Mijn kind is aangereden

Wij regelen kosteloos de schadevergoeding!

Uw kind aangereden in het verkeer: dat is zo ongeveer de ergste nachtmerrie van iedere ouder. Zeker als uw kind daarbij letsel oploopt. Het is goed om te weten dat kinderen in het verkeer goed beschermd worden door de wet.

De aansprakelijke tegenpartij is dan ook in veel gevallen verplicht tot het betalen van een financiële vergoeding voor de schade die uw kind oploopt in het verkeer.

Met de inzet van ervaren behandelaren helpen wij u gedurende het juridisch traject om deze schadevergoeding te realiseren. Voor u als slachtoffer is het inschakelen van een letselschadespecialist kosteloos, wij sturen onze cliënten nooit een factuur voor de geleverde diensten wanneer de schadevergoeding aan u wordt uitgekeerd.

Dat betekent ook dat de schadevergoeding 100% voor uw kind is. De aansprakelijke tegenpartij betaalt de juridische kosten voor de rechtsbijstand die u inschakelt.

Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren door een van onze letselschadespecialisten. 

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Wat is letselschade na een verkeersongeluk?

Letselschade is de lichamelijke en/of geestelijke schade die u oploopt als gevolg van een ongeluk of gebeurtenis. De toedracht van de schade kan deels uw fout zijn, maar net zo goed kan een ander verantwoordelijk zijn voor het ongeval en de schade waar u mee achterblijft.

Letselschade na een verkeersongeval uit zich vaak in lichamelijke verwondingen zoals kneuzingen, botbreuken, hoofd- en nekletsel of -bij zeer ernstige ongevallen- zelfs amputatie van ledematen tot gevolg.

De verwerking van een dergelijk verkeersongeval, de pijn, eenzaamheid en het verdriet waar het slachtoffer mee moet leren leven, duiden we aan als de geestelijke en/of emotionele schade als gevolg van het ongeval.

Naast een vergoeding voor de materiele schade heeft u als slachtoffer van een verkeersongeval recht op een bedrag aan smartengeld. Onze letselschadejuristen zijn gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een verkeersongeval.

Om met succes de schade te claimen op de aansprakelijke partij is het verzamelen van bewijs een belangrijke eerste stap.

Verkeersongeval kind: 100% aansprakelijkheid

Raakt een kind betrokken bij een verkeersongeval, dan staat de aansprakelijkheid in veel gevallen al vast. Wat betreft de letselschade na een aanrijding met een kind zijn de gevolgen vaak ernstig en raakt het vanzelfsprekend de direct betrokkenen.

Een kind loopt bij een aanrijding met een gemotoriseerd voertuig vaak zwaar letsel op door de kracht die met de botsing vrij komt. Het is op dat moment maar de vraag hoe het slachtoffer er aan toe is, of hij zich volledig herstelt en geen blijvende schade en beperkingen ondervindt in het dagelijks functioneren. 

Kinderen tot 14 jaar worden bij een ongeluk in het verkeer goed beschermd door de Wegenverkeerswet. Dat betekent dat de automobilist, andere fietser of brommerrijder altijd 100% aansprakelijk is voor de schade– óók als het kind bijvoorbeeld een rood verkeerslicht negeert of een onverwachte handeling verricht waardoor een ongeval met letselschade ontstaat.

Jonge kinderen zijn tenslotte vaak impulsief en steken soms over zonder goed op te letten. Of ze zijn zo aan het kletsen met vrienden dat ze die auto van rechts helemaal niet zien aankomen. 

Heeft uw kind letselschade opgelopen als gevolg van een ongeval en vraagt u zich nu af wat juridische vervolgstappen zijn? Vraag het een van onze letselschadejuristen en laat u kosteloos bijstaan. 

Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Maarten Schikhof

Mr. Maarten Schikhof is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Schadevergoeding na aanrijding kind 

Wordt uw kind slachtoffer van een aanrijding, dan komt er veel op jullie af. Een schadevergoeding voor de kosten na deze aanrijding is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Uw kind heeft misschien medische hulp nodig en moet naar het ziekenhuis. Of – in ernstige gevallen – uw kind moet lang revalideren van het ongeval en moet vaak naar de dokter, fysiotherapeut of ander medisch specialist voor het behandelen van het letsel.

De uiteindelijke schadevergoeding na een aanrijding met een kind moet vanzelfsprekend de schade dekken die is aangebracht. Letselschade is niet de enige component van de totale claim..

Naast letselschade is er na een aanrijding met uw kind waarschijnlijk ook sprake van materialistische schade, zoals beschadiging aan de fiets van uw kind, kleding of een laptop, iPad of Chromebook in de schooltas. Alles bij elkaar kunt u als ouder(s) voor hoge kosten komen te staan. De schadevergoeding voor de aanrijding met uw kind moet in verhouding staan tot de persoonlijke situatie waarin niet alleen uw kind, maar ook de direct betrokken zich in bevinden.

Gelukkig hoeft u om de juridische kosten geen zorgen te maken. Bij de meeste verkeersongevallen waarbij een kind is betrokken kunnen onze letselschade-experts u kosteloos helpen om de schadevergoeding te realiseren waar u recht op heeft.

Was het bekend dat uw kind -naast de materiele schadevergoeding- ook recht heeft op een smartengeldbedrag? Dat is een financiële compensatie voor de niet immateriële schade, oftewel de vaak niet-zichtbare schade waar een letselschadeslachtoffer mee achter blijft.

Waarom juridische hulp na aanrijding kind?

Juridische hulp na een aanrijding met uw kind is aanbevolen omdat er na een ongeval met letselschade al veel op de benadeelde partij afkomt. Laat staan als uw kind is aangereden in het verkeer. Het is van belang dat u zich niet hoeft te bekommeren over juridische en financiële kwesties, er zijn nu namelijk veel belangrijkere zaken die er spelen.

Waarschijnlijk heeft uw kind angst, ervaart hij of zij veel pijn en dat maakt u verdrietig. Logischerwijs kunnen de emoties zo kort na het ongeval de overhand krijgen en dat komt afwikkelingsproces met de aansprakelijke verzekeraar vaak niet ten goede. Laat staan dat u zeker weet dat u de juiste schadevergoeding ontvangt die recht doet aan de situatie.

Onze juristen daarentegen, zij zijn door de wol geverfd wat betreft het verhalen van letselschade na een aanrijding met een kind. Namens de benadeelde partij, u en uw kind, nemen wij de zaak in behandeling, verzorgen de correspondentie met de schadebehandelaar van de verzekeringsmaatschappij en brengen u direct op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zaak.

Kenmerkend voor onze letselschadespecialisten is dat wij uitsluitend voor slachtoffers werken, nooit voor de aansprakelijke partij. Bespreek uw casus met een letselschadespecialist en krijg direct een gefundeerd advies over de mogelijkheden om uw schade te verhalen.

letselschadespecialist van letselschade.nl

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Veelgestelde vragen over kind aangereden in het verkeer

 • Maakt het voor de schadevergoeding uit hoe oud mijn kind is bij het ongeluk?
 • Wat als mijn kind (mede) schuld heeft aan het verkeersongeval?
 • Zijn automobilisten altijd aansprakelijk na een (fiets)ongeval met kinderen?
 • Op hoeveel letselschadevergoeding heeft mijn kind recht bij een verkeersongeluk?
 • Welke schade krijgt mijn kind vergoed?
 • Wat moet ik doen om een letselschadevergoeding te claimen?

Hieronder vindt u het antwoord op al deze vragen.

Maakt het voor de schadevergoeding uit hoe oud mijn kind is?

Ja, dat maakt uit. Voor kinderen tot 14 jaar is het anders geregeld dan voor kinderen ouder dan 14 jaar. Als een kind onder de 14 jaar wordt aangereden door een gemotoriseerd voertuig, dan is de bestuurder van dat voertuig bijna altijd volledig aansprakelijk. Waarom? Omdat zwakke verkeersdeelnemers, zoals fietsers en voetgangers, in het verkeersrecht extra beschermd worden.

Wat als mijn kind (deels) schuld heeft aan het ongeval?

Misschien lette uw kind niet goed op, was hij of zij zo aan het kletsen dat het rode stoplicht helemaal niet opviel of was uw kind met losse handen aan het fietsen. Is uw kind dan ook aansprakelijk? Eigenlijk niet. De wet gaat er namelijk vanuit dat kinderen onder de 14 jaar onberekenbaar zijn. Daardoor lopen ze meer gevaar in het verkeer. Andere verkeersdeelnemers, zoals automobilisten, brommer- en scooterrijders en andere voetgangers en fietsers, moeten daarom extra goed opletten.

review letselschade.nl specialist

Rienko Smith is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Zijn automobilisten altijd aansprakelijk?

Ja, bij verkeersongelukken met kinderen onder de 14 jaar is de bestuurder van de auto of motor bijna altijd volledig aansprakelijk. Bij fietsongevallen met kinderen ouder dan 14 jaar is de automobilist aansprakelijk, tenzij hem niets te verwijten valt.

Hoeveel letselschadevergoeding kan mijn kind krijgen bij een verkeersongeluk?

Kinderen tot 14 jaar kunnen vrijwel altijd 100% van de schade vergoed krijgen. Is uw kind 14 jaar of ouder, dan is de schadevergoeding minimaal 50%. En als uw kind van 14 of ouder dan ook nog eens niets te verwijten valt, is 100% schadevergoeding vaak mogelijk. Bij een verkeersongeval met een motorvoertuig wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Het maakt niet uit of uw kind zelf iets gedaan heeft om betrokken te raken bij het ongeluk. Meer hierover leest u in dit artikel.

Welke schade krijgt mijn kind vergoed?

Aan het begin van het artikel las u al kort met wat voor soorten schade u te maken kunt krijgen als uw kind een ongeluk hebt gehad. Hieronder zetten we alle voor u op een rij welke soorten schade in aanmerking kunnen komen voor een letselschadevergoeding:

 • Medische kosten (zoals medicijnen en behandelingen van de fysiotherapeut die niet vergoed worden);
 • Schade aan spullen, zoals de fiets van uw kind, kleding, de smartphone of een laptop;
 • Immateriële schade zoals pijn en verdriet;
 • Aanpassingen in- en rondom het huis. Als het letsel zo ernstig is dat jullie woning niet meer past bij de situatie. Bijvoorbeeld als uw kind in een rolstoel belandt en er een lift moet komen om de trap op te gaan;
 • Kosten voor parkeren en vervoer naar de medisch specialist;
 • Studievertraging;
 • Aangepast sporten;
 • Kosten zonder nut. Denk hierbij aan de nieuwe dure voetbalschoenen of het abonnement bij de club waar uw kind nu geen gebruik van kan maken;
 • Verpleging of verzorging.

Zij gingen u voor...

Wat moet ik doen om een letselschadevergoeding te claimen?

Heeft uw kind letselschade opgelopen door een verkeersongeluk? Juridisch staan jullie sterk. Met een letselschadespecialist staan jullie sterker. Samen zoeken we uit of u recht hebt op een schadevergoeding.

We doen er alles aan om te zorgen dat u de letselschadevergoeding ontvangt die recht doet aan de persoonlijke situatie. De letselschade-expert kijkt niet alleen naar de situatie zoals die nu is, maar ook naar eventuele toekomstige schade. Onze juristen leggen in begrijpelijke taal uit wat u kunt verwachten en wat zij van u nodig hebben.

Wij zijn landelijk actief, er is daarom altijd een expert bij u in de buurt. Neem direct contact op met een jurist of laat u terugbellen.

Veelgestelde vragen


 • Krijgt mijn kind volledige vergoeding van zijn/haar schade?

  Als uw kind jonger dan 14 jaar is en hij of zij raakt betrokken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig schuld heeft aan het verkeersongeval. De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd motorvoertuig, dan krijgen zij tenminste 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als een zwakkere verkeersdeelnemer, genieten extra juridische bescherm bij verkeersongevallen, waardoor zij minimaal 50% van de totale schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.


 • Maakt de leeftijd van een kind uit na een fietsongeval?

  Ja, de wet maakt onderscheid tussen kinderen jonger dan veertien jaar en kinderen ouder dan veertien jaar. Bij een aanrijding tussen een gemotoriseerd voertuig en een kind onder de veertien jaar geldt dat de gemotoriseerde verkeersdeelnemer bijna altijd volledig aansprakelijk is voor de schade die hieruit is ontstaan. Hoewel kinderen onder de veertien jaar schuldig kunnen zijn aan een verkeersongeval, doordat zij bijvoorbeeld de verkeersregels overtreden, geldt dat zij in de praktijk bijna nooit aansprakelijk kunnen zijn voor de door hem of haar aangerichte letselschade. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat kinderen onder de veertien jaar impulsief en onberekenbaar zijn en daarom meer gevaar lopen in het verkeer. Bij kinderen van veertien jaar en ouder geldt dat zij in ieder geval 50% van de schade vergoed krijgen, ongeacht de vraag of er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de fietser. Als de fietser geen verwijt valt te treffen dan kan hij 100% van zijn schade vergoed krijgen.


 • Als automobilist altijd aansprakelijk na fietsongeval met kinderen?

  In de praktijk bent u als automobilist bijna altijd volledig aansprakelijk voor de toegebrachte schade na een ongeval met een kind jonger dan veertien jaar. Bij een ongeval tussen een automobilist en een kind ouder dan veertien jaar geldt dat de automobilist aansprakelijk is, tenzij hem of haar niets te verwijten valt. In de praktijk is dit voor de automobilist lastig aan te tonen. De fietser wordt gezien als de zwakkere verkeersdeelnemer en geniet ten opzichte van de autobestuurder extra juridische bescherming Bij fietsongevallen met kinderen, maakt de wet onderscheid tussen in de leeftijdscategorie letselschadeslachtoffers vanaf veertien jaar en kinderen van veertien jaar en ouder die slachtoffer zijn van een ongeval met letselschade tot gevolg. Hoewel kinderen zelf volledig schuldig kunnen zijn aan het ongeval, zijn zij in de praktijk bijna nooit volledig aansprakelijk voor de toegebrachte schade aan de automobilist. Hierbij wordt uitgegaan dat een kind < 14 jaar de gevolgen van zijn of haar handelen niet kan overzien en dat het gemotoriseerd verkeer hier rekening mee houdt. Bij een ongeval tussen een automobilist en een kind ouder dan veertien jaar geldt dat de automobilist aansprakelijk is, tenzij hem of haar niets te verwijten valt. In de praktijk is dit voor de automobilist lastig aan te tonen. De fietser wordt gezien als de zwakkere verkeersdeelnemer en geniet ten opzichte van de autobestuurder extra juridische bescherming. De fietser heeft, ongeacht de vraag of er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de fietser, recht op een vergoeding van minimaal 50% van zijn totale schade. De overige 50% wordt bepaald afhankelijk van de vraag welke partij de verkeersregels heeft overtreden. Het kan zijn dat iedere partij voor de helft aansprakelijk is voor de schade, maar het kan ook zijn dat een van de partijen 75% aansprakelijk is voor de schade en de andere partij 25%. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het ongeval.


 • Hoe lang duurt een letselschadezaak?

  Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van tal van omstandigheden. Aangenomen wordt hoe complexer de zaak, des te langer een letselschadezaak kan duren. Wanneer het slachtoffer zeer ernstig letsel heeft opgelopen en deze schade verregaande consequenties heeft op het dagelijks functioneren, dan kan de zaak logischerwijs meer tijd in beslag nemen dan een zaak waarbij er enkel sprake is van matig letsel zoals blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast kunnen de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van uw belangenbehartiger, maar ook die van de schadebehandelaar die optreedt namens de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, een rol spelen hoe snel een letselschadezaak wordt afgewikkeld.


 • Ik heb letselschade, wat nu?

  Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval en wilt u weten welke stappen nodig zijn om een schadevergoeding te realiseren? Volg dan de onderstaande stappen. 1. Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen direct of u een zaak heeft. 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl verder bij het inschakelen van een belangenbehartiger. 3. Ondertussen wordt er juridisch en medisch bewijs verzameld. 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is. 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan. 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen. 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade. 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast. 9. De definitieve schade kan worden berekend. 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.


 • Hoeveel ontvang ik bij letselschade?

  Als u betrokken bent bij een ongeval en u hebt daarbij letsel opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De uiteindelijke hoogte van de schadevergoeding hangt samen met tal van persoonlijke factoren en dat vraagt om een zorgvuldige aanpak van uw zaak. Op voorhand kunnen er geen keiharde bedragen worden gegarandeerd. Dat heeft ermee te maken dat een specialist eerst de zaak nauwkeurig moet bestuderen. Uw persoonlijke belangenbehartiger maakt vervolgens een exacte schadeberekening en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij. Wij raden aan om te allen tijde een letselschadespecialist in te schakelen omdat hij of zij weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden vergoed door de aansprakelijke partij. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.


 • Hoe wordt whiplash letsel behandeld? wordt whiplash letsel behandeld?

  Een whiplash kan op twee manieren worden behandeld: - een multidisciplinaire aanpak waarbij het whiplash letsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld wordt; - een klacht specifieke aanpak waarbij de behandeling gericht is op het verhelpen van een specifieke klacht. De meeste slachtoffers met nekletsel herstellen binnen een jaar van deze kwetsuur. Toch kan het voorkomen dat uw nekklachten voor langere tijd aanhouden. Een letselschadeprofessional zal u kunnen vertellen of het whiplash letsel en de kosten van de behandelingen, in aanmerking komen voor een schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij.


 • Een naaste loopt letselschade op en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?

  Wanner uw vriend(in), kennis of familielid door toedoen van een ander letselschade oploopt en hierdoor in het ziekenhuis belandt, dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belangenbehartiger. In veel gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij die het ongeval heeft veroorzaakt. Onze juristen kunnen u direct vertellen wat de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op. Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.


 • Wanneer krijgt u een voorschot bij letselschade?

  Als u letselschade hebt opgelopen door het toedoen van iemand anders, dan kan uw belangenbehartiger een voorschot vragen bij de verzekeraar. Een voorschot is een financiële ondersteuning voor de onkosten die u hebt gemaakt direct na het ongeval. Het uitkeren van een voorschot impliceert niet dat de verzekeraar de aansprakelijkheid erkent. Het wordt als tegemoetkoming gezien door de verzekeraar. Mocht de aansprakelijkheid uiteindelijk niet worden erkend, dan moeten de voorschotten terug worden betaald. Daarbij is het wel van belang om te melden dat een belangenbehartiger geen voorschot zal aanvragen, als hij er niet van overtuigd is dat de aansprakelijkheid erkend zal worden. Meer weten over voorschotten bij letselschade? Neem direct contact op met onze experts.


 • Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?

  Het slachtoffer zal in beginsel aannemelijk moeten maken en zo nodig bewijzen dat er een letselongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet het slachtoffer ook aannemelijk maken en zo nodig bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen de gedraging van de wederpartij, het ontstaan van het letselongeval en de schade die hieruit is ontstaan. De bewijslast ligt in de eerste instantie dus bij het slachtoffer. Wie eist, bewijst.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button