Jaren wachten op letselschadevergoeding: nee!

Gepost 04-09-2021

Op 31 augustus kwam TROS Radar opnieuw met een uitzending over de slechte afhandeling van letselschadevergoedingen door verzekeraars. De verzekeraar manen tot snellere actie, kan dat? Neem kosteloos een goede letselschadespecialist in de arm. Dat vergroot je kansen.

TROS Radar spreekt met Ingrid van Casteren. In 2005 werd zij op een voorrangsweg aangereden door een andere automobilist. De gevolgen: een whiplash, hersenletsel en een gedeeltelijke dwarslaesie.

Na het auto-ongeluk raakte ze arbeidsongeschikt en kwam ze terecht in de bijstand. Nu, 15 jaar later, strijdt Ingrid nog steeds om een schadevergoeding te krijgen van de verzekeraar van de tegenpartij.

Onnodige vertraging uitkering letselschade

Helaas is Ingrid niet de enige. Uit het onderzoek van TROS Radar blijkt dat maar liefst 2 van de 3 letselschadeslachtoffers het gevoel heeft dat de schadeafwikkeling onnodig is of wordt vertraagd. Sterker nog, zegt TROS Radar, hoe hoger het schadebedrag, hoe langer het allemaal duurt.

Direct letselschadespecialist inschakelen

Ben je slachtoffer van een verkeersongeluk, schakel dan na het ongeval direct juridische hulp in. Je kunt aanspraak doen op je rechtsbijstandverzekering, maar een letselschadespecialist kan je vaak beter ondersteunen.

Je wilt voorkomen dat je voor het blok wordt gezet en onder druk akkoord gaat met een te lage schadevergoeding. Of dat je, zoals Ingrid van Casteren, in een jarenlange strijd verwikkeld raakt.

Onze experts weten alles over letselschadegevallen en zijn ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Expert. Daarnaast hebben wij een partnerschap met een letselschadeadvocaat. Die schakelen we in als actie vanuit de verzekeraar uitblijft.

Letselschade? Meld het direct!

Is er sprake van letsel na een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval? Wilt u de schade verhalen? Onze letselschadejuristen helpen kosteloos bij het claimen van uw schadevergoeding!

Gratis hulp voor slachtoffers van letselschade

Wij helpen slachtoffers kosteloos met het aansprakelijk stellen van de persoon en verzekeringsmaatschappij die verantwoordelijk is voor uitbetalen van de schadevergoeding. Als de schade verhaalbaar is, dan moet de tegenpartij alle kosten betalen. Ook die van ons.

Kunnen wij je helpen?

Bel gratis onze helpdesk op 085 019 3064, stuur een bericht via WhatsApp of neem contact op via het contactformulier.

Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op en beantwoorden dan vrijblijvend al je vragen.

Wij helpen u verder.

Vragen naar aanleiding van een ongeval? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter. Onze letselschade jurist vertelt direct waar u aan toe bent.

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   last van nekauto's in de file Call Now Button