heer en mevrouw Verbaan
heer en mevrouw Verbaan
5

Dhr. Koc (Jurilex letselschade) heeft in onze in 2 aparte letselschade zaken voortreffelijk gewerkt, mocht er in de toekomst ooit weer iets gebeuren zullen we zeker terug komen, ook zullen we Jurilex aanbevelen bij anderen.

Heel erg bedankt.

Michel Aloserij
Michel Aloserij
5

Meneer reiziger is snel vakkundig en een vakman zeer goed en duidelijk en prettig in de omgang ik raadt iedereen hem aan. Michel

Dreamer
Dreamer
5

Super blij dat eindelijk m’n zaak is opgelost, ik kan weer verder & dit hoofdstuk sluiten! Hartstikke bedankt voor alle moeite geloof en inzet

Sanne
Sanne
5

Ik heb een hele fijne ervaring met Jurilex. Ik ben persoonlijk geholpen door Esmay. Esmay hielp mij niet alleen met mijn zaak maar luisterde ook naar mijn verhaal. Dat vond ik heel erg fijn. Ze heeft mij alles vanaf het begin af aan duidelijk uitgelegd en mij goed op de hoogte gehouden via mail maar ook telefonisch. Dat maakte het ook persoonlijker. Ik had niet verwacht dat Jurilex zoveel voor mij kon betekenen. Dankzij de hulp van Jurilex kan ik nu mijn zaak met een positief gevoel loslaten. Ik ben Jurilex, en natuurlijk met name Esmay, erg dankbaar voor alle hulp en vertrouwen in mijn zaak!

dhr. Velcicky
dhr. Velcicky
5

Ik was heel blij met de hulp en regeling van Jurilex. Een topper!

dhr. Abdulle
dhr. Abdulle
4

Je wordt echt geholpen en er wordt goed naar je geluisterd. Ik zou mijn zaak niet kunnen afronden zonder Jurilex. Kortom een belletje kan geen kwaad als je twijfelt over een letselschade, want zij zijn hiervoor opgeleid.

mw. Meijer
mw. Meijer
4

Goed geholpen & ook elke keer goed geïnformeerd! Dankjewel

Hannelore
Hannelore
4

Jurilex letsel schade heeft ons goed geholpen tijdens het afhandelen van onze juridische zaken omtrent een aanrijding van onze zoon. Het geeft juist rust dat deze zaken doorlopen en wij ons konden focussen op het herstel van onze zoon.

A. el Jebli
A. el Jebli
5

Ik ben nog nooit zo goed en flexibel geholpen telkens werd elke vraag netjes beantwoord en onderbouwd en de termijn waarop er geantwoord werd was super snel. De samenwerking en hulp kon niet beter! In 1 zin: geen spijt van de keuze en super professioneel en persoonlijk. Heel erg bedankt!!

mw. Versteeg
mw. Versteeg
5

Dhr. Koc van Jurilex Letselschade heeft mij ontzettend geholpen bij een claim na een aanrijding. Ondanks trage respons van de verzekering van de tegenpartij bleef Dhr. Koc volhardend en doortastend tijdens het gehele proces. Hij heeft mij hiermee veel werk uit handen genomen en ervoor gezorgd dat we maximaal resultaat hebben behaald. Heel veel dank voor de voortreffelijke hulp en ondersteuning in dit proces!

dhr. Van Loon
dhr. Van Loon
5

Zeer gedreven. Neemt alle tijd voor een dossier om tot een goede oplossing te komen. Zeer vriendelijk. En tijdens het proces altijd keurig op de hoogte gehouden via mail en telefonisch.

mevrouw De Lepper
mevrouw De Lepper
5

Dhr J. Derks heeft mij goed geholpen met de zaak, duidelijke uitleg gegeven en op een duidelijke manier om relevant informatie gevraagd. Er werd voldoende tijd genomen voor mij en mijn vragen werden altijd serieus genomen. Ik ben meer dan tevreden over de afronding van de zaak en ben dhr J. Derks zeer dankbaar.

Wiljan van Gelder
Wiljan van Gelder
5

Snel de zaak opgepakt, goed behandeld, en goed op de hoogte gehouden!!

Marloes Dautzenberg
Marloes Dautzenberg
5

Zeer professioneel, snelle communicatie en het belangrijkste: erg begripvol!
Ik ben overgestapt naar Jurilex, omdat de schadeadvocaat die ik hiervoor had naar mijn weten niet het uiterste uit de zaak heeft gehaald voor de afwikkeling, waar ik wel recht op had. Ben erg blij dat ik deze overstap heb gemaakt!
Ik raad Jurilex (de heer Berg) zeker aan.

Yassin
Yassin
5

Ik heb heel veel aan meneer Berg gehad, echt een aanrader. Hij haalt de onderste steen naar boven, toppertje!!!

Tanja Verhoeven
Tanja Verhoeven
5

Echt een hele fijne samenwerking en goede inzet!

v. Gemert
v. Gemert
4

Ik ben fijn geholpen!

dhr. Gayadien
dhr. Gayadien
5

Wij zijn dhr. Damen zeer dankbaar voor zijn inzet, geduld, tijd en moeite in de zaken die hij keurig voor ons heeft afgehandeld. Onze eerste zaak die dhr. Damen heeft afgehandeld is drie jaar geleden. Toen hadden we al een goede ervaring en daarom zijn we voor onze tweede zaak ook bij dhr. Damen ,Jurilex, terecht gekomen. Alles op basis van vertrouwen. Dhr. Damen is zeer betrouwbaar. In onze tweede zaak werkte de tegenpartij absoluut niet mee en liet zaken te lang liggen. Het was een lange adem bij de tegenpartij, maar desondanks heeft dhr. Damen onze zaak rustig en begripvol afgehandeld. Dhr. Damen heeft ons na elk contactmoment met de tegenpartij goed geïnformeerd. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie. We hopen niet dat het nodig is, maar mochten wij volgende keer een letselschade-adviseur nodig hebben, dan gaan wij zeker terug naar Jurilex, dhr. Damen. Een uitstekende beoordeling is het meer dan waard.

dhr. Oomen
dhr. Oomen
5

Voor mijn was Jurilex Letselschade een goed bedrijf, hebben me veel uitgelegd bijna elke week contact gehad met elkaar over de gang van zaken. Hoop nooit meer mee te maken bij fam of vrienden dat die letsel oplopen, maar zal ze zeker Jurilex aanbevelen.

mevrouw Reynolds
mevrouw Reynolds
5

Hartelijk bedankt Jurilex (en specifiek de heer Damen) voor het kundig advies bij de letselschade van mijn moeder!