✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Letselschade bedragen

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of dier waarvoor een ander aansprakelijk is? Volgens het Nederlands recht dient alle schade die voortvloeit uit een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is, te worden vergoed door de aansprakelijke partij in de vorm van een bepaald geldbedrag. Het is niet altijd eenvoudig de letselschade vast te stellen en te bepalen hoe hoog het letselschade bedrag moet zijn wat u vergoed zou moeten krijgen voor de door u opgelopen letselschade. Bekijk diverse letselschade bedragen voorbeelden op basis van onder andere de ernst van het letsel.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.