Letselschade Advocaat

Juridische hulp bij letselschade

Aangereden in het verkeer? Of een ongeluk gehad op uw werk? In veel gevallen heeft u recht op letselschadevergoeding. De specialisten van Letselschade.nl helpen u graag.

Op deze pagina vindt u meer informatie over het verschil tussen een letselschade advocaat en een jurist. Maar ook of u een advocaat letselschade nodig heeft. En u leest wat de specialisten van Letselschade.nl doen om u te helpen met uw letselschadeclaim.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Mijn ongeval met letselschade

letselschade-meld-nu-bedrijfsongeval
letselschade-meld-nu-verkeersongeval
letselschade-meld-nu-dier-en-letsel
letselschade-meld-nu-direct-contact

Ik ben op zoek naar een goede letselschade advocaat

Bent u op deze pagina beland, dan heeft u waarschijnlijk letselschade opgelopen en bent u misschien op zoek naar een goede en betrouwbare letselschade advocaat.

Als het even kan, de beste letselschade advocaat van Nederland. Bijvoorbeeld in deze situaties:

Heeft u daarbij letselschade opgelopen (lichamelijk, geestelijk en/of aan uw spullen), dan komt er veel op u af. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen die u helpt met uw letselschadevergoeding. Dat kan een letselschade advocaat of jurist zijn.

Bij LetselSchade.nl werken letselschadespecialisten. Zij behandelen elke dag alleen maar letselschadezaken en staan letselschadeslachtoffers bij.

 • De specialisten van LetselSchade.nl geven u advies
 • De specialisten van LetselSchade.nl berekenen uw letselschadevergoeding
 • De specialisten van LetselSchade.nl regelen voorschotbetalingen als u al kosten heeft gemaakt

In 95% van de letselschadezaken is tussenkomst van de rechter niet nodig

Letselschade advocaat meestal niet nodig

Een letselschade advocaat kan uw zaak ook voorleggen aan een rechter. Maar vaak is dat niet nodig. Onze letselschadespecialisten en juristen regelen in 95% van de gevallen de letselschadevergoeding buiten de rechtbank om.

Als de wederpartij namelijk aansprakelijkheid erkent, dan betaalt de verzekeraar van de wederpartij uw letselschadevergoeding. Daar komt geen rechter aan te pas.

Nemen we uw zaak in behandeling en blijkt gaandeweg dat tóch een letselschade advocaat nodig is omdat de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij de aansprakelijkheid voor uw schade niet erkent? Dan schakelt LetselSchade.nl kosteloos voor u een LSA-advocaat in. Wij hebben letselschade advocaten in ons netwerk.

Neem contact met ons op. U hoort dan direct van ons hoe wij u kunnen helpen.

review-letselschade-specialist-letselschade-32

Mr. Veronique Evers is Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Zij gingen u voor…

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat helpt u om een letselschadevergoeding te claimen na bijvoorbeeld een ongeluk in het verkeer of een arbeidsongeval. Dit doet een letselschade advocaat:

 • Bewijsmateriaal verzamelen;
 • De schuldige aansprakelijk stellen;
 • Voorschot op schadeclaim bepalen;
 • Definitieve claim vervaardigen;
 • Afronden letselschadezaak.

Onze letselschadespecialisten doen dat ook. De letselschadespecialist brengt in kaart wat uw letsel is, stelt de andere partij en/of zijn verzekeraar aansprakelijk of helpt u daarbij.

Daarnaast berekent de letselschadespecialist de hoogte van de letselschadevergoeding.

Letselschade en juridische termen

De specialist is uw aanspreekpunt zo lang uw zaak loopt. U kunt hem of haar alles vragen.

De letselschadespecialisten van LetselSchade.nl begrijpen dat u niet dagelijks met dit soort dingen te maken heeft en zorgen voor een heldere uitleg van het proces en alle juridische termen

Samenwerking met letselschadespecialist

Uw letselschadespecialist werkt samen met u aan uw zaak. De letselschadespecialist laat duidelijk weten wat hij/zij van u nodig heeft.

Bent u slachtoffer van letselschade, dan is het belangrijk dat u zo veel mogelijk informatie over uw letselschade bewaart en noteert.

Voorbeelden van bewijs bij letselschade:

 • Bonnen (bijvoorbeeld van medische hulpmiddelen of medicijnen);
 • OV-kaartjes;
 • Afschriften;
 • Eventueel een schadeformulier

Zie ook dit artikel met tips voor wat te doen na een auto-ongeluk. Bij letselschade is bewijs heel belangrijk. Bewijs van wat er is gebeurd en bewijs van gemaakte en te maken kosten.

review letselschade specialist

Mr. Jeroen Damen is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

letselschade specialist Tores

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Wanneer letselschade advocaat inschakelen?

Bij letselschade denkt u misschien meteen aan een letselschade advocaat. Logisch, want deze kan uw zaak voorleggen aan de rechter. Maar wist u dat de meeste letselschadezaken worden geregeld buiten de rechtbank?

Het gaat er om dat u het samen met de (verzekeraar van de) aansprakelijke wederpartij eens wordt over de hoogte van de letselschadevergoeding. Daar heeft u in de meeste gevallen geen letselschade advocaat voor nodig.

De specialisten van LetselSchade.nl doen dit werk dagelijks en weten álles over letselschade. We werken goed samen met verzekeraars. Onze ervaring is dat stevig onderhandelen soms nodig is, maar dat verzekeraars ook vaak veel begrip hebben voor de situatie van het slachtoffer.

De letselschadespecialisten van LetselSchade.nl zijn gevestigd op 14 locaties in Nederland. Er zit altijd wel een letselschadespecialist bij u in de buurt. LetselSchade.nl helpt u gratis.

Meer weten? We staan voor u klaar.

Wie betaalt mijn letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat brengt soms kosten in rekening als die niet worden vergoed door de aansprakelijke wederpartij. LetselSchade.nl helpt u gratis. Dat is zo geregeld in de wet.

Als de wederpartij aansprakelijk is, dan moet de verzekeraar van deze partij de kosten voor een letselschadespecialist betalen. Voor u als letselschadeslachtoffer geeft het inschakelen van een letselschadespecialist rust. Zo kunt u de tijd nemen om te herstellen.

Verschillen letselschade advocaat en letselschadejurist

Bij LetselSchade.nl werken letselschadespecialisten. Wat is nu het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadejurist? En wat zijn de overeenkomsten?

Overeenkomsten letselschade advocaat en letselschadejurist

 • Een letselschade advocaat en letselschadejurist hebben allebei een studie rechten gedaan;
 • Een letselschade advocaat en letselschadejurist zijn allebei experts in letselschadezaken;
 • Een letselschade advocaat en letselschadejurist maken zich hard voor letselschadevergoeding voor het slachtoffer;
 • Een letselschade advocaat en letselschadejurist helpen u bij het aansprakelijk stellen van de wederpartij, berekenen de hoogte van de letselschadevergoeding, laten voorschotten op letselschadevergoeding uitbetalen, vragen medische dossiers op en handelen de letselschadezaak af.

 

Verschillen letselschade advocaat en letselschadejurist

 • Een letselschade advocaat heeft na de rechtenstudie nog een extra opleiding gedaan waarna deze is beëdigd tot advocaat.
 • Komt een letselschadezaak voor de rechter, dan procedeert de letselschade advocaat voor u.

In sommige gevallen mag ook een letselschadejurist procederen. Een letselschade advocaat brengt soms kosten voor het procederen bij u in rekening. Deze kosten kunnen flink oplopen.

Maar zoals hierboven al genoemd, komt het gros van de letselschadezaken niet voor de rechter. Maar 5% van alle letselschadezaken worden behandeld in de rechtszaal.

U bent met een letselschadespecialist van LetselSchade.nl in goede handen. Deze onderhandelt met de verzekeraar van de wederpartij. De verzekeraar geeft hier de voorkeur aan, omdat procederen veel geld kan kosten. Ook de verzekeraar moet in dat geval tenslotte een advocaat in de arm nemen.

Letselschade advocaat nodig?

Heeft u een letselschade advocaat nódig? Wij adviseren u om eerst een letselschadespecialist in te schakelen.

Zoals we al aangaven: 95% van de letselschadezaken haalt de rechtszaal niet, omdat de letselschadevergoeding kan worden afgekaart na onderhandeling met de verzekeraar van de aansprakelijke wederpartij.

Is er tóch een letselschade advocaat nodig voor uw zaak? Dan kan LetselSchade.nl die vanuit ons eigen netwerk inschakelen.

De beste letselschade advocaat van Nederland

Bent u letselschadeslachtoffer, dan wilt u natuurlijk de beste letselschade advocaat van Nederland. U wilt immers de maximale rechtvaardige letselschadevergoeding krijgen.

Wie is de beste letselschade advocaat van Nederland? Dat is niet zo eenvoudig om aan te geven. Elk ongeluk is anders. Elk letsel is anders. Elk revalidatietraject is anders. En daardoor is ook elke letselschadevergoeding anders. Letselschade is dus maatwerk.

Wél kunnen we zeggen dat de letselschadespecialisten van LetselSchade.nl veel specialistische kennis hebben over letselschadezaken door verkeersongelukken, arbeidsongevallen en letsel door dieren.

Neemt u contact met ons op omdat u hulp nodig heeft bij het claimen van een letselschadevergoeding, dan geven wij u advies wie van onze letselschadespecialisten u het beste kan helpen.

Letselschade claimen: 10 schadeposten

Bij letselschade kunt u te maken krijgen met verschillende schadeposten. We noemen er hier 10. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de soorten schadevergoeding.

 1. Medische kosten
 2. Schade aan bezittingen
 3. Hulp in het huishouden
 4. Misgelopen inkomsten
 5. Smartengeld
 6. Aangepast wonen
 7. Kosten voor parkeren en vervoer
 8. Studievertraging
 9. Aangepast sporten
 10. Kosten zonder nut

Letselschade claimen: 10 verschillende situaties

Er zijn allerlei situaties waarin u letselschadeslachtoffer kunt worden. Hieronder vindt u er enkele. Klikt u op de links om meer informatie te lezen over de specifieke voorbeelden:

Veelgestelde vragen na een letselongeval

Bent u als automobilist altijd aansprakelijk na een fietsongeval met kinderen?

Bij fietsongevallen met kinderen, maakt de wet onderscheid tussen kinderen jonger dan veertien jaar en kinderen van veertien jaar en ouder. In de praktijk bent u als automobilist bijna altijd volledig aansprakelijk voor de toegebrachte schade na een ongeval met een kind jonger dan veertien jaar. Hoewel kinderen schuldig kunnen zijn aan een verkeersongeval, kunnen zij in de praktijk bijna nooit volledig aansprakelijk worden gesteld voor de schade die zij een ander hebben toegebracht. Dat heeft ermee te maken dat een kind onder de veertien jaar de gevolgen van zijn of haar handelen niet kan overzien.

Bij een ongeval tussen een automobilist en een kind ouder dan veertien jaar geldt dat de automobilist aansprakelijk is, tenzij hem niets te verwijten valt. De fietser heeft, ongeacht de vraag of er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de fietser, recht op een vergoeding van minimaal 50% van zijn totale schade. De overige 50% wordt verdeeld afhankelijk van de vraag welke partij de verkeersregels heeft overtreden. Het kan zijn dat iedere partij voor de helft aansprakelijk is voor de schade, maar het kan ook zijn dat een van de partijen 75% aansprakelijk is voor de schade en de andere partij 25%. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het ongeval.

Hoe werkt het letselschadetraject?

Als u betrokken bent geweest bij een ongeval en u hebt letselschade opgelopen door het toedoen van een ander, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor een letselschadeslachtoffer prettig is om vooraf te weten wat u kunt verwachten gedurende dit traject. Vandaar dat wij de belangrijkste stappen voor u op een rij hebben gezet:

 1. Neem contact op met letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen of uw zaak op juridisch vlak, kansrijk is.
 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl u bij het inschakelen van een belangenbehartiger.
 3. Uw belangenbehartiger verzamelt juridisch en medisch bewijs.
 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is.
 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan.
 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen.
 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade.
 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast.
 9. De definitieve schade kan worden berekend.
 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.
Krijgt uw kind volledige vergoeding van zijn/haar letselschade?

Als uw kind onder de 14 jaar is en betrokken is geraakt bij een verkeersongeval met een motorvoertuig dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig aansprakelijk is voor het verkeersongeval. Dit heeft ermee te maken dat kinderen onder de 14 jaar vanwege hun onberekenbaarheid en impulsiviteit meer gevaar veroorzaken in het gemotoriseerde verkeer. Zij zien de gevaren in het verkeer niet en dat maakt dat de kans op letselschade bij een kind onder de 14 jaar veel groter is.

De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een motorvoertuig dan krijgen zij 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als zwakke verkeersdeelnemer en zij worden dan ook door de wet extra beschermd, waardoor zij 50% van de schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.

Wanneer is uw letselschadevordering verjaard?

Een letselschadevordering kan verjaren. Dat houdt in dat u als slachtoffer na een bepaalde periode geen aanspraak meer kunt maken op een schadevergoeding. De verjaringstermijnen zijn vastgesteld in de wet. Artikel 310 van Boek 3 van het Burgerlijk Wetboek bepaalt dat een vordering tot schadevergoeding verjaart na vijf jaar.

Deze termijn begint te lopen op het moment dat u als slachtoffer bekend bent met de schade en de aansprakelijke persoon. Als het een schade betreft die u hebt opgelopen naar aanleiding van een verkeersongeval en u wilt een schadevergoeding claimen via de WAM-verzekering, dan moet dat binnen een termijn van 3 jaar gebeuren. Deze termijn begint te lopen nadat het verkeersongeval heeft plaatsgevonden.

Welke schade kunt u claimen na een letselschade-ongeval?

Als compensatie van uw geleden schade bij een aanrijding als automobilist, voetganger of fietser kan u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade en een letselschadevergoeding claimen. Letselschadevergoedingen bevatten vaak naast een materiële vergoeding, zoals schade aan uw vervoersmiddel als gevolg van de aanrijding, ook een vergoeding voor immateriële schade zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. Deze vergoeding wordt smartengeld genoemd. Hieronder staan voorbeelden van materiële schade en immateriële schade.

Materiële schadevergoeding

Materiële schade is alle schade die in geld waardeerbaar is, zoals:

 • inkomensschade
 • ziekenhuiskosten
 • kosten van medische behandelingen
 • kosten van revalidatie
 • reiskosten
 • telefoonkosten en portokosten
 • (buiten)gerechtelijke kosten van een rechtszaak

Immateriële schadevergoeding

De letselschadevergoeding voor immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Onder immateriële schade valt alle schade welke niet concreet op geld waardeerbaar is, zoals:

 • leed
 • pijn
 • gederfde levensvreugde
Collega verantwoordelijk voor bedrijfsongeval, wie is aansprakelijk?

Het kan gebeuren dat u een bedrijfsongeval overkomt, omdat een collega een fout maakt en dat u daarbij letselschade oploopt. In dit geval hoeft u niet uw collega aansprakelijk te stellen. U kunt uw werkgever aansprakelijk stellen en een beroep doen op de verzekeraar van uw werkgever voor een schadevergoeding voor het bedrijfsongeval. Het maakt geen verschil of u een tijdelijk of vast arbeidscontract hebt, of werkzaam bent voor een uitzendbureau.

Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever en claimen een maximale letselschadevergoeding. Graag horen wij uw verhaal en ontvangt u direct waar u recht op hebt.

Hoeveel geld krijgt u bij letselschade?

Als u betrokken bent geweest bij een ongeval door het toedoen van een ander en u hebt daarbij letsel opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De hoogte van de schadevergoeding moet zorgvuldig worden berekend door een jurist.

Op voorhand kunnen er geen bedragen worden vastgesteld. Dat heeft ermee te maken dat een letselschadejurist de zaak eerst nauwkeurig moet bestuderen. De jurist maakt vervolgens een exacte schadeberekening op en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij.

Wij raden aan om te allen tijde een letselschadejurist in te schakelen, omdat een letselschadejurist weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. Ook de kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist moet door de wederpartij worden vergoed. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.

Letselschadejurist na fietsongeval, waar doet u goed aan?

Het is zeer vervelend als u betrokken bent geweest bij een fietsongeval. De schade kan namelijk behoorlijk oplopen. Om uw schade als gevolg van het fietsongeval vergoed te krijgen is het erg belangrijk dat u bewijs verzamelt. Het is noodzakelijk dat de toedracht van het ongeval en de schuldvraag worden bewezen om de wederpartij aansprakelijk te kunnen stellen, de letselschadejuristen van LetselSchade.nl kunnen hierbij helpen.

Als er sprake is van lichamelijk letsel dan is het belangrijk dat de politie wordt gebeld. De politie maakt bij aankomst een proces-verbaal op. Het proces-verbaal dient als bewijs. Naast het proces-verbaal kan een getuigenverklaring ook dienen als bewijs.

Fietser vs. gemotoriseerd voertuig

Als u als fietser bent aangereden door een gemotoriseerd voertuig dan is het van groot belang dat u een schadeaangifteformulier invult met de wederpartij. De vragen op het schadeaangifteformulier zijn afgestemd op twee motorvoertuigen.

Dat doet vermoeden dat het schadeaangifteformulier niet geschikt lijkt te zijn bij een aanrijding met een fietser. Het tegendeel is echter waar. Het schadeaangifteformulier kan ook gebruikt worden bij een aanrijding met een fietser.

Neem contact op met LetselSchade.nl om vrijblijvend informatie op te vragen over de mogelijkheden om uw schade na een fietsongeval te claimen.

Wanneer wordt een letselschadevergoeding uitgekeerd?

Een letselschadevergoeding wordt pas uitbetaald als de zaak is afgewikkeld. Het afwikkelen van de zaak kan enige tijd duren. Gedurende het letselschadetraject kan een verzekeraar om deze reden wel alvast een voorschot uitkeren om u financieel te ondersteunen voor de kosten die u hebt gemaakt na een ongeval. Onze letselschadejuristen verlenen u kosteloos juridische bijstand bij het regelen van uw letselschadevergoeding.

Welke schadeposten zijn er bij letselschade?

Mocht u letselschade hebben opgelopen door het toedoen van iemand anders, dan zijn er een tal van schadeposten die voor vergoeding in aanmerking komen. Een voorbeeld van zo’n schadepost is het verlies van arbeidsvermogen. Als u als gevolg van een ongeval arbeidsongeschikt raakt, dan loopt u in sommige gevallen inkomsten mis omdat u niet kan werken. De aansprakelijke wederpartij dient deze kosten te dragen.

Andere veelvoorkomende schadeposten zijn:

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Huishoudelijke hulp
 • Zelfwerkzaamheid
 • Studievertraging
 • Aanpassingen aan de woning

Er bestaan nog meer schadeposten waar de wederpartij aansprakelijk voor gehouden kan worden. De letselschadejuristen van Letselschade.nl brengen alle schadekosten voor u in kaart en dienen deze vervolgens in bij de aansprakelijke wederpartij.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

  Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button