Wiljan van Gelder
Wiljan van Gelder
5

Snel de zaak opgepakt, goed behandeld, en goed op de hoogte gehouden!!

mw. L. Dekker
mw. L. Dekker
5

Wat ik het meest prettig vond is dat mijn letselschadezaak geen negatieve rol heeft gespeeld in de tijd dat het open stond. Ik heb veel voorbeelden gehoord waarin de aanwezigheid van een openstaande letselschadezaak voor negatieve effecten kunnen zorgen in je herstel. Door hoe Harry Boshuizen mij heeft bijgestaan en we samen de benodigde stappen bespraken, heeft het voor mij nooit dat negatieve gevoel opgeleverd. Voor mij is dat het meest belangrijke en fijne wat je nodig hebt, als je te maken krijgt met een letselschadezaak.

dhr. Spoor
dhr. Spoor
4

Nadat ik op de fiets door een autodeur zeer hard op mijn hoofd terecht ben gekomen heb ik gebruik moeten maken van de diensten van een jurist. Deze jurist heeft mijn belangen goed vertegenwoordigd en daarbij zoveel als mogelijk inhoudelijk het initiatief bij mij te laten. Prima, en het eindresultaat was perfect.

Ries de Zoete
Ries de Zoete
5

Zeer goed geholpen, netjes en correct. Met volop meedenkend betreffende mijn opgelopen schade, echt een aanrader.

mw. C. Ouakili
mw. C. Ouakili
5

Harry is een geweldige man, leest alles zorgvuldig door en geeft je ook de tijd en ruimte. ik ben erg tevreden.

mw. Ploeg
mw. Ploeg
5

Goede ervaring met Jurilex. De persoon die mij hielp nam alle tijd, was duidelijk en dacht met mij mee. Al met al heeft de afwikkeling van de zaak wel 1.5 jaar geduurd maar ik begrijp dat dit nog niet eens zo lang is. We verstonden elkaar goed en hadden gedurende het veranderende proces steeds weer hetzelfde voor ogen. Het is natuurlijk een levende zaak met verschillende fases waar je doorheen moet. Ik ben zeer tevreden met het voor mij gunstige eindresultaat.

dhr. Garcia Teruelo
dhr. Garcia Teruelo
5

Deskundig juriste, heeft uitstekend haar best gedaan om alles in goede banen te leiden zeker daar waar de tegenpartij slordig was.

Ricknaldo Paragh
Ricknaldo Paragh
5

Super service

mw. Haarsma
mw. Haarsma
5

Ondanks ik pas een jaar later na het ongeluk aanklopte uitstekend geholpen en meer uitgehaald dan ik had gehoopt/gedacht! Ik werd altijd netjes van alles op de hoogte gehouden en kreeg altijd snel reactie op vragen.

5 verdiende sterren!

Ian
Ian
5

From the first contact with Jurilex and Meneer Berg, I had a good impression that my case was going to progress positively. Within the first few minutes of telling my story, my stress disappeared as I heard what to expect from my case. I was kept informed of all the important developments, so I knew Meneer Berg was keeping the case moving. This peace of mind in the times of stress was one of the outstanding features of my contact with him. The communication was excellent.
The whole case was handled very respectfully and professionally, but with a human touch making the process as painless as possible.
Meneer Berg was very thorough and reassuring throughout.
I hope not to need this type of service again, but if I did, I will make a beeline for Jurilex Praktijk Berg, and this will be the representative I will recommend to friends if they need a Letselschade Advocaat.

mevr. Jacobs
mevr. Jacobs
5

Een goede service met veel geduld. Ik was aan de trage kant met het invullen van de formulieren en gegevens maar was geen probleem! Er werd tijd voor me genomen en gekeken naar wat er allemaal mogelijk was.

mw. Cammel
mw. Cammel
5

Meneer Huigen heeft mij prima geholpen door het hele proces. Heldere uitleg en een vriendelijke man. Ik kon met al mijn vragen terecht en ik ben ook zeer tevreden met het eindresultaat. Zelf was ik nogal onwetend op dit gebied en heb ik mij voldoende kunnen laten informeren om te weten waar ik recht op heb. Veel dank daarvoor!

Marjolein
Marjolein
4

Netjes afgehandeld.

mw. Schuurman
mw. Schuurman
5

Perfect geholpen alles super verlopen

M. Nipper-Houtzager
M. Nipper-Houtzager
5

Ben heel erg goed geholpen advies hulp ze nam het echt voor me op ze krijgen van mij een 10 plus

mw. Coenen Hop
mw. Coenen Hop
5

Staan voor je klaar, gaan achter je dossier/zaak aan! Vriendelijk, empathie en ondersteunend, zo wil ik Jurilex omschrijven.

Gerrit
Gerrit
5

Jullie hebben het geweldig gedaan bedankt er voor groetjes Gerrit

mevrouw Van Engel
mevrouw Van Engel
5

Super goed geholpen!

dhr. Bendidi
dhr. Bendidi
5

Ik vond de samenwerking erg soepel gaan. de communicatie was goed en jullie waren vriendelijk en behulpzaam. De Heer Huigen heeft zich volledig ingespannen om voor het uiterste resultaat te gaan daar ben ik hem erg dankbaar voor.

Elize
Elize
5

Kundig, hebben het beste met je voor. Goede kennis en met duidelijke uitleg.