Kosteloos  Deskundig  Onafhankelijk

Letselschade is een ingewikkelde materie. Bij het regelen van letselschade en claimen van een schadevergoeding doe je er goed aan om een deskundige in te schakelen. Bij voorkeur de beste specialist in letselschade natuurlijk, die de maximale schadevergoeding regelt. Denk aan letselschade door ongeval in het verkeer, een arbeidsongeval of letselschade dat veroorzaakt is door een dier zoals een paard of hond.

Als letselschadeslachtoffer kan je een belangenbehartiger zoals een letselschade advocaat, letselschade adviseur of letselschadejurist inschakelen.

Ga vooral niet zelf met verzekeraars corresponderen. Het in kaart brengen van de letselschade is niet eenvoudig en bovendien weet je niet of er een rechtvaardige schadevergoeding wordt uitgekeerd. 
De kans bestaat dat er verkeerde bedragen worden voorgehouden en dat je later voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze juristen zijn veelal meester in de Rechten, hebben minimaal tien jaar ervaring in de letselschadebranche en werken altijd kosteloos als een ander aansprakelijk is voor de ontstane letselschade. 

Leg jouw casus voor aan een van onze letselschadejuristen en hoor direct of wij kosteloos kunnen helpen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: Meld jouw schade online

Beste letselschade advocaat van Nederland

Dagelijks worden wij geconfronteerd met slachtoffers die op zoek zijn naar "de beste letselschade advocaat van Nederland".  We willen natuurlijk de beste rechtsbijstand en de maximale schadevergoeding.

In Nederland zijn veel letselschade advocaten en juristen actief, dat maakt het voor het slachtoffer er niet makkelijker op. De zaak is bij ons in goede handen, wij werken exclusief voor slachtoffers en zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Wij werken in beginsel met juristen die in 95% van alle letselschadezaken de schadevergoeding regelen met de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij van de wederpartij. Mocht er onverhoopt géén overeenstemming komen over de hoogte van de letselschadevergoeding?

Dan schakelen wij de letselschade advocaat uit ons netwerk in en zullen we de procedure opstarten bij de rechter.
Dit kost het slachtoffer niets en wij dragen de financiële lasten.

Meld schade in 1 minuut

Kosteloze rechtshulp bij letselschade?

Bij het inschakelen van een letselschade advocaat is het mogelijk dat er kosten worden gemaakt. De hulp van onze jurist is voor het slachtoffer geheel kosteloos.

De kosten voor het inschakelen van rechtshulp, de buitengerechtelijke kosten, zijn onderdeel van de totale letselschade. Had het letselongeval niet plaatsgevonden dan had je de kosten voor juridische hulp ook niet hoeven te maken.

Onze juristen zijn aangesloten bij het keurmerk letselschade, dat onderscheidt kwaliteit van malafide partijen die over de rug van het slachtoffer proberen te verdienen.   

Direct je verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding.
Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

MEER INFORMATIE OVER

Het logo van Nationaal Keurmerk Letselschade | LetselSchade.nl

KlantTC de Boer
"Na zware val in bus door onoplettende chauffeur Jurilex ingeschakeld. Prettige en deskundige hulp gehad van dhr RP Smith. In drie maanden tijd een mooi resultaat behaald qua schadevergoeding/smartengeld. Wat een snel succes. Jurilex een absolute aanrader en zeer ter zake deskundig."
Meer reviews

Meer lezen?

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
  2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.