelijken hoe uw letsel was voor en na het ongeluk Oordelen over de objectieve ernst van uw klachten Bepalen of uw whiplash ook door het ongeluk is veroorzaakt (door een medisch onderzoek) Het belangrijkste is dat een ervaren medisch expert kan aantonen dat de whiplash ook daadwerkelijk de oorzaak is van het ongeval. En niet ook was gebeurd als het ongeval niet had plaatsgevonden (bijvoorbeeld doordat u altijd al gevoelig voor was voor een whiplash). Letselschadevergoeding claimen bij whiplash Is iemand anders verantwoordelijk voor de aanrijding, is iemand bijvoorbeeld in de file bij u achteropgereden? Dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw whiplash letsel en een schadevergoeding claimen. Hebt u whiplash klachten na een ongeval, schakel dan altijd een gespecialiseerde letselschadejurist of -advocaat in, die uw belangen behartigt. De experts van Letselschade.nl helpen u bij de aansprakelijkstelling van de tegenpartij. Als de tegenpartij aansprakelijkheid heeft erkend, kunt u de schadevergoeding claimen. Neem contact op met Letselschade.nl via telefoon of vul direct het formulier in om een schadevergoeding voor uw whiplash te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Wat voor schadebedrag krijgt u bij een whiplash? De letselschade bedragen bij whiplash kunnen erg uiteenlopen. Omdat het verloop van een whiplash erg grillig kan zijn, is het namelijk lastig te voorspellen hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen. U moet dan wachten tot een medische eindsituatie: dit is als de arts inschat dat uw situatie stabiel is. Het kan dus zijn dat u geen klachten meer hebt, maar het kan ook zijn dat u een chronisch whiplash letsel hebt dat naar verwachting niet meer beter wordt. Is uw medische situatie stabiel en hebt u één van onze letselschade juristen ingeschakeld? Dan gaan juristen aan de slag met het berekenen van het definitieve schadebedrag. Krijgt u ook smartengeld bij een whiplash? Jazeker, u hebt altijd recht op smartengeld bij een whiplash, zoals bij elk ingrijpend letsel. Dit gaat dan om een vergoeding voor immateriële schade, zoals pijn, leed en gederfde levensvreugde. Zeker een letsel zoals een whiplash kan een flinke psychische impact hebben, vanwege het onzekere verloop. Vertel direct uw verhaal Hebt u een vraag over uw whiplash letsel en wat u kunt claimen? Bel direct met onze letselschade specialisten. Wij luisteren naar uw verhaal en we helpen u graag om de maximale schadevergoeding voor uw whiplash te claimen. U kunt ons ook een Whatsapp bericht sturen met uw vraag of opmerking over uw whiplashletsel. We bellen u dan zo snel mogelijk terug!


 • Wat is de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval?

  De hoogte van uw schadevergoeding bij een verkeersongeval is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: Ernst van het letsel Herstelduur van het herstel Mate van arbeidsongeschiktheid Impact van het ongeval Schade die u in de toekomst zult lijden Aan de hand van deze factoren wordt bepaald wat de hoogte van de schadevergoeding is. Zoals gezegd beïnvloedt het herstelproces de hoogte van de schadevergoeding. Bij auto-ongelukken ontstaan bijvoorbeeld vaak whiplash klachten. Het herstel van een whiplash kan zeer traag gaan. Soms houden slachtoffers zelfs blijvende klachten over aan een whiplash. In dat soort gevallen zal de hoogte van de schadevergoeding hoger uitvallen. Ook de mate van arbeidsongeschiktheid speelt een grote rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Mocht u door uw letsel niet kunnen werken en loopt u daardoor inkomen mis dan spreekt het voor zich dat dit een grote schadepost is dat ook meegenomen wordt in de schadevergoeding. Gelet op het feit dat meerdere factoren bepalen wat de hoogte van de schadevergoeding is kan niet op voorhand worden gezegd hoe hoog de schadevergoeding zal uitvallen.


 • Heb ik recht op smartengeld na een verkeersongeval?

  U heeft recht op smartengeld wanneer het letsel is ontstaan als gevolg van een verkeersongeval waar een ander voor aansprakelijk is. Wanneer er geen aansprakelijke wederpartij is aan te wijzen, bijvoorbeeld bij een eenzijdig verkeersongeval of wanneer u zelf schuldig bent aan het ongeval, dan kán de aanvullende autoverzekering Schadeverzekering voor Inzittende (SVI) een uitkomst bieden. Een letselschadespecialist kan al snel duidelijkheid geven of uw casus in aanmerking komt voor een schadevergoeding.


 • Hoe lang duurt een letselschadezaak?

  Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van tal van omstandigheden. Aangenomen wordt hoe complexer de zaak, des te langer een letselschadezaak kan duren. Wanneer het slachtoffer zeer ernstig letsel heeft opgelopen en deze schade verregaande consequenties heeft op het dagelijks functioneren, dan kan de zaak logischerwijs meer tijd in beslag nemen dan een zaak waarbij er enkel sprake is van matig letsel zoals blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast kunnen de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van uw belangenbehartiger, maar ook die van de schadebehandelaar die optreedt namens de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, een rol spelen hoe snel een letselschadezaak wordt afgewikkeld.


 • Ik heb letselschade, wat nu?

  Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval en wilt u weten welke stappen nodig zijn om een schadevergoeding te realiseren? Volg dan de onderstaande stappen. 1. Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen direct of u een zaak heeft. 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl verder bij het inschakelen van een belangenbehartiger. 3. Ondertussen wordt er juridisch en medisch bewijs verzameld. 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is. 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan. 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen. 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade. 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast. 9. De definitieve schade kan worden berekend. 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.


 • Hoeveel ontvang ik bij letselschade?

  Als u betrokken bent bij een ongeval en u hebt daarbij letsel opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De uiteindelijke hoogte van de schadevergoeding hangt samen met tal van persoonlijke factoren en dat vraagt om een zorgvuldige aanpak van uw zaak. Op voorhand kunnen er geen keiharde bedragen worden gegarandeerd. Dat heeft ermee te maken dat een specialist eerst de zaak nauwkeurig moet bestuderen. Uw persoonlijke belangenbehartiger maakt vervolgens een exacte schadeberekening en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij. Wij raden aan om te allen tijde een letselschadespecialist in te schakelen omdat hij of zij weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden vergoed door de aansprakelijke partij. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.


 • Hoe wordt whiplash letsel behandeld? wordt whiplash letsel behandeld?

  Een whiplash kan op twee manieren worden behandeld: - een multidisciplinaire aanpak waarbij het whiplash letsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld wordt; - een klacht specifieke aanpak waarbij de behandeling gericht is op het verhelpen van een specifieke klacht. De meeste slachtoffers met nekletsel herstellen binnen een jaar van deze kwetsuur. Toch kan het voorkomen dat uw nekklachten voor langere tijd aanhouden. Een letselschadeprofessional zal u kunnen vertellen of het whiplash letsel en de kosten van de behandelingen, in aanmerking komen voor een schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij.


 • Een naaste loopt letselschade op en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?

  Wanner uw vriend(in), kennis of familielid door toedoen van een ander letselschade oploopt en hierdoor in het ziekenhuis belandt, dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belangenbehartiger. In veel gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij die het ongeval heeft veroorzaakt. Onze juristen kunnen u direct vertellen wat de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op. Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.


 • Krijgt mijn kind volledige vergoeding van zijn/haar schade?

  Als uw kind jonger dan 14 jaar is en hij of zij raakt betrokken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig schuld heeft aan het verkeersongeval. De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd motorvoertuig, dan krijgen zij tenminste 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als een zwakkere verkeersdeelnemer, genieten extra juridische bescherm bij verkeersongevallen, waardoor zij minimaal 50% van de totale schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.


 • Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?

  Het slachtoffer zal in beginsel aannemelijk moeten maken en zo nodig bewijzen dat er een letselongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet het slachtoffer ook aannemelijk maken en zo nodig bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen de gedraging van de wederpartij, het ontstaan van het letselongeval en de schade die hieruit is ontstaan. De bewijslast ligt in de eerste instantie dus bij het slachtoffer. Wie eist, bewijst.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button