Mijn kind is aangereden

Wij regelen kosteloos de schadevergoeding!

Uw kind aangereden in het verkeer: dat is zo ongeveer de ergste nachtmerrie van iedere ouder. Zeker als uw kind daarbij letsel oploopt. Het is goed om te weten dat kinderen in het verkeer goed beschermd worden door de wet.

De aansprakelijke tegenpartij is dan ook in veel gevallen verplicht tot het betalen van een financiële vergoeding voor de schade die uw kind oploopt in het verkeer.

Met de inzet van ervaren behandelaren helpen wij u gedurende het juridisch traject om deze schadevergoeding te realiseren. Voor u als slachtoffer is het inschakelen van een letselschadespecialist kosteloos, wij sturen onze cliënten nooit een factuur voor de geleverde diensten wanneer de schadevergoeding aan u wordt uitgekeerd.

Dat betekent ook dat de schadevergoeding 100% voor uw kind is. De aansprakelijke tegenpartij betaalt de juridische kosten voor de rechtsbijstand die u inschakelt.

Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren door een van onze letselschadespecialisten. 

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Wat is letselschade na een verkeersongeluk?

Letselschade is de lichamelijke en/of geestelijke schade die u oploopt als gevolg van een ongeluk of gebeurtenis. De toedracht van de schade kan deels uw fout zijn, maar net zo goed kan een ander verantwoordelijk zijn voor het ongeval en de schade waar u mee achterblijft.

Letselschade na een verkeersongeval uit zich vaak in lichamelijke verwondingen zoals kneuzingen, botbreuken, hoofd- en nekletsel of -bij zeer ernstige ongevallen- zelfs amputatie van ledematen tot gevolg.

De verwerking van een dergelijk verkeersongeval, de pijn, eenzaamheid en het verdriet waar het slachtoffer mee moet leren leven, duiden we aan als de geestelijke en/of emotionele schade als gevolg van het ongeval.

Naast een vergoeding voor de materiele schade heeft u als slachtoffer van een verkeersongeval recht op een bedrag aan smartengeld. Onze letselschadejuristen zijn gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een verkeersongeval.

Om met succes de schade te claimen op de aansprakelijke partij is het verzamelen van bewijs een belangrijke eerste stap.

Verkeersongeval kind: 100% aansprakelijkheid

Raakt een kind betrokken bij een verkeersongeval, dan staat de aansprakelijkheid in veel gevallen al vast. Wat betreft de letselschade na een aanrijding met een kind zijn de gevolgen vaak ernstig en raakt het vanzelfsprekend de direct betrokkenen.

Een kind loopt bij een aanrijding met een gemotoriseerd voertuig vaak zwaar letsel op door de kracht die met de botsing vrij komt. Het is op dat moment maar de vraag hoe het slachtoffer er aan toe is, of hij zich volledig herstelt en geen blijvende schade en beperkingen ondervindt in het dagelijks functioneren. 

Kinderen tot 14 jaar worden bij een ongeluk in het verkeer goed beschermd door de Wegenverkeerswet. Dat betekent dat de automobilist, andere fietser of brommerrijder altijd 100% aansprakelijk is voor de schade– óók als het kind bijvoorbeeld een rood verkeerslicht negeert of een onverwachte handeling verricht waardoor een ongeval met letselschade ontstaat.

Jonge kinderen zijn tenslotte vaak impulsief en steken soms over zonder goed op te letten. Of ze zijn zo aan het kletsen met vrienden dat ze die auto van rechts helemaal niet zien aankomen. 

Heeft uw kind letselschade opgelopen als gevolg van een ongeval en vraagt u zich nu af wat juridische vervolgstappen zijn? Vraag het een van onze letselschadejuristen en laat u kosteloos bijstaan. 

Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Maarten Schikhof

Mr. Maarten Schikhof is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Schadevergoeding na aanrijding kind 

Wordt uw kind slachtoffer van een aanrijding, dan komt er veel op jullie af. Een schadevergoeding voor de kosten na deze aanrijding is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Uw kind heeft misschien medische hulp nodig en moet naar het ziekenhuis. Of – in ernstige gevallen – uw kind moet lang revalideren van het ongeval en moet vaak naar de dokter, fysiotherapeut of ander medisch specialist voor het behandelen van het letsel.

De uiteindelijke schadevergoeding na een aanrijding met een kind moet vanzelfsprekend de schade dekken die is aangebracht. Letselschade is niet de enige component van de totale claim..

Naast letselschade is er na een aanrijding met uw kind waarschijnlijk ook sprake van materialistische schade, zoals beschadiging aan de fiets van uw kind, kleding of een laptop, iPad of Chromebook in de schooltas. Alles bij elkaar kunt u als ouder(s) voor hoge kosten komen te staan. De schadevergoeding voor de aanrijding met uw kind moet in verhouding staan tot de persoonlijke situatie waarin niet alleen uw kind, maar ook de direct betrokken zich in bevinden.

Gelukkig hoeft u om de juridische kosten geen zorgen te maken. Bij de meeste verkeersongevallen waarbij een kind is betrokken kunnen onze letselschade-experts u kosteloos helpen om de schadevergoeding te realiseren waar u recht op heeft.

Was het bekend dat uw kind -naast de materiele schadevergoeding- ook recht heeft op een smartengeldbedrag? Dat is een financiële compensatie voor de niet immateriële schade, oftewel de vaak niet-zichtbare schade waar een letselschadeslachtoffer mee achter blijft.

Waarom juridische hulp na aanrijding kind?

Juridische hulp na een aanrijding met uw kind is aanbevolen omdat er na een ongeval met letselschade al veel op de benadeelde partij afkomt. Laat staan als uw kind is aangereden in het verkeer. Het is van belang dat u zich niet hoeft te bekommeren over juridische en financiële kwesties, er zijn nu namelijk veel belangrijkere zaken die er spelen.

Waarschijnlijk heeft uw kind angst, ervaart hij of zij veel pijn en dat maakt u verdrietig. Logischerwijs kunnen de emoties zo kort na het ongeval de overhand krijgen en dat komt afwikkelingsproces met de aansprakelijke verzekeraar vaak niet ten goede. Laat staan dat u zeker weet dat u de juiste schadevergoeding ontvangt die recht doet aan de situatie.

Onze juristen daarentegen, zij zijn door de wol geverfd wat betreft het verhalen van letselschade na een aanrijding met een kind. Namens de benadeelde partij, u en uw kind, nemen wij de zaak in behandeling, verzorgen de correspondentie met de schadebehandelaar van de verzekeringsmaatschappij en brengen u direct op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zaak.

Kenmerkend voor onze letselschadespecialisten is dat wij uitsluitend voor slachtoffers werken, nooit voor de aansprakelijke partij. Bespreek uw casus met een letselschadespecialist en krijg direct een gefundeerd advies over de mogelijkheden om uw schade te verhalen.

letselschade specialist Tores

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Veelgestelde vragen over kind aangereden in het verkeer

 • Maakt het voor de schadevergoeding uit hoe oud mijn kind is bij het ongeluk?
 • Wat als mijn kind (mede) schuld heeft aan het verkeersongeval?
 • Zijn automobilisten altijd aansprakelijk na een (fiets)ongeval met kinderen?
 • Op hoeveel letselschadevergoeding heeft mijn kind recht bij een verkeersongeluk?
 • Welke schade krijgt mijn kind vergoed?
 • Wat moet ik doen om een letselschadevergoeding te claimen?

Hieronder vindt u het antwoord op al deze vragen.

Maakt het voor de schadevergoeding uit hoe oud mijn kind is?

Ja, dat maakt uit. Voor kinderen tot 14 jaar is het anders geregeld dan voor kinderen ouder dan 14 jaar. Als een kind onder de 14 jaar wordt aangereden door een gemotoriseerd voertuig, dan is de bestuurder van dat voertuig bijna altijd volledig aansprakelijk. Waarom? Omdat zwakke verkeersdeelnemers, zoals fietsers en voetgangers, in het verkeersrecht extra beschermd worden.

Wat als mijn kind (deels) schuld heeft aan het ongeval?

Misschien lette uw kind niet goed op, was hij of zij zo aan het kletsen dat het rode stoplicht helemaal niet opviel of was uw kind met losse handen aan het fietsen. Is uw kind dan ook aansprakelijk? Eigenlijk niet. De wet gaat er namelijk vanuit dat kinderen onder de 14 jaar onberekenbaar zijn. Daardoor lopen ze meer gevaar in het verkeer. Andere verkeersdeelnemers, zoals automobilisten, brommer- en scooterrijders en andere voetgangers en fietsers, moeten daarom extra goed opletten.

review letselschade.nl specialist

Rienko Smith is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Zijn automobilisten altijd aansprakelijk?

Ja, bij verkeersongelukken met kinderen onder de 14 jaar is de bestuurder van de auto of motor bijna altijd volledig aansprakelijk. Bij fietsongevallen met kinderen ouder dan 14 jaar is de automobilist aansprakelijk, tenzij hem niets te verwijten valt.

Hoeveel letselschadevergoeding kan mijn kind krijgen bij een verkeersongeluk?

Kinderen tot 14 jaar kunnen vrijwel altijd 100% van de schade vergoed krijgen. Is uw kind 14 jaar of ouder, dan is de schadevergoeding minimaal 50%. En als uw kind van 14 of ouder dan ook nog eens niets te verwijten valt, is 100% schadevergoeding vaak mogelijk. Bij een verkeersongeval met een motorvoertuig wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Het maakt niet uit of uw kind zelf iets gedaan heeft om betrokken te raken bij het ongeluk. Meer hierover leest u in dit artikel.

Welke schade krijgt mijn kind vergoed?

Aan het begin van het artikel las u al kort met wat voor soorten schade u te maken kunt krijgen als uw kind een ongeluk hebt gehad. Hieronder zetten we alle voor u op een rij welke soorten schade in aanmerking kunnen komen voor een letselschadevergoeding:

 • Medische kosten (zoals medicijnen en behandelingen van de fysiotherapeut die niet vergoed worden);
 • Schade aan spullen, zoals de fiets van uw kind, kleding, de smartphone of een laptop;
 • Immateriële schade zoals pijn en verdriet;
 • Aanpassingen in- en rondom het huis. Als het letsel zo ernstig is dat jullie woning niet meer past bij de situatie. Bijvoorbeeld als uw kind in een rolstoel belandt en er een lift moet komen om de trap op te gaan;
 • Kosten voor parkeren en vervoer naar de medisch specialist;
 • Studievertraging;
 • Aangepast sporten;
 • Kosten zonder nut. Denk hierbij aan de nieuwe dure voetbalschoenen of het abonnement bij de club waar uw kind nu geen gebruik van kan maken;
 • Verpleging of verzorging.

Wat moet ik doen om een letselschadevergoeding te claimen?

Heeft uw kind letselschade opgelopen door een verkeersongeluk? Juridisch staan jullie sterk. Met een letselschadespecialist staan jullie sterker. Samen zoeken we uit of u recht hebt op een schadevergoeding.

We doen er alles aan om te zorgen dat u de letselschadevergoeding ontvangt die recht doet aan de persoonlijke situatie. De letselschade-expert kijkt niet alleen naar de situatie zoals die nu is, maar ook naar eventuele toekomstige schade. Onze juristen leggen in begrijpelijke taal uit wat u kunt verwachten en wat zij van u nodig hebben.

Wij zijn landelijk actief, er is daarom altijd een expert bij u in de buurt. Neem direct contact op met een jurist of laat u terugbellen.

Veelgestelde vragen

Bent u als automobilist altijd aansprakelijk na een fietsongeval met kinderen?

Bij fietsongevallen met kinderen, maakt de wet onderscheid tussen kinderen jonger dan veertien jaar en kinderen van veertien jaar en ouder. In de praktijk bent u als automobilist bijna altijd volledig aansprakelijk voor de toegebrachte schade na een ongeval met een kind jonger dan veertien jaar. Hoewel kinderen schuldig kunnen zijn aan een verkeersongeval, kunnen zij in de praktijk bijna nooit volledig aansprakelijk worden gesteld voor de schade die zij een ander hebben toegebracht. Dat heeft ermee te maken dat een kind onder de veertien jaar de gevolgen van zijn of haar handelen niet kan overzien.

Bij een ongeval tussen een automobilist en een kind ouder dan veertien jaar geldt dat de automobilist aansprakelijk is, tenzij hem niets te verwijten valt. De fietser heeft, ongeacht de vraag of er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de fietser, recht op een vergoeding van minimaal 50% van zijn totale schade. De overige 50% wordt verdeeld afhankelijk van de vraag welke partij de verkeersregels heeft overtreden. Het kan zijn dat iedere partij voor de helft aansprakelijk is voor de schade, maar het kan ook zijn dat een van de partijen 75% aansprakelijk is voor de schade en de andere partij 25%. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het ongeval.

Hoe regelt u de aansprakelijkstelling na een fietsongeval?

Als u letsel heeft opgelopen na een verkeersongeval, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Wij kunnen direct beoordelen of de zaak op juridisch vlak, kansrijk is. Mocht u een kansrijke zaak hebben, dan schakelen wij direct een belangenbehartiger voor u in.

Uw belangenbehartiger stelt de wederpartij aansprakelijk voor het fietsongeval. Om de aansprakelijkheid rond te krijgen hebben wij bewijsstukken nodig, zoals een schadeaangifteformulier, een getuigenverklaring of een politierapport. De tegenpartij kan de aansprakelijkheid direct erkennen, maar het kan ook zijn dat er een discussie ontstaat met de wederpartij. Het rondkrijgen van de aansprakelijkheid kan in sommige gevallen dus een enige tijd duren. Zodra de aansprakelijkheid erkend wordt, zal de belangenbehartiger u hiervan direct op de hoogte stellen.

Hoe lang duurt een letselzaak bij verkeersongevallen?

Hoe lang een letselschadezaak duurt bij verkeersongevallen verschilt sterk per zaak. Elke letselschadezaak is namelijk anders. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de duur van een letselschadezaak. Daarbij kunt u denken aan:

 • de ernst van het letsel;
 • de impact van het letsel op het dagelijks leven van een slachtoffer;
 • de tijdsduur van het herstel.

Dat betekent dat hoe complexer de zaak is, hoe langer een letselschadezaak duurt. Daarnaast zal de duur van een letselschadezaak ook afhankelijk zijn van de vraag of de aansprakelijkheid wordt erkend, hoe snel de partijen over en weer op elkaar reageren en of een regeling wordt bereikt waar het slachtoffer tevreden mee is. De duur van een letselschadezaak kan variëren van enkele maanden tot aan enkele jaren.

Heeft u recht op smartengeld na een verkeersongeval?

Als letselschadeslachtoffer heeft u na een verkeersongeval recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de emotionele schade die u hebt opgelopen na het ongeval, het is dus een vergoeding voor alle geleden pijn en verdriet.

Deze onzichtbare schade kan niet in geld worden uitgedrukt. Het is om deze reden dan ook niet mogelijk om op voorhand aan te geven hoe hoog uw vergoeding aan smartengeld zal zijn. Het berekenen van smartengeld is specialistisch werk, onze letselschadejuristen claimen kosteloos het maximale smartengeldbedrag voor het slachtoffer.

Wel zijn er een aantal factoren belangrijk bij het berekenen van de hoogte van uw schadevergoeding. Zo zal onder andere gekeken moeten worden naar het type letsel dat u hebt opgelopen, de tijdsduur van het herstel, de pijn die u hebt geleden, of er sprake is van blijvend letsel, of u littekens overhoudt aan het ongeval, de mate van arbeidsongeschiktheid, de impact van het ongeval op uw leven en uw leeftijd. Aan de hand van deze punten zal de hoogte van uw smartengeld berekend worden.

Heeft u recht op een letselschadevergoeding na een fietsongeval?

Ja, u hebt als slachtoffer van een fietsongeval bijna altijd recht op een letselschadevergoeding, als u letsel heeft opgelopen door het toedoen van een ander. De aansprakelijke wederpartij dient de kosten die u maakt als gevolg van het ongeval te vergoeden. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Reparatiekosten van uw fiets
 • Medische kosten
 • Kosten huishoudelijke hulp
 • Immateriële schade (smartengeld)

Het smartengeld is een financiële vergoeding om het leed te verzachten. Fietsers hebben na een fietsongeval bijna altijd recht op een letselschadevergoeding, omdat zij door de wet extra beschermd worden. Fietsers zijn namelijk kwetsbare verkeersdeelnemers in vergelijking met automobilisten. Fietsers krijgen daarom minimaal 50% van hun schade vergoed. Als de fietser geen schuld heeft aan het ongeval dan wordt 100% van zijn schade vergoed.

Fietsongeval tijdens het werk, heeft u recht op een schadevergoeding?

Een werkgever heeft een zorgplicht voor de veiligheid van de werkomgeving van de werknemer. De werkgever moet maatregelen nemen, die redelijkerwijs nodig zijn om te voorkomen dat de werknemer in de uitoefening van zijn werkzaamheden schade lijdt. De werkgever zal in het kader van zijn zorgplicht wel zeggenschap moeten hebben over de werkplek en de te verrichten werkzaamheden.

Als een werknemer in het kader van zijn werkzaamheden deelneemt aan het verkeer, dan heeft de werkgever daar geen zeggenschap over. De werkgever kan immers geen veiligheidsmaatregelen treffen om schade van de werknemer als gevolg van een verkeersongeval te voorkomen. De werkgever moet op grond van de wet zich wel als ‘goed werkgever’ gedragen. Het goed werkgeverschap houdt in dat de werkgever voor een behoorlijke verzekering voor zijn werknemers moet zorgen. Deze verzekering moet de schade vergoeden die voortkomt uit een verkeersongeval tijdens werktijd.

Praktijkvoorbeeld ongeval tijdens werk

De verzekeringsplicht van de werkgever, die voortkomt uit het goed werkgeverschap, kan ook aan de orde zijn als een werknemer gedurende zijn werk ten val komt door gladheid op de weg. Een bekend voorbeeld is een zaak waarbij medewerkster van een thuiszorgorganisatie zich in het kader van haar werkzaamheden per fiets van de ene naar de andere cliënt verplaatste. Op een zekere dag kwam zij als gevolg van gladheid op de openbare weg ten val, met letsel als gevolg. De Hoge Raad overwoog dat de werkgever een behoorlijke verzekering moet afsluiten waarbij hij geen onderscheid mag maken tussen een eenzijdig of meerzijdig ongeval en of de werknemer in de auto reed of zich per fiets verplaatste.

Een werkgever zal indien hij door de werknemer aansprakelijk wordt gehouden voor de ontstane schade de zaak aanmelden bij zijn aansprakelijkheidsverzekeraar. De verzekeraar zal de zaak verder afhandelen. Bij gebleken aansprakelijkheid zal hij dan ook een schadevergoeding betalen aan de werknemer.

Fietsongeval onderweg naar werk, heeft u recht op schadevergoeding?

Als u onderweg naar het werk betrokken raakt bij een fietsongeval, dan valt dat onder het woon-werkverkeer. De hoofdregel is dat het woon-werkverkeer in beginsel buiten de aansprakelijkheid van de werkgever valt, omdat dit verkeer geacht wordt in de privésfeer van de werknemer plaats te vinden. Als het ongeval in de privésfeer plaatsvindt dan kunt u geen aanspraak maken op een schadevergoeding via de werkgever.

Op de hoofdregel bestaan echter uitzonderingen. Neem contact met ons op om uw casus door ons te laten beoordelen. Wij vertellen u direct of u juridisch gezien een kansrijke zaak hebt en of wij u kosteloos kunnen bijstaan.

Kan een letselschadespecialist helpen na een fietsongeluk?

Het is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het geval of een letselschadespecialist u kan bijstaan na een fietsongeluk. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat het letsel is ontstaan door het toedoen van een ander en dat u de toedracht van het ongeval en de schuld van de wederpartij kunt aantonen. Neem contact met ons op om uw casus door ons te laten beoordelen. Wij vertellen u direct of u juridisch gezien een kansrijke zaak heeft en of wij u kosteloos kunnen bijstaan.

Kunt u schadevergoeding claimen na verkeersongeval tijdens werktijd?

Wanneer u tijdens werktijd een verkeersongeval krijgt, is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk. Het maakt geen verschil of u in uw eigen auto een verkeersongeval hebt gehad of in de auto van uw werkgever. Er zijn twee gevallen wanneer uw werkgever niet aansprakelijk is voor het verkeersongeval, namelijk:

 • Het verkeersongeval is met opzet of door roekeloos gedrag ontstaan
 • U hebt een strafbaar feit gepleegd, zoals het rijden onder invloed van alcohol of drugs

Let wel op: wanneer u een verkeersongeval krijgt buiten werktijd (woon-werkverkeer) is uw werkgever niet aansprakelijk voor de schade die u daarbij oploopt. Uiteraard is dit niet het geval wanneer woon-werkverkeer betaald wordt door uw werkgever.

Wilt u weten waar u recht op hebt? Wij claimen gratis voor u een letselschadevergoeding. Ontvang direct een indicatie van de hoogte van de letselschadevergoeding van uw bedrijfsongeval.

Krijgt u als inzittende een vergoeding voor uw schade?

Als u als inzittende letselschade hebt opgelopen na een verkeersongeval, dan kunt u bijna altijd één van de partijen aansprakelijk stellen voor uw schade. Aangezien u volledig buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval, wordt u ook wel schuldloze derde genoemd. Onze letselschadejuristen behartigen de belangen van schuldloze derden en zorgen ervoor dat de schade wordt verhaald op de regelend verzekeraar.

Schuldloze derde en regelend verzekeraar

Als schuldloze derde kunt u bepalen wie u aansprakelijk gaat stellen voor de schade die u hebt opgelopen. U kunt de wederpartij aansprakelijk stellen, maar u kunt ook de bestuurder aansprakelijk stellen van de auto waar u in zat. De gekozen partij wordt ook wel de regelend verzekeraar genoemd. De regelend verzekeraar dient uw schade te vergoeden, ongeacht de vraag wie nu daadwerkelijk aansprakelijk is geweest voor het verkeersongeval. De regelend verzekeraar zal het bedrag aan schadevergoeding achteraf claimen bij de aansprakelijke partij.

Het voordeel is dat u als schuldloze derde niet de hele procedure hoeft af te wachten. Verzekeraars kunnen namelijk oneindig lang met elkaar discussiëren over de vraag wie aansprakelijk is voor het ongeval. Als schuldloze derde mag u geen slachtoffer worden van de oneindige discussie tussen de verzekeraars en om deze reden moet de aangesproken partij binnen korte tijd uw schade vergoeden.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

  Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button