Letselschade Advocaat Rotterdam

Vind hier juridische hulp bij letselschade

Woont u in Rotterdam en heeft u letselschade opgelopen? Bent u bijvoorbeeld slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval? In veel gevallen heeft u recht op letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van Letselschade.nl staan voor u klaar om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Een rondje zoeken op Google levert al snel een aantal letselschade advocaten op. Toch is het vaak niet nodig om een letselschade advocaat in te schakelen. Maar liefst 95% van de letselschadezaken wordt buiten de rechtszaal afgehandeld. Het inschakelen van een advocaat kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

Bij Letselschade.nl is dat anders. Onze letselschadespecialisten behandelen uw zaak gegarandeerd kosteloos als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade. Wilt u weten of dit ook voor uw zaak geldt? Neem dan eenvoudig contact met ons op, dan hoort u direct meer.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Mijn ongeval met letselschade

letselschade-meld-nu-bedrijfsongeval
letselschade-meld-nu-verkeersongeval
letselschade-meld-nu-dier-en-letsel
letselschade-meld-nu-direct-contact

Letselschade in Rotterdam

Letselschade is helaas een veelvoorkomend probleem, en een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Ook in de regio Rotterdam behandelen wij als Letselschade.nl veel letselschadezaken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van diverse situaties waarin letselschade kan ontstaan in Rotterdam:

 • Aangereden als fietser in de drukke straten van het centrum: Rotterdam staat bekend om haar levendige en drukke straten, waar het risico op verkeersongevallen met fietsers aanwezig is.
 • Letselschade door een auto-ongeluk in de Maastunnel: De Maastunnel, als een van de belangrijkste verkeersaders in Rotterdam, kan helaas ook het toneel zijn van auto-ongelukken met letselschade tot gevolg.
 • Een bedrijfsongeval op een van de industrieterreinen zoals de Botlek of de Maasvlakte: Rotterdam heeft een bloeiende havenindustrie en industriële gebieden, waar helaas ook arbeidsongevallen kunnen plaatsvinden.
 • Whiplash na een aanrijding op de Erasmusbrug: De Erasmusbrug, een iconische brug in Rotterdam, is een plek waar verkeersongevallen kunnen voorkomen die whiplashletsels kunnen veroorzaken.
 • Letsel door dieren: Als u met uw hond wandelt in het prachtige Kralingse Bos, kan het voorkomen dat u te maken krijgt met bijtincidenten door andere honden.
 • Aangereden onder werktijd op de Maasboulevard: Werknemers die langs de Maasboulevard in Rotterdam werken, kunnen betrokken raken bij verkeersongevallen tijdens hun werkuren.

Heeft u letselschade opgelopen in Rotterdam en heeft u juridische hulp nodig om uw schade te claimen? Bij Letselschade.nl vindt u de gespecialiseerde juristen die u hierbij kunnen ondersteunen.

Gevolgen van mijn letselschade

Als letselschadeslachtoffer heeft u veel om over na te denken en te verwerken. Het is een moeilijke en emotionele periode waarin u moet herstellen van uw fysieke en mentale verwondingen, bovendien breekt er een onzekere periode aan. Het is begrijpelijk dat u in deze situatie niet ook nog eens alle juridische aspecten van uw letselschadeclaim wilt regelen. Gelukkig staan de letselschadespecialisten van Letselschade.nl in Rotterdam klaar om u veel van deze zorgen uit handen te nemen.

Onze letselschadespecialisten begrijpen dat uw gezondheid en herstel de hoogste prioriteit hebben. Daarom zullen zij zich volledig inzetten om uw letselschadeclaim soepel en efficiënt te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw herstelproces. Wij zorgen voor alle juridische procedures en onderhandelingen, waarbij we uw belangen optimaal vertegenwoordigen richting de aansprakelijke verzekeraar.

Heeft u letselschade in Rotterdam en wilt u zich laten ontzorgen door gespecialiseerde letselschadespecialisten? Neem dan vandaag nog contact op met Letselschade.nl. Wij staan klaar om uw belangen te behartigen en ervoor te zorgen dat u de rechtvaardige letselschadevergoeding ontvangt die u verdient. U hoeft dit niet alleen te doorstaan; wij staan aan uw zijde om u te helpen deze moeilijke periode door te komen en weer vooruit te kijken naar een betere toekomst.

Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Mustafa Koc

Mr. Mustafa Koc is Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Zij gingen u voor…

Hoe krijg ik een letselschade advocaat?

Na een ongeval in Rotterdam is het van essentieel belang om direct een ervaren en betrouwbare belangenbehartiger in te schakelen, die bekend is met de lokale omstandigheden en wetgeving. In de drukke straten van Rotterdam kunnen nu eenmaal ongevallen gebeuren, of het nu gaat om een verkeersongeval op de Erasmusbrug, een bedrijfsongeval in de haven, of een valpartij in het bruisende centrum.

Letselschade.nl begrijpt als geen ander de specifieke uitdagingen waar slachtoffers van letselschade in Rotterdam mee te maken kunnen krijgen. Onze letselschadespecialisten zijn vertrouwd met de lokale ziekenhuizen zoals het Erasmus MC en kennen de juiste medische en rekenkundige expertisebureaus in de omgeving om uw letsel adequaat te beoordelen en te documenteren.

Daarnaast zijn we bekend met de verschillende verzekeraars en aansprakelijkheidsregels die gelden bij bijvoorbeeld een verkeersongeval of arbeidsongeval in de regio Rotterdam. Of het nu gaat om een aanrijding met een RET-tram, een aanvaring in de haven, of een bedrijfsongeval bij een van de vele bedrijven in de stad, onze letselschadespecialisten weten hoe ze uw letselschadeclaim het beste kunnen aanpakken.

Als Rotterdamse letselschadespecialisten vinden wij het belangrijk om persoonlijk met u in gesprek te gaan en uw verhaal te horen. We begrijpen dat een ongeval niet alleen fysieke schade kan veroorzaken, maar ook emotioneel en financieel leed met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om u zoveel mogelijk te ontlasten, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Bij Letselschade.nl luisteren we naar uw verhaal en beoordelen we vooraf of u de wederpartij aansprakelijk kunt stellen. Als dat het geval is, nemen we uw zaak kosteloos in behandeling. Een van onze letselschadespecialisten in de regio Rotterdam gaat dan voor u aan de slag.

Wij claimen gratis uw schadevergoeding in Rotterdam

Als letselschadeslachtoffer in Rotterdam kunt u profiteren van de wet die gratis juridische bijstand voorziet. Dit betekent dat de schade en de daaruit voortvloeiende kosten die het met zich meebrengt, worden vergoed door de aansprakelijke partij. Dit geldt ook voor de kosten van onze letselschadespecialisten. In Rotterdam, een stad met een bruisend juridisch landschap, is het van cruciaal belang om gebruik te maken van dit recht en een gespecialiseerde letselschadeadvocaat of -specialist in te schakelen.

In gesprekken met de verzekeraars van de wederpartij fungeren onze letselschadespecialisten als bekwame onderhandelaars, met het doel om voor u de meest rechtvaardige letselschadevergoeding te verkrijgen. Zij kennen de specifieke regels en praktijken die gelden bij Rotterdamse verzekeraars en kunnen u op een effectieve wijze vertegenwoordigen, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Het is dus verstandig om als letselschadeslachtoffer in Rotterdam direct na het ongeval contact op te nemen met Letselschade.nl. Wij staan voor u klaar om uw zaak kosteloos in behandeling te nemen en u te ondersteunen in het claimen van letselschadevergoeding.

Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Jan Willem Berg

Jan-Willem Berg is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Wat kan ik claimen aan letselschadevergoeding?

Bij Letselschade.nl begrijpen we dat het voor slachtoffers van letselschade in Rotterdam en omgeving essentieel is om kosteloos en deskundig juridisch advies in te winnen. Wanneer er sprake is van een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, zullen wij uw letselschadeclaim kosteloos voor u behandelen, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel.

In Rotterdam, een stad die bekend staat om haar bruisende leven en diverse activiteiten, kunnen letselschadeslachtoffers geconfronteerd worden met aanzienlijke kosten als gevolg van een ongeval. Daarom is het van groot belang om de juiste schadeposten in uw letselschadeclaim op te nemen, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Enkele voorbeelden van schadeposten die in aanmerking komen voor een letselschadeclaim zijn:

 • Medische kosten: Hieronder vallen onder andere ziekenhuisbezoeken, medische behandelingen, medicatie en revalidatiekosten. Denk hierbij aan behandelingen in ziekenhuizen zoals het Erasmus MC, het Maasstad Ziekenhuis of het Franciscus Gasthuis & Vlietland.
 • Inkomstenverlies: Als gevolg van uw letselschade kunt u wellicht niet meer volledig werken of tijdelijk arbeidsongeschikt zijn. U heeft recht op vergoeding voor het loon dat u misloopt.
 • Reiskosten naar de dokter of fysiotherapeut: Als u regelmatig medische afspraken moet bijwonen, kunnen de reiskosten aardig oplopen. Deze kosten worden meegenomen in uw letselschadeclaim.
 • Parkeerkosten bij het ziekenhuis: Wanneer u voor medische afspraken parkeerkosten moet maken bij het Erasmus MC of andere medische instellingen, worden deze vergoed.
 • Aanpassingen in en rond uw huis: Soms zijn er aanpassingen nodig in uw woning als gevolg van uw letsel, bijvoorbeeld het plaatsen van een traplift of het aanpassen van sanitaire voorzieningen.
 • Reparatiekosten van uw fiets of auto: Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval in Rotterdam, kunnen de kosten voor het repareren van uw fiets of auto worden meegenomen in uw letselschadeclaim.
 • Kosten om uw beschadigde spullen te vervangen: Als uw persoonlijke bezittingen beschadigd zijn geraakt tijdens het ongeval, heeft u recht op vergoeding voor de vervanging ervan.
 • Smartengeld: Dit is een vergoeding voor het geleden leed, de pijn en het verdriet als gevolg van het ongeval.

Zo zijn er nog meer soorten schadevergoedingen die Letselschade.nl voor u kan claimen na een ongeval met letselschade. Onze letselschadespecialisten hebben ruime ervaring hebben met het behandelen van letselschadezaken.

Wij claimen letselschade uitsluitend voor slachtoffers van een ongeval en werken nooit voor de aansprakelijke partij.

letselschadespecialist van letselschade.nl

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Worden de juridische kosten van Letselschade.nl in mindering gebracht op mijn schadevergoeding?

Daar kunnen we kort en krachtig op antwoorden: nee, de kosten van onze letselschadespecialist gaan niet af van uw letselschadevergoeding. Onze kosten worden betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke wederpartij, omdat juridische kosten een van de schadeposten is bij een ongeval met letselschade. Onze kosten dienen wij rechtstreeks bij de verzekeraar in.

Bij Letselschade.nl bent u verzekerd van gratis juridische hulp bij ongevallen met letselschade in Rotterdam.

Wat doet een letselschade advocaat of letselschadespecialist in Rotterdam voor mij?

Als letselschadespecialist in regio Rotterdam staan wij klaar om uw persoonlijke belangenbehartiger te zijn, vanaf het moment dat u bij ons uw letselschade meldt. Ons team van deskundige letselschadespecialisten begrijpt de lokale dynamiek van Rotterdam en de specifieke uitdagingen die u als slachtoffer kunt tegenkomen na een ongeval.

Voordat we uw zaak officieel opstarten, zal een van onze juridische medewerkers een grondige analyse uitvoeren om te beoordelen of er sprake is van aansprakelijkheid bij uw letselschade. Dit is een cruciale stap, omdat het vaststellen van aansprakelijkheid bepaalt of er een verzekeringsmaatschappij is die uw schade kan vergoeden.

Het feit dat we eerst de aansprakelijkheid onderzoeken voordat we uw zaak opstarten, is van groot belang om te voorkomen dat u onnodig tijd en moeite investeert in een letselschadeclaim zonder reële kans op vergoeding. Onze juridische medewerkers zullen zorgvuldig alle relevante informatie verzamelen, getuigen horen en bewijsmateriaal evalueren om een weloverwogen beslissing te nemen over de haalbaarheid van uw letselschadeclaim.

Indien er sprake is van aansprakelijkheid, kunnen wij u verzekeren dat wij als lokale letselschadespecialist in Rotterdam u met toewijding en deskundigheid zullen bijstaan. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u de rechtvaardige vergoeding ontvangt waar u recht op heeft, zodat u zich kunt richten op uw herstel en uw leven kunt oppakken na het ongeval.

Ik wil de gemeente Rotterdam aansprakelijk stellen. Hoe doe ik dat?

Heeft u letselschade opgelopen en meent u dat de gemeente Rotterdam daarvoor verantwoordelijk is? Onze letselschadespecialisten kunnen u vertellen hoe groot uw kans op letselschadevergoeding is en wat u kunt doen om de gemeente aansprakelijk te stellen.

U kunt uw schade online melden via het formulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Onze letselschade experts vertellen u direct of uw schade verhaalbaar is en wat uw juridische kansen zijn op een letselschadevergoeding.

De beste letselschade advocaat in de regio Rotterdam

Als letselschadeslachtoffer begrijpen wij dat u op zoek bent naar de beste letselschade advocaat van Nederland om uw zaak te behandelen. In Rotterdam, een stad met een diversiteit aan letselschadezaken, is het van groot belang om een letselschade expert te vinden die goed aansluit bij uw specifieke situatie. Advocaten hebben immers hun eigen specialismen en ervaring, en daarom is letselschade claimen altijd maatwerk.

Bij Letselschade.nl kunnen we niet meteen zeggen wie dé beste letselschade advocaat is, omdat dit afhangt van verschillende factoren. Echter, wat we wel kunnen verzekeren, is dat onze letselschadespecialisten veel kennis en ervaring hebben in het behandelen van uiteenlopende letselschadezaken. 

Of het nu gaat om letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval in de drukke straten van Rotterdam, arbeidsongevallen in een van de havenbedrijven, of letsel door dieren in een van de parken, onze letselschadespecialisten zijn bekend met diverse situaties en weten hoe ze uw zaak op de juiste manier moeten aanpakken.

Als u hulp nodig heeft bij het claimen van een letselschadevergoeding, kunt u vertrouwen op Letselschade.nl. Ons team zal u adviseren welke van onze letselschadespecialisten het beste bij uw zaak past. Met onze lokale expertise in Rotterdam en onze persoonlijke aanpak, zorgen we ervoor dat u de best mogelijke juridische ondersteuning krijgt tijdens uw letselschade claimproces.

Veelgestelde vragen


 • Wat doet een letselschade advocaat?

  Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkstelling, stelt de letselschadeclaim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kunt toevoegen aan uw letselschadeclaim. Een letselschade advocaat kan u op diverse gebieden bijstaan, zoals: het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij het inventariseren van uw letselschade het onderbouwen van uw letselschadevergoeding het claimen van letselschadevergoeding het volledig verzorgen van het schaderegelingsproces inclusief afwikkeling het verzorgen van de communicatie met de tegenpartij en de verzekeringmaatschappij Kunt u gebruikmaken van een letselschade advocaat? In Nederland is bij wet geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, de aansprakelijke partij niet alleen uw materiële en immateriële schade moet vergoeden, maar ook de kosten voor de rechtshulp moet vergoeden. Letselschade.nl heeft letselschadespecialisten in heel Nederland die u kunnen helpen met het claimen van uw letselschade. Meld uw letselschade en krijg hulp van een letselschade advocaat! Neem contact op met Letselschade.nl via telefoon of vul direct het formulier in om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.


 • Wat kost een letselschade advocaat?

  De aansprakelijke partij dient op grond van artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek de redelijke voor juridische bijstand te vergoeden aan het slachtoffer. Dat maakt dat het inschakelen van onze letselschadejurist altijd kosteloos is voor het slachtoffer, de kosten voor rechtshulp worden ingediend bij de verantwoordelijke verzekeraar.


 • Wanneer moet u een letselschade advocaat inschakelen?

  Het is verstandig om af te vragen of een letselschadeadvocaat nodig is om een schadevergoeding te claimen, letselschadejuristen en registerexperts letselschade kunnen dit namelijk ook voor u realiseren. Het verschil tussen een letselschadejurist en een letselschade advocaat, is dat een advocaat alle vrijheid heeft om te procederen. Overigens mag een letselschadejurist dat ook, maar alleen bij schadevergoedingen tot € 25.000 kan een letselschadejurist naar de kantonrechter stappen. De experts van Letselschade.nl adviseren wat voor uw letselschadeschadezaak van belang is. Een gerechtelijke procedure is echter in veel gevallen niet noodzakelijk om een schade te regelen. In 95% van de letselschadezaken komt de zaak in aanmerking voor een minnelijke regeling. Dat houdt in dat de schade door de letselschadejurist namens het slachtoffer, en verzekeraar onderling wordt geregeld. Letselschade advocaat bij gerechtelijke procedure Mocht een letselschade advocaat gedurende het letselschadetraject toch nodig blijken te zijn, omdat het niet lukt om er met de verzekeraar uit te komen en we de zaak daarom willen laten beoordelen door een rechter, dan kunnen wij de zaak overdragen aan de bij ons aangesloten letselschade advocaten. Het is raadzaam om u goed in te lezen voordat u een letselschade advocaat of letselschadejurist inschakelt. Het inschakelen van een letselschade advocaat kan u namelijk duur komen te staan, omdat deze kosten voor rekening van het slachtoffer kunnen komen. Onze letselschade juristen gaan daarentegen wel geheel kosteloos voor u aan de slag, omdat deze kosten naast de schadevergoeding, ook worden verhaald op de aansprakelijke wederpartij. Vraag naar de mogelijkheden voor uw zaak.


 • Hoe lang duurt een letselschadezaak?

  Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van tal van omstandigheden. Aangenomen wordt hoe complexer de zaak, des te langer een letselschadezaak kan duren. Wanneer het slachtoffer zeer ernstig letsel heeft opgelopen en deze schade verregaande consequenties heeft op het dagelijks functioneren, dan kan de zaak logischerwijs meer tijd in beslag nemen dan een zaak waarbij er enkel sprake is van matig letsel zoals blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast kunnen de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van uw belangenbehartiger, maar ook die van de schadebehandelaar die optreedt namens de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, een rol spelen hoe snel een letselschadezaak wordt afgewikkeld.


 • Ik heb letselschade, wat nu?

  Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval en wilt u weten welke stappen nodig zijn om een schadevergoeding te realiseren? Volg dan de onderstaande stappen. 1. Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen direct of u een zaak heeft. 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl verder bij het inschakelen van een belangenbehartiger. 3. Ondertussen wordt er juridisch en medisch bewijs verzameld. 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is. 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan. 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen. 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade. 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast. 9. De definitieve schade kan worden berekend. 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.


 • Hoeveel ontvang ik bij letselschade?

  Als u betrokken bent bij een ongeval en u hebt daarbij letsel opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De uiteindelijke hoogte van de schadevergoeding hangt samen met tal van persoonlijke factoren en dat vraagt om een zorgvuldige aanpak van uw zaak. Op voorhand kunnen er geen keiharde bedragen worden gegarandeerd. Dat heeft ermee te maken dat een specialist eerst de zaak nauwkeurig moet bestuderen. Uw persoonlijke belangenbehartiger maakt vervolgens een exacte schadeberekening en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij. Wij raden aan om te allen tijde een letselschadespecialist in te schakelen omdat hij of zij weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden vergoed door de aansprakelijke partij. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.


 • Hoe wordt whiplash letsel behandeld? wordt whiplash letsel behandeld?

  Een whiplash kan op twee manieren worden behandeld: - een multidisciplinaire aanpak waarbij het whiplash letsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld wordt; - een klacht specifieke aanpak waarbij de behandeling gericht is op het verhelpen van een specifieke klacht. De meeste slachtoffers met nekletsel herstellen binnen een jaar van deze kwetsuur. Toch kan het voorkomen dat uw nekklachten voor langere tijd aanhouden. Een letselschadeprofessional zal u kunnen vertellen of het whiplash letsel en de kosten van de behandelingen, in aanmerking komen voor een schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij.


 • Een naaste loopt letselschade op en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?

  Wanner uw vriend(in), kennis of familielid door toedoen van een ander letselschade oploopt en hierdoor in het ziekenhuis belandt, dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belangenbehartiger. In veel gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij die het ongeval heeft veroorzaakt. Onze juristen kunnen u direct vertellen wat de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op. Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.


 • Krijgt mijn kind volledige vergoeding van zijn/haar schade?

  Als uw kind jonger dan 14 jaar is en hij of zij raakt betrokken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig schuld heeft aan het verkeersongeval. De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd motorvoertuig, dan krijgen zij tenminste 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als een zwakkere verkeersdeelnemer, genieten extra juridische bescherm bij verkeersongevallen, waardoor zij minimaal 50% van de totale schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.


 • Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?

  Het slachtoffer zal in beginsel aannemelijk moeten maken en zo nodig bewijzen dat er een letselongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet het slachtoffer ook aannemelijk maken en zo nodig bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen de gedraging van de wederpartij, het ontstaan van het letselongeval en de schade die hieruit is ontstaan. De bewijslast ligt in de eerste instantie dus bij het slachtoffer. Wie eist, bewijst.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button