✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Letselschade jurist

Een letselschade jurist behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. Letselschade juristen inventariseren uw letsel, bekijken de aansprakelijkheidstelling, stellen de letselschadeclaim op en ontzorgen u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces.

Wat kan een letselschade jurist voor u doen?

Letselschade juristen behartigen uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De volgende zaken neemt een letselschade jurist u uit handen:

  • Inventariseren letsel
  • Verzamelen bewijsmateriaal
  • Aansprakelijk stellen van de schuldige
  • Voorschot op schadeclaim bepalen
  • Definitieve claim vervaardigen
  • Afronden letselschadezaak

Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kan toevoegen aan uw letselschadeclaim.

De afwikkeling van een letselschadezaak kan veel tijd in beslag nemen. Laat u niet verleiden om snel akkoord te gaan met een schikkingsvoorstel van de tegenpartij en het tekenen van een vaststellingsovereenkomst. Raadpleeg vooraf een deskundige.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Gratis rechtsbijstand

Wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, dan is het in Nederland zo geregeld dat die persoon of dat bedrijf ook alle kosten van uw juridische bijstand door uw letselschade jurist moet betalen. De juridische dienstverlening van uw jurist of advocaat kost u dan niets.

Overzicht letselschade juristen

In Nederland zijn diverse letselschade advocaten en juristen actief. Van lokale zelfstandigen tot landelijk opererende letselschadebureau’s. Het is raadzaam een wel overwogen keuze te maken voor een letselschade jurist. Bekijk onderstaand overzicht voor een letselschade jurist of advocaat bij u in de buurt.

Noord-Holland

Zuid-Holland

Flevoland

Utrecht

Noord-Brabant

Gelderland

Overijssel

Drenthe

Groningen

Friesland

Limburg

Zeeland

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.