Letselschade advocaat
in Hoorn nodig?

Onze letselschadespecialisten in Hoorn behartigen uw belangen, geven
advies en berekenen hoeveel letselschade u kunt claimen.

 • Onze hulp is gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand
 • Ontvang de hoogst haalbare schadevergoeding
 • Altijd een specialist of jurist in de buurt van Hoorn

Letselschade advocaat Hoorn

Wilt u een vergoeding krijgen voor uw letselschade in omgeving Hoorn, dan is het belangrijk dat u de juiste specialist inschakelt. Dient u de schadeclaim in bij uw verzekeraar? Dan laat u vaak kostbare bedragen liggen aan mogelijke vergoeding voor uw letselschade.

Een letselschadejurist zorgt ervoor dat de aansprakelijkheid van de tegenpartij wordt aangetoond en claimt de juiste vergoeding voor uw letselschade. Laat u dus in uw zaak bijstaan door een gespecialiseerde letselschade jurist in Hoorn van LetselSchade.nl!

Hoe hoog is mijn schadevergoeding?

Een veel gestelde vraag die wij krijgen. Om een goede inschatting te maken van uw letselschade vergoeding belt u met de jurist van LetselSchade.nl. We geven u direct een idee hoeveel vergoeding u kunt verwachten van uw letselschade!

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-png_-375×128

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Mijn ongeval met letselschade

letselschade-meld-nu-bedrijfsongeval
letselschade-meld-nu-verkeersongeval
letselschade-meld-nu-dier-en-letsel
letselschade-meld-nu-direct-contact

Wanneer kies je voor een letselschade advocaat?

Heb je al eerder een letselschadebureau of jurist ingeschakeld en blijkt het lastig om de tegenpartij aansprakelijk te stellen? Heb je complex letsel overgehouden aan de gevolgen van een medische ingreep? Of wil je een grote commerciële partij aansprakelijk stellen voor de letselschade die je hebt opgelopen? Dan is een letselschade advocaat in Hoorn de beste oplossing. Voor de meeste andere letselschades kun je bij een jurist terecht.

Letselschade Advocaat Hoorn

De voordelen van een letselschadejurist

Een letselschadejurist heeft in de praktijk in 95% van de gevallen voldoende expertise om jouw schade voor jou te claimen. Hoe snel je je geld krijgt, hangt af van de aard van het letsel en het gemak waarmee de zaak loopt. Een letselschadezaak bij een jurist hoeft in tegenstelling van die van een advocaat niet voor te komen bij een rechtbank in Hoorn. Dit scheelt een hoop tijd. De voordelen van een letselschadejurist op een rij:

 • Je hoeft niet te wachten op een langslepende rechtszaak;
 • Wij regelen jouw schadevergoeding sneller dan een advocaat;
 • We werken altijd kosteloos. Onze kosten worden namelijk altijd doorberekend aan de aansprakelijke partij. Dat is zo geregeld in de Nederlandse wet!

Onze letselschadejuristen helpen jou graag om je letselschade in Hoorn te verhalen op de tegenpartij.

letselschade specialist Tores

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen 1 minuut vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor het opgelopen letsel.

Hulp bij letselschade door ongevallen in Hoorn

De letselschades die wij regelen zijn vooral ongelukken, waarvoor een tegenpartij aansprakelijk is en waar getuigen bij aanwezig zijn geweest. De letselschades die wij voor jou claimen:

 • Verkeersongevallen
 • Bedrijfsongevallen
 • Letselschade door een dier
 • Letsel bij sport en spel

Wil je weten hoe het claimen van letselschade precies werkt, lees dan deze pagina. Blijkt het schadeproces gaandeweg toch complexer, dan regelen we een letselschade advocaat in Hoorn die jou het beste kan helpen met jouw letselschadezaak.

letselschade-hulp-bij-letselschade
letselschade-website-letselschade-team

Wat doen onze letselschadespecialisten in Hoorn precies?

Onze letselschade juristen in Hoorn regelen het hele proces, van de inventarisatie van het ongeluk en de te claimen bedragen, tot en met het regelen van voorschotten. Wij zijn bij jouw zaak betrokken tot aan de storting van het uiteindelijk schadebedrag. Hierin is ons doel om voor jou een maximale financiële compensatie te regelen, zodat je zo min mogelijk financiële schade oploopt. Gedurende het traject houden wij altijd in de gaten hoe het met je gaat en ondersteunen we jou waar mogelijk. Zodat jouw letselschadeproces niet alleen succesvol is, maar ook op een prettige, menselijke manier verloopt.

Onze letselschade juristen in de regio Noord-Holland en Hoorn

 • mr. Mustafa Koc Senior Letselschadejurist

  “Het leven van een slachtoffer wordt soms dusdanig ontwricht dat een goede ondersteuning in alle opzichten wenselijk is. Door mijn ervaring, kennis en kunde ben ik in staat om de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden.”

  • mr. Kyra Asma Senior Letselschadejurist

   “Ik vind het erg fijn om mensen te kunnen helpen en hen zo goed mogelijk in de situatie te brengen als voor het ongeval. De slachtoffers wil ik hierbij ontzorgen, ze hebben het al zwaar genoeg met het lichamelijk herstel.”

   • mr. Harry Boshuizen NIVRE Register-Expert, Arbeidsdeskundige & Senior Letselschadejurist

    “Het werk als belangenbehartiger geeft mij veel meer voldoening geeft dan het werken voor verzekeraars. Ik probeer mijn cliënten zo goed mogelijk te helpen, waarbij ik het belangrijk vind dat het vertrouwen tussen belangenbehartiger en cliënt optimaal is.”

    Veelgestelde vragen over letselschade in Hoorn

    Bent u als automobilist altijd aansprakelijk na een fietsongeval met kinderen?

    Bij fietsongevallen met kinderen, maakt de wet onderscheid tussen kinderen jonger dan veertien jaar en kinderen van veertien jaar en ouder. In de praktijk bent u als automobilist bijna altijd volledig aansprakelijk voor de toegebrachte schade na een ongeval met een kind jonger dan veertien jaar. Hoewel kinderen schuldig kunnen zijn aan een verkeersongeval, kunnen zij in de praktijk bijna nooit volledig aansprakelijk worden gesteld voor de schade die zij een ander hebben toegebracht. Dat heeft ermee te maken dat een kind onder de veertien jaar de gevolgen van zijn of haar handelen niet kan overzien.

    Bij een ongeval tussen een automobilist en een kind ouder dan veertien jaar geldt dat de automobilist aansprakelijk is, tenzij hem niets te verwijten valt. De fietser heeft, ongeacht de vraag of er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de fietser, recht op een vergoeding van minimaal 50% van zijn totale schade. De overige 50% wordt verdeeld afhankelijk van de vraag welke partij de verkeersregels heeft overtreden. Het kan zijn dat iedere partij voor de helft aansprakelijk is voor de schade, maar het kan ook zijn dat een van de partijen 75% aansprakelijk is voor de schade en de andere partij 25%. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het ongeval.

    Collega verantwoordelijk voor bedrijfsongeval, wie is aansprakelijk?

    Het kan gebeuren dat u een bedrijfsongeval overkomt, omdat een collega een fout maakt en dat u daarbij letselschade oploopt. In dit geval hoeft u niet uw collega aansprakelijk te stellen. U kunt uw werkgever aansprakelijk stellen en een beroep doen op de verzekeraar van uw werkgever voor een schadevergoeding voor het bedrijfsongeval. Het maakt geen verschil of u een tijdelijk of vast arbeidscontract hebt, of werkzaam bent voor een uitzendbureau.

    Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever en claimen een maximale letselschadevergoeding. Graag horen wij uw verhaal en ontvangt u direct waar u recht op hebt.

    Een naaste heeft letselschade en ligt in ziekenhuis. Wat kunt u doen?

    Als een vriend(in) of familielid letsel heeft opgelopen en nog in het ziekenhuis ligt, dan adviseren wij om zo spoedig mogelijk contact met de juristen van Letselschade.nl op te nemen. Wij beoordelen of er op juridisch vlak sprake is van een zaak. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op.

    Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.

    Hoe lang duurt een letselzaak bij verkeersongevallen?

    Hoe lang een letselschadezaak duurt bij verkeersongevallen verschilt sterk per zaak. Elke letselschadezaak is namelijk anders. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de duur van een letselschadezaak. Daarbij kunt u denken aan:

    • de ernst van het letsel;
    • de impact van het letsel op het dagelijks leven van een slachtoffer;
    • de tijdsduur van het herstel.

    Dat betekent dat hoe complexer de zaak is, hoe langer een letselschadezaak duurt. Daarnaast zal de duur van een letselschadezaak ook afhankelijk zijn van de vraag of de aansprakelijkheid wordt erkend, hoe snel de partijen over en weer op elkaar reageren en of een regeling wordt bereikt waar het slachtoffer tevreden mee is. De duur van een letselschadezaak kan variëren van enkele maanden tot aan enkele jaren.

    Hoe lang duurt een letselschadezaak?

    Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van de omstandigheden. Hoe complexer een zaak is, hoe langer een letselschadezaak duurt. Wanneer een letselschadeslachtoffer ernstig letsel heeft opgelopen en een lang behandeltraject moet ondergaan, dan zal een letselschadezaak logischerwijs ook langer duren dan een zaak waarbij het letsel bestaat uit een aantal schaafwonden en kneuzingen.

    Hoe lang een letselschadezaak duurt is verder ook afhankelijk van de vraag of de aansprakelijkheid wordt erkend, hoe snel de partijen over en weer op elkaar reageren en of een regeling wordt bereikt waar het slachtoffer tevreden mee is. Onze letselschadejuristen zorgen voor een voortvarende start van de letselschadezaak, neem vrijblijvend contact op.

    Het bedrijfsongeval is uw eigen schuld, wat nu?

    Een bedrijfsongeval is alleen uw eigen schuld wanneer er sprake is van opzet of als u bewust roekeloos bent geweest. In dit geval kan de werkgever niet aansprakelijk worden gesteld voor uw letselschade. Het komt trouwens niet vaak voor dat de werkgever niet aansprakelijk kan worden gesteld.

    Wilt u weten of u uw werkgever aansprakelijk kan stellen voor het bedrijfsongeval? Vertel ons wat er gebeurd is en u ontvangt van ons direct een indicatie van waar u recht op hebt.

    Bel mij terug!

      

     Mijn letsel is ontstaan door *
      

     Degene die schuld heeft is *
      

     Contact

     U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

     Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

      Persoonlijke gegevens

      Wat is er gebeurd?

      Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

      1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
      2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
      3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
      4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
      Alle vragen met JA beantwoord

      Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

      1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

      Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

      Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

      1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
      2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
      3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
      Alle vragen met JA beantwoord

      Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

      1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

      Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

      Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

      1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
      Jouw antwoord is JA

      Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

      Jouw antwoord is NEE

      Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

      Call Now Button