Letselschade Advocaat Amsterdam

Vind hier juridische hulp bij letselschade

Bent u betrokken bij een ongeval in Amsterdam of bent u woonachtig in de regio van de hoofdstad  en heeft u letselschade opgelopen? Dan staan onze ervaren letselschadespecialisten  in Amsterdam klaar om u bij te staan bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. We begrijpen dat een dergelijk ongeval ingrijpende gevolgen kan hebben op uw dagelijkse bezigheden en dat het voor u als onwetend slachtoffer niet eenvoudig is om zelfstandig een letselschadezaak op te starten tegen de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij 

Ons team van letselschadespecialisten heeft uitgebreide kennis van het aansprakelijkheidsrecht en jarenlange ervaring met het regelen  van letselschadezaken in Amsterdam en omgeving. Overigens werken wij uitsluitend voor slachtoffers en/of benadeelde partijen, dus nooit voor de veroorzaker van de schade of in opdracht van een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij. Mede hierdoor zijn wij goed bekend met de specifieke regelgeving en procedures die gelden in Amsterdam en kunnen u daardoor optimaal bijstaan in uw letselschadezaak.

Wat is u overkomen?

Of het nu gaat om een verkeersongeval op de drukke grachten van Amsterdam, een fietsongeluk op het Leidseplein, een bedrijfsongeval in de haven, of letselschade door een dier in het Amsterdamse Bos, wij zetten alles op alles om voor u een rechtvaardige schadevergoeding te effectueren. Een financiële compensatie die recht doet aan uw situatie.

Neem  contact op met onze specialisten voor vragen over letselschade in Amsterdam of omgeving. Wij kunnen u al vrij snel duidelijkheid geven of wij u kosteloos kunnen bijstaan, wat de verhaalsmogelijkheden zijn  en wat u kunt verwachten tijdens het schaderegelingstraject. Bij ons staat uw welzijn voorop, en nemen we alle administratieve- en juridische taken uit handen zodat u zich kan focussen op het allerbelangrijkste, namelijk het herstel.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Mijn ongeval met letselschade

letselschade-meld-nu-bedrijfsongeval
letselschade-meld-nu-verkeersongeval
letselschade-meld-nu-dier-en-letsel
letselschade-meld-nu-direct-contact

Letselschade in Amsterdam

Amsterdam wordt gekenmerkt door haar historische gebouwen en grachten, smalle winkelstraatjes, maar ook de toenemende verkeersdrukte met autobestuurders, fietsers, e-bikers, scootmobielen en wielrenners. Extra oplettendheid en bedachtzaamheid wordt gevraagd wanneer u in Mokum deelneemt aan het verkeer. 

Of het nu gaat om een fietsongeluk op de drukke Albert Cuypmarkt, een voetganger die een whiplash oploopt na een aanrijding op de Rozengracht of letselschade door een auto-ongeluk op de beruchte kruising van de Ceintuurbaan en de Linnaeusstraat in de gezellige wijk de Pijp, wij weten dat het voor slachtoffers een vervelende situatie kan zijn.

Is er bij u sprake van letselschade na een ongeval? Weet dat u er goed aan doet om zo snel mogelijk juridische hulp van een expert in te schakelen. Na jarenlange ervaring en het behandelen van honderden letselschadezaken in Amsterdam en omgeving, kunnen we stellen dat onze specialisten verregaande kennis van uw rechten en plichten hebben als het om letselschade gaat.

Met onze expertise kunnen we u bijstaan bij het indienen van uw letselschadeclaim en ervoor zorgen dat u de meest rechtvaardige schadevergoeding ontvangt.

Of u nu een inwoner bent van Amsterdam of gewoon een bezoeker die pech heeft gehad, wij zetten ons in om uw belangen te behartigen en de compensatie te krijgen waar u recht op heeft.

Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Kyra Asma

Mr. Kyra Asma is Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Zij gingen u voor…

Waarom een letselschadespecialist?

Voor u als letselschadeslachtoffer komt er veel op u af en moeten er veel zaken geregeld worden. Denk aan afspraken in het ziekenhuis of bij uw dokter, door het ongeval raakt u (tijdelijk) arbeidsongeschikt en mist u inkomsten, de schade aan uw voertuig moet worden gerepareerd door een professioneel bedrijf, maar ook extra opvang voor uw kinderen is kan noodzakelijk zijn.  In extreme gevallen kan een aanpassing in of rondom uw huis noodzakelijk zijn.

Gelukkig heeft ons team een bewezen staat van dienst in het vertegenwoordigen van slachtoffers van diverse ongevallen in Amsterdam. Van bijtincidenten door loslopende honden in het Vondelpark tot aanrijdingen op scooters in de Bijlmer, wij weten waar u recht op heeft en hoe we uw zaak het beste kunnen aanpakken. Het is een prettig idee wanneer een ervaren en betrouwbare belangenbehartiger u bijstaat.

Bent u slachtoffer van een ongeval met letselschade in Amsterdam of omgeving? Neem contact met ons op. Vertel aan LetselSchade.nl wat er is gebeurd. Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. U hoort van een specialist wat uw kansen zijn op een vergoeding van uw schade. Is er na een aanrijding in het verkeer sprake van een aansprakelijke wederpartij, dan neemt LetselSchade.nl uw zaak kosteloos in behandeling. Een van onze letselschadespecialisten in de regio Amsterdam gaat dan voor u aan de slag.

Als het gaat om letselschade, is het verstandig dat u zich als slachtoffer laat bijstaan door een letselschadespecialist:

 • De specialisten van LetselSchade.nl geven u advies
 • De specialisten van LetselSchade.nl helpen u met de aansprakelijkheidstelling
 • De specialisten van LetselSchade.nl berekenen uw letselschadevergoeding
 • De specialisten van LetselSchade.nl regelen voorschotbetalingen als u al kosten heeft gemaakt
Review LetselSchade.nl klantbeoordeling Letselschadespecialist Mustafa Koc

Mr. Mustafa Koc is NIVRE Register-Expert en Senior Letselschadejurist bij LetselSchade.nl

Wij claimen uw schadevergoeding

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat om letselschadevergoeding te claimen? Vaak is een letselschade advocaat inschakelen niet nodig.

Wist u dat slechts 5% van de letselschadezaken voor de rechter komt? In veel situaties ligt het voor de hand wie er schuld heeft aan het ongeval. Een juridisch specialist zoals een letselschadejurist of een register-expert personenschade volstaat om succesvol uw zaak te regelen met de schaderegelaar van de aansprakelijke partij.  

Gelet op dit bovenstaande heeft u voor het succesvol claimen van uw schadevergoeding niet per definitie een letselschade advocaat nodig. 

Schade opgelopen als gevolg van een ongeval en wilt u weten wat uw juridische mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op, u hoort direct of wij u kunnen helpen gedurende het schaderegelingstraject.  

letselschadespecialist van letselschade.nl

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Gratis juridische hulp bij uw letselschadeclaim in Amsterdam

Wanneer u onze hulp inschakelt, zullen wij een grondig onderzoek naar uw zaak uitvoeren en de verantwoordelijke partijen identificeren. Vervolgens gaat uw belangenbehartiger samen met u een strategie ontwikkelen om ervoor te zorgen dat u de maximale schadevergoeding ontvangt voor uw letselschade.

We begeleiden u gedurende het gehele schaderegelingsproces, van het verzamelen van het eerste bewijsmateriaal na het ongeval tot het stevig onderhandelen met de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij die u een schadevergoeding dient uit te keren. De letselschadespecialisten van LetselSchade.nl werken gratis voor u. Hoe dat kan? In de wet is geregeld dat slachtoffers van letselschade recht hebben op gratis juridische bijstand.

Wij zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn voor slachtoffers van letselschade in Amsterdam. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u de juiste juridische bijstand krijgt en de compensatie ontvangt die u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste intakegesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw schade wordt gehoord en uw rechten worden beschermd in de straten van Amsterdam.

Letselschadevergoeding: wat kan ik claimen?

Als er een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij is, claimen wij kosteloos uw letselschade in Amsterdam. Maar aan welke vergoedingen kunt u denken?

Hieronder vindt u 10 verschillende soorten schadevergoedingen waar u recht op heeft:

 • Medische kosten (bijvoorbeeld medicijnen die niet gedekt worden door de basisverzekering)
 • Schade aan eigendommen (bijvoorbeeld uw dure sportkleding die kapot is gegaan na een hondenbeet in het Vondelpark, of uw fiets die total loss is na een aanrijding op de kruising van de Stadhouderskade en de Hobbemastraat in de wijk Oud-Zuid)
 • Hulp in het huishouden (als u door uw letsel niet zelf kunt stofzuigen of de was kunt doen)
 • Misgelopen inkomsten (bijvoorbeeld omdat uw werkgever u niet volledig doorbetaalt tijdens uw herstelperiode)
 • Smartengeld (de financiële compensatie voor het verdriet, de pijn en het leed. )
 • Aanpassingen aan uw woning (bijvoorbeeld een traplift als dat nodig is)
 • Parkeer- en vervoerskosten (bijvoorbeeld parkeerkosten bij het AMC of betaald parkeren bij de dokter of fysiotherapeut)
 • Studievertraging (als u bijvoorbeeld later afstudeert op de Universiteit van Amsterdam dan gepland, waardoor u zowel salaris als werkervaring misloopt)
 • Aangepast sporten (omdat u niet meer op dezelfde manier kunt sporten als voorheen)
 • Kosten zonder nut (bijvoorbeeld voor die dure voetbalschoenen die na het ongeval ongebruikt in de kast blijven staan, of voor concertkaartjes in de Johan Cruijff ArenA die u niet kunt gebruiken vanwege het letsel)

LetselSchade.nl neemt al deze kosten mee in het berekenen van schadevergoeding. Onze letselschadespecialisten hebben ruime ervaring met het behandelen van letselschadezaken in Amsterdam en zijn bekend met de lokale omstandigheden.

Worden de juridische kosten van Letselschade.nl in mindering gebracht op mijn schadevergoeding?

Nee! Natuurlijk maken onze letselschadespecialisten kosten, maar die dienen we rechtstreeks in bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

De kosten van onze letselschadespecialisten worden niet in mindering gebracht op uw mogelijke letselschadevergoeding. LetselSchade.nl helpt u gratis bij ongevallen met letselschade in Amsterdam.

Wat doet een letselschade advocaat of letselschadespecialist in Amsterdam voor mij?

Een letselschadespecialist voor regio Amsterdam is uw persoonlijke belangenbehartiger vanaf het moment dat u de letselschade bij ons meldt. Voordat er een letselschadezaak wordt opgestart toetst een van onze juridische medewerkers of er in uw situatie sprake is van aansprakelijkheid voor uw letselschade . Zonder aansprakelijkheid is er namelijk geen verzekeringsmaatschappij waar uw schade op verhaald kan worden. 

Bij Letselschade.nl weten we dat ieder ongeval uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom zorgen onze lokale specialisten ervoor dat ze op de hoogte zijn van wet- en regelgeving rondom aansprakelijkheid en verkeersrecht in Amsterdam. 

Wanneer u kiest voor Letselschade.nl, kiest u voor een team dat niet alleen uw rechten beschermt, maar ook uw persoonlijke situatie begrijpt en opkomt voor uw belangen Onze passie voor rechtvaardigheid en ons inlevingsvermogen zijn onlosmakelijk verbonden met de Amsterdamse geest van saamhorigheid en gemeenschap.

Dus, of u nu in Amsterdam-Noord, de Jordaan, de Indische Buurt of de Rivierenbuurt woont, onze lokale letselschadespecialisten zijn er om u te begeleiden, te ondersteunen en te zorgen voor de best mogelijke uitkomst voor uw letselschadeclaim in onze prachtige hoofdstad.

Veelgestelde vragen


 • Wat doet een letselschade advocaat?

  Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkstelling, stelt de letselschadeclaim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kunt toevoegen aan uw letselschadeclaim. Een letselschade advocaat kan u op diverse gebieden bijstaan, zoals: het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij het inventariseren van uw letselschade het onderbouwen van uw letselschadevergoeding het claimen van letselschadevergoeding het volledig verzorgen van het schaderegelingsproces inclusief afwikkeling het verzorgen van de communicatie met de tegenpartij en de verzekeringmaatschappij Kunt u gebruikmaken van een letselschade advocaat? In Nederland is bij wet geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, de aansprakelijke partij niet alleen uw materiële en immateriële schade moet vergoeden, maar ook de kosten voor de rechtshulp moet vergoeden. Letselschade.nl heeft letselschadespecialisten in heel Nederland die u kunnen helpen met het claimen van uw letselschade. Meld uw letselschade en krijg hulp van een letselschade advocaat! Neem contact op met Letselschade.nl via telefoon of vul direct het formulier in om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.


 • Wat kost een letselschade advocaat?

  De aansprakelijke partij dient op grond van artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek de redelijke voor juridische bijstand te vergoeden aan het slachtoffer. Dat maakt dat het inschakelen van onze letselschadejurist altijd kosteloos is voor het slachtoffer, de kosten voor rechtshulp worden ingediend bij de verantwoordelijke verzekeraar.


 • Met welke kosten krijgt ik te maken bij letselschade?

  De kosten voor letselschadeslachtoffers kunnen na een ongeval hoog oplopen. De kosten kunnen bestaan uit: gemiste inkomsten omdat u arbeidsongeschikt raakt; medische kosten voor het bezoek aan een specialist; uitgaven voor aanschaf hulpmiddelen en/of medicatie; aanpassingen in of rondom het huis; eigen risico zorgverzekering. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van schadeposten waar u mee te maken kan krijgen. Vaak maakt u nog meer kosten die in aanmerking komen voor een vergoeding. Uw specialist is er dan ook om alle schadekosten te claimen bij de wederpartij. Wij stellen niet alleen de wederpartij aansprakelijk, maar wij brengen ook alle schadeposten in kaart en dienen deze bij de aansprakelijke partij in.


 • Hoe lang duurt een letselschadezaak?

  Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van tal van omstandigheden. Aangenomen wordt hoe complexer de zaak, des te langer een letselschadezaak kan duren. Wanneer het slachtoffer zeer ernstig letsel heeft opgelopen en deze schade verregaande consequenties heeft op het dagelijks functioneren, dan kan de zaak logischerwijs meer tijd in beslag nemen dan een zaak waarbij er enkel sprake is van matig letsel zoals blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast kunnen de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van uw belangenbehartiger, maar ook die van de schadebehandelaar die optreedt namens de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, een rol spelen hoe snel een letselschadezaak wordt afgewikkeld.


 • Ik heb letselschade, wat nu?

  Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval en wilt u weten welke stappen nodig zijn om een schadevergoeding te realiseren? Volg dan de onderstaande stappen. 1. Neem contact op met Letselschade.nl voor gratis advies. Wij beoordelen direct of u een zaak heeft. 2. Wanneer gewenst, helpt Letselschade.nl verder bij het inschakelen van een belangenbehartiger. 3. Ondertussen wordt er juridisch en medisch bewijs verzameld. 4. Uw belangenbehartiger stelt vast of de tegenpartij aansprakelijk is. 5. Uw belangenbehartiger stelt de tegenpartij aansprakelijk voor de opgelopen schade en vraagt een voorschot op uw letselschadevergoeding aan. 6. De tegenpartij moet de aansprakelijkheid (gedeeltelijk) erkennen. 7. Uw belangenbehartiger inventariseert de nog te lijden schade. 8. Uw belangenbehartiger en de tegenpartij stellen de medische eindtoestand vast. 9. De definitieve schade kan worden berekend. 10. In een vaststellingsovereenkomst wordt uw definitieve schade vastgelegd en de zaak afgewikkeld.


 • Hoeveel ontvang ik bij letselschade?

  Als u betrokken bent bij een ongeval en u hebt daarbij letsel opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De uiteindelijke hoogte van de schadevergoeding hangt samen met tal van persoonlijke factoren en dat vraagt om een zorgvuldige aanpak van uw zaak. Op voorhand kunnen er geen keiharde bedragen worden gegarandeerd. Dat heeft ermee te maken dat een specialist eerst de zaak nauwkeurig moet bestuderen. Uw persoonlijke belangenbehartiger maakt vervolgens een exacte schadeberekening en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke wederpartij. Wij raden aan om te allen tijde een letselschadespecialist in te schakelen omdat hij of zij weet welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden vergoed door de aansprakelijke partij. Wij kunnen u dan ook kosteloos bijstaan.


 • Hoe wordt whiplash letsel behandeld? wordt whiplash letsel behandeld?

  Een whiplash kan op twee manieren worden behandeld: - een multidisciplinaire aanpak waarbij het whiplash letsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld wordt; - een klacht specifieke aanpak waarbij de behandeling gericht is op het verhelpen van een specifieke klacht. De meeste slachtoffers met nekletsel herstellen binnen een jaar van deze kwetsuur. Toch kan het voorkomen dat uw nekklachten voor langere tijd aanhouden. Een letselschadeprofessional zal u kunnen vertellen of het whiplash letsel en de kosten van de behandelingen, in aanmerking komen voor een schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij.


 • Een naaste loopt letselschade op en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?

  Wanner uw vriend(in), kennis of familielid door toedoen van een ander letselschade oploopt en hierdoor in het ziekenhuis belandt, dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belangenbehartiger. In veel gevallen heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij die het ongeval heeft veroorzaakt. Onze juristen kunnen u direct vertellen wat de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op. Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.


 • Krijgt mijn kind volledige vergoeding van zijn/haar schade?

  Als uw kind jonger dan 14 jaar is en hij of zij raakt betrokken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan wordt de schade altijd voor 100% vergoed. Dit is ook het geval als uw kind volledig schuld heeft aan het verkeersongeval. De regel geldt niet voor kinderen van 14 jaar of ouder. Als zij betrokken raken bij een verkeersongeval met een gemotoriseerd motorvoertuig, dan krijgen zij tenminste 50% van de schade vergoed. Dit wordt ook wel de 50%-regel genoemd. Fietsers/voetgangers worden gezien als een zwakkere verkeersdeelnemer, genieten extra juridische bescherm bij verkeersongevallen, waardoor zij minimaal 50% van de totale schade vergoed krijgen ongeacht de vraag wie de verkeersregels heeft overtreden.


 • Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?

  Het slachtoffer zal in beginsel aannemelijk moeten maken en zo nodig bewijzen dat er een letselongeval heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet het slachtoffer ook aannemelijk maken en zo nodig bewijzen dat er causaal verband bestaat tussen de gedraging van de wederpartij, het ontstaan van het letselongeval en de schade die hieruit is ontstaan. De bewijslast ligt in de eerste instantie dus bij het slachtoffer. Wie eist, bewijst.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button