Letselschade Advocaat Den Haag

Vind hier juridische hulp bij letselschade

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval of verkeersongeval en heeft u letsel opgelopen in of rond de regio Den Haag, de stad van de regeringsgebouwen en het Vredespaleis? Dan is het essentieel voor u om te weten dat u als slachtoffer in veel gevallen recht heeft op een vergoeding voor uw letselschade.

In Den Haag, waar elke dag veel mensen op pad zijn, van forenzen tot toeristen, kunnen ongevallen helaas voorkomen. Of u nu letselschade heeft opgelopen op het Prins Clausplein, op het werk, of tijdens een bezoek aan het Mauritshuis of het Plein.

Bij Letselschade.nl, gevestigd in het hart van Den Haag, zijn we gespecialiseerd in het bieden van deze essentiële ondersteuning. Onze ervaren specialisten, goed bekend met de lokale situatie in Den Haag, staan voor u klaar om u kosteloos te helpen bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke wederpartij.

We bieden u een persoonlijke benadering en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Mijn ongeval met letselschade

letselschade-meld-nu-bedrijfsongeval
letselschade-meld-nu-verkeersongeval
letselschade-meld-nu-dier-en-letsel
letselschade-meld-nu-direct-contact

Letselschade in Den Haag

In de bruisende regio Den Haag, bekend om zijn karakteristieke Binnenhof, het Vredespaleis en de gezellige boulevard van Scheveningen, behandelen wij bij Letselschade.nl maandelijks een groot aantal zaken. Letselschade komt hier vaker voor dan u wellicht zou verwachten.

In een grote en levendige stad als Den Haag, waar dagelijks een mix van locals, forenzen en toeristen zich verplaatst, is het helaas niet ongebruikelijk dat letselschade door fietsongelukken, auto-ongelukken of als motorrijder gebeuren. Het oplopen van een whiplash na een aanrijding of het oplopen van letselschade door dieren, is in deze omgeving eveneens een realistisch risico.

Laat het er niet bij zitten en zorg dat u krijgt waar u recht op heeft, namelijk een letselschadevergoeding. Wanneer u op zoek bent naar hulp in de omgeving van Den Haag, staan de specialisten van Letselschade.nl u met raad en daad bij. Met kennis van de lokale wetten en een netwerk in de regio, streven wij ernaar om voor u de meest rechtvaardige schadevergoeding te regelen.

Het is van essentieel belang om te weten dat er een betrouwbare partner is die voor uw belangen opkomt. Of u nu letselschade heeft opgelopen in het historische centrum, langs de stranden van Scheveningen, of in een van de omliggende wijken van Den Haag, wij staan klaar om u te ondersteunen. Neem contact op met Letselschade.nl en ervaar de deskundigheid en lokale betrokkenheid van onze specialisten in Den Haag.

Wij claimen uw schadevergoeding

Bent u op zoek naar ondersteuning om een letselschadevergoeding te claimen in de regio Den Haag? Het is goed om te weten dat het inschakelen van een letselschade advocaat in veel gevallen niet nodig is.

Wist u bijvoorbeeld dat slechts 5% van de letselschadezaken daadwerkelijk voor de rechter komt? Het overgrote deel van de zaken wordt buiten de rechtszaal opgelost. Waar vinden deze onderhandelingen dan plaats? Aan de onderhandelingstafel, in gesprek met de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Voor dit soort onderhandelingen heeft u geen letselschade specialist nodig, en dat scheelt, want de kosten van een jurist kunnen flink oplopen. Bij Letselschade.nl zijn we er om u kosteloos bij te staan.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en bieden daarom een persoonlijke en betrokken benadering voor iedereen die te maken krijgt met letselschade. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en lokale kennis, waardoor we u optimaal kunnen ondersteunen in het claimproces. 

Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, garanderen wij dat onze letselschadespecialisten u gratis helpen. We streven ernaar om voor u een rechtvaardige vergoeding te realiseren, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Alexander Gudde

Mr. Alexander Gudde is Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Letselschadevergoeding: wat kan ik claimen?

Wanneer er sprake is van een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, staan wij voor u klaar om kosteloos uw letselschade in Den Haag en omstreken te claimen. Maar aan welke vergoedingen kunt u precies denken? Hieronder hebben we 10 verschillende soorten kosten, ofwel schadeposten, opgesomd die in aanmerking kunnen komen voor een letselschadeclaim:

 • Medische kosten: Denk hierbij aan medicijnen die niet onder de basisverzekering vallen, of extra behandelingen die nodig zijn vanwege het letsel.
 • Schade aan spullen: Bijvoorbeeld wanneer uw dure sportkleding beschadigd is door een hondenbeet, of uw fiets total loss is na een aanrijding in de Prinsestraat.
 • Hulp in het huishouden: Wanneer uw letsel zodanig is dat zelf stofzuigen of de was doen niet meer mogelijk is, wellicht door een val in het Haagse Bos of tijdens het shoppen in het centrum.
 • Misgelopen inkomsten: Vooral relevant wanneer uw werkgever u niet 100% doorbetaalt na een ongeval, misschien wel op weg naar het werk langs de Hofvijver.
 • Smartengeld: Voor de emotionele schade na een ongeluk of medische misser, die uw leven in de mooie stad Den Haag heeft veranderd.
 • Aanpassingen aan uw woning: Bijvoorbeeld wanneer u een traplift nodig heeft in uw historische Haagse woning.
 • Kosten voor parkeren en vervoer: Denk aan de kosten voor het parkeren bij het ziekenhuis of betaald parkeren bij de dokter in de wijk.
 • Studievertraging: Mogelijk relevant wanneer u bijvoorbeeld studeert aan de Haagse Hogeschool en later afstudeert dan gepland, waardoor u zowel salaris als werkervaring misloopt.
 • Aangepast sporten: Omdat sporten zoals u voorheen deed, bijvoorbeeld langs de Scheveningse kust, niet meer mogelijk is.
 • Kosten zonder nut: Voor die dure voetbalschoenen die na het ongeluk ongebruikt in de kast blijven staan, of voor de concertkaartjes voor een optreden in het Paard van Troje die u niet kunt gebruiken.

Bij Letselschade.nl nemen we al deze kosten mee in de berekening van de schadevergoeding. Onze letselschadespecialisten hebben ruime ervaring in het behandelen van letselschadezaken in de veelzijdige regio Den Haag. We werken nooit voor de aansprakelijke partij, maar zetten ons uitsluitend in voor de slachtoffers van een ongeval.

Of u nu woont in het centrum, Scheveningen, Loosduinen of een andere wijk, wij zijn bekend met de lokale situatie en staan u bij in het gehele proces.

Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Jan Willem Berg

Jan-Willem Berg is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Waarom een letselschadespecialist in de armen nemen in en rond Den Haag?

Als slachtoffer van letselschade in het bruisende Den Haag, wordt u geconfronteerd met veel uitdagingen in korte tijd. Herstellen staat voorop, vooral als u ernstig gewond bent geraakt, wellicht tijdens een fietsongeluk bij het Binnenhof of een arbeidsongeval op de Haagse Markt.

De impact kan groot zijn. Misschien bent u (tijdelijk) niet in staat om te werken, waardoor inkomsten wegvallen. In ernstige gevallen kan het zelfs nodig zijn uw woning aan te passen. In dat geval is hulp in de huishouding onmisbaar. En dan spreken we nog niet over de schade aan uw vervoersmiddel of bezittingen, en het abonnement op de sportschool dat even onbenut blijft.

In zo’n periode van onzekerheid biedt de letselschadespecialist in de regio Den Haag een helpende hand. De oplopende kosten, die zich wellicht ophopen als de duinen rondom Scheveningen, worden deskundig in kaart gebracht.

Het is geruststellend als een ervaren en betrouwbare belangenbehartiger aan uw zijde staat. Deze zorgt voor het vastleggen van cruciaal bewijs, brengt uw letselschade in kaart en helpt u om de wederpartij aansprakelijk te stellen.

Heeft u letsel opgelopen door het handelen van een ander? Was het een geval van werken met onveilige materialen of een val van een steiger? De kans is aanzienlijk dat u recht heeft op letselschadevergoeding. Het claimen hiervan is echter een complex proces: u bent wellicht aan het herstellen en heeft wel andere zorgen.

De juridische kant kan aanvoelen als een doolhof in Madurodam, en misschien bent u zelf geen ervaren onderhandelaar. In zulke gevallen is het raadzaam u te laten bijstaan door een letselschadespecialist. De specialisten van Letselschade.nl staan voor u klaar:

 • Ze geven u deskundig advies met kennis van de Haagse regio.
 • Ze helpen u met de aansprakelijkheidstelling.
 • Ze berekenen uw letselschadevergoeding.
 • Ze regelen voorschotbetalingen als u al kosten heeft gemaakt.

U krijgt duidelijkheid van een specialist over uw kansen op letselschadevergoeding. Is er een aansprakelijke wederpartij, dan neemt Letselschade.nl uw zaak gratis in behandeling. Één van onze letselschadespecialisten in de regio Den Haag, met lokale kennis van zaken, gaat dan voor u aan de slag.

Zij gingen u voor…

Gratis juridische hulp bij uw letselschadeclaim in Den Haag

De letselschadespecialisten van Letselschade.nl werken door heel Nederland, ook in de omgeving van Den Haag.

Het unieke aspect van onze dienstverlening is dat deze geheel kosteloos voor u is. U vraagt zich wellicht af hoe dit mogelijk is? De Nederlandse wetgeving heeft bepaald dat slachtoffers van letselschade aanspraak kunnen maken op gratis juridische bijstand. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over financiële lasten in het letselschadeproces.

Alle kosten gerelateerd aan uw letselschade, inclusief de medische kosten, aanpassingen aan uw woning of misgelopen inkomsten, worden vergoed door de verzekeraar van de partij die aansprakelijk is voor uw letsel. Maar dat is niet alles; ook de kosten voor onze gespecialiseerde diensten worden volledig gedekt door deze verzekeraar.

Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw herstel, terwijl wij ons inzetten om voor u de rechtvaardige vergoeding te verkrijgen waar u recht op heeft.

Gaan de kosten van Letselschade.nl af van mijn letselschadevergoeding?

Absoluut niet! Het klopt dat er kosten zijn verbonden aan de diensten van onze letselschadespecialisten, maar deze worden rechtstreeks bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij in rekening gebracht.

Dit betekent dat de vergoeding die u ontvangt voor uw letselschade volledig intact blijft. Letselschade.nl staat geheel kosteloos tot uw dienst bij incidenten met letselschade in Den Haag.

Wie wordt mijn letselschadespecialist in de regio Den Haag?

In de regio Den Haag is uw aangewezen letselschadespecialist uw persoonlijke belangenbehartiger vanaf het eerste moment dat u uw letselschade bij ons meldt. Voordat een zaak echter officieel wordt opgestart, zal een van onze juridische medewerkers zorgvuldig onderzoeken of er daadwerkelijk sprake is van aansprakelijkheid voor uw letselschade. 

Dit is cruciaal, aangezien er zonder vastgestelde aansprakelijkheid geen verzekeringsmaatschappij is waarbij uw schade geclaimd kan worden. In de omgeving van Den Haag komen verschillende soorten letselschadegevallen voor, en onze specialisten zijn uitstekend uitgerust om u door dit complexe proces te leiden, rekening houdend met de lokale context en wetgeving.

Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding en bent u benieuwd wie uw letselschadespecialist in de regio Den Haag zal zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Letselschade.nl.

letselschadespecialist van letselschade.nl

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Veelgestelde vragen


 • Wanneer moet u een letselschade advocaat inschakelen?

  Het is verstandig om af te vragen of een letselschadeadvocaat nodig is om een schadevergoeding te claimen, letselschadejuristen en registerexperts letselschade kunnen dit namelijk ook voor u realiseren. Het verschil tussen een letselschadejurist en een letselschade advocaat, is dat een advocaat alle vrijheid heeft om te procederen. Overigens mag een letselschadejurist dat ook, maar alleen bij schadevergoedingen tot € 25.000 kan een letselschadejurist naar de kantonrechter stappen. De experts van Letselschade.nl adviseren wat voor uw letselschadeschadezaak van belang is. Een gerechtelijke procedure is echter in veel gevallen niet noodzakelijk om een schade te regelen. In 95% van de letselschadezaken komt de zaak in aanmerking voor een minnelijke regeling. Dat houdt in dat de schade door de letselschadejurist namens het slachtoffer, en verzekeraar onderling wordt geregeld. Letselschade advocaat bij gerechtelijke procedure Mocht een letselschade advocaat gedurende het letselschadetraject toch nodig blijken te zijn, omdat het niet lukt om er met de verzekeraar uit te komen en we de zaak daarom willen laten beoordelen door een rechter, dan kunnen wij de zaak overdragen aan de bij ons aangesloten letselschade advocaten. Het is raadzaam om u goed in te lezen voordat u een letselschade advocaat of letselschadejurist inschakelt. Het inschakelen van een letselschade advocaat kan u namelijk duur komen te staan, omdat deze kosten voor rekening van het slachtoffer kunnen komen. Onze letselschade juristen gaan daarentegen wel geheel kosteloos voor u aan de slag, omdat deze kosten naast de schadevergoeding, ook worden verhaald op de aansprakelijke wederpartij. Vraag naar de mogelijkheden voor uw zaak.


 • Wie betaalt een letselschade advocaat?

  Zowel de kosten voor het verlenen van juridische bijstand door een letselschade advocaat of een letselschadejurist wordt betaald door de aansprakelijke wederpartij. Zij zijn op grond van artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek gehouden om de kosten voor juridische bijstand te betalen. Het verschil is dat sommige letselschade advocaten vaak een bepaald percentage vragen van de schadevergoeding. Onze letselschadejuristen gaan daarentegen geheel kosteloos voor u aan de slag, vraag hier om gratis advies. Wij sturen u geen factuur en wij houden ook geen percentage in van de uitgekeerde schadevergoeding.


 • Wat doet een letselschade advocaat?

  Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkstelling, stelt de letselschadeclaim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kunt toevoegen aan uw letselschadeclaim. Een letselschade advocaat kan u op diverse gebieden bijstaan, zoals: het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij het inventariseren van uw letselschade het onderbouwen van uw letselschadevergoeding het claimen van letselschadevergoeding het volledig verzorgen van het schaderegelingsproces inclusief afwikkeling het verzorgen van de communicatie met de tegenpartij en de verzekeringmaatschappij Kunt u gebruikmaken van een letselschade advocaat? In Nederland is bij wet geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, de aansprakelijke partij niet alleen uw materiële en immateriële schade moet vergoeden, maar ook de kosten voor de rechtshulp moet vergoeden. Letselschade.nl heeft letselschadespecialisten in heel Nederland die u kunnen helpen met het claimen van uw letselschade. Meld uw letselschade en krijg hulp van een letselschade advocaat! Neem contact op met Letselschade.nl via telefoon of vul direct het formulier in om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.


 • Hoe lang duurt een letselschadezaak?

  Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van tal van omstandigheden. Aangenomen wordt hoe complexer de zaak, des te langer een letselschadezaak kan duren. Wanneer het slachtoffer zeer ernstig letsel heeft opgelopen en deze schade verregaande consequenties heeft op het dagelijks functioneren, dan kan de zaak logischerwijs meer tijd in beslag nemen dan een zaak waarbij er enkel sprake is van matig letsel zoals blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast kunnen de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van uw belangenbehartiger, maar ook die van de schadebehandelaar die optreedt namens de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, een rol spelen hoe snel een letselschadezaak wordt afgewikkeld.


 • Ik heb letselschade, wat nu?

  Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval en wilt u weten welke stappen nodig zijn om een schadevergoeding te realiseren? Volg dan de onderstaande stappen. 1. Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen direct of u een zaak heeft. 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl verder bij het inschakelen van een belangenbehartiger. 3. Ondertussen wordt er juridisch en medisch bewijs verzameld. 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is. 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan. 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen. 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade. 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast. 9. De definitieve schade kan worden berekend. 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.


 • Hoeveel ontvang ik bij letselschade?

  Als u betrokken bent bij een ongeval en u hebt daarbij letsel opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De uiteindelijke hoogte van de schadevergoeding hangt samen met tal van persoonlijke factoren en dat vraagt om een zorgvuldige aanpak van uw zaak. Op voorhand kunnen er geen keiharde bedragen worden gegarandeerd. Dat heeft ermee te maken dat een specialist eerst de zaak nauwkeurig moet bestuderen. Uw persoonlijke belangenbehartiger maakt vervolgens een exacte schadeberekening en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij. Wij raden aan om te allen tijde een letselschadespecialist in te schakelen omdat hij of zij weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden vergoed door de aansprakelijke partij. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.


 • Hoe wordt whiplash letsel behandeld? wordt whiplash letsel behandeld?

  Een whiplash kan op twee manieren worden behandeld: - een multidisciplinaire aanpak waarbij het whiplash letsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld wordt; - een klacht specifieke aanpak waarbij de behandeling gericht is op het verhelpen van een specifieke klacht. De meeste slachtoffers met nekletsel herstellen binnen een jaar van deze kwetsuur. Toch kan het voorkomen dat uw nekklachten voor langere tijd aanhouden. Een letselschadeprofessional zal u kunnen vertellen of het whiplash letsel en de kosten van de behandelingen, in aanmerking komen voor een schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij.


 • Een naaste loopt letselschade op en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?

  Wanner uw vriend(in), kennis of familielid door toedoen van een ander letselschade oploopt en hierdoor in het ziekenhuis belandt, dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belangenbehartiger. In veel gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij die het ongeval heeft veroorzaakt. Onze juristen kunnen u direct vertellen wat de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op. Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.


 • Krijgt mijn kind volledige vergoeding van zijn/haar schade?

  Als uw kind jonger dan 14 jaar is en hij of zij raakt betrokken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig schuld heeft aan het verkeersongeval. De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd motorvoertuig, dan krijgen zij tenminste 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als een zwakkere verkeersdeelnemer, genieten extra juridische bescherm bij verkeersongevallen, waardoor zij minimaal 50% van de totale schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.


 • Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?

  Het slachtoffer zal in beginsel aannemelijk moeten maken en zo nodig bewijzen dat er een letselongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet het slachtoffer ook aannemelijk maken en zo nodig bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen de gedraging van de wederpartij, het ontstaan van het letselongeval en de schade die hieruit is ontstaan. De bewijslast ligt in de eerste instantie dus bij het slachtoffer. Wie eist, bewijst.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button