• Nationaal
 • Keurmerk
 • Letselschade

Wij claimen waar je recht op hebt!

Heb je in Leeuwarden of omgeving letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Ben je nu letselschadeslachtoffer van een verkeersongeval, bijvoorbeeld na een aanrijding met de auto, een scooter, van de fiets of als voetganger  aangereden? Heb je letsel en schade opgelopen door een arbeidsongeval of ben je gebeten door een andermans dier?

Schakel dan een letselschade-expert in die je kosteloos bijstaat en zorgt dat je de de schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt. Wij helpen je kosteloos en zorgen dat alle schade als gevolg van dit ongeval vergoed wordt door de aansprakelijke partij. 

Neem hieronder contact op met een van onze specialisten en hoor direct of jouw casus in aanmerking komt voor een financiële compensatie. 


Meld online   Bel mij terug   

mevrouw C. B.
"Letselschadejurist de heer J.W. Berg heeft mij op een professionele en maatgerichte manier bijgestaan bij het verhalen van de schade na een auto-ongeval. Hij denkt mee, anticipeert en onderhoudt goed contact. Hij heeft mijn schade snel en volledig kunnen verhalen. Alle lof voor zijn inzet!"
Meer reviews

Wij helpen je met letselschade claimen

Heb je een ongeval gehad in Leeuwarden door toedoen van een ander? En ben je hierbij gewond geraakt?

Onze letselschade specialisten helpen jou bij het claimen van een schadevergoeding voor het door jou geleden letsel. In eerste instantie helpen we jou om de toedracht helder te krijgen, en het bewijsmateriaal te verzamelen. Vervolgens helpen we bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Heeft de tegenpartij aansprakelijkheid erkend? Dan gaan we het proces in om de hoogte van de schadevergoeding te bepalen, inclusief eventueel smartengeld. Tot slot krijg je de meest rechtvaardige schadevergoeding op je rekening gestort.

Meld online   Bel mij terug

Welke letselschade wordt vergoed?

Bij LetselSchade.nl vergoeden wij alle letselschade waarvoor de tegenpartij aansprakelijk is. Dit kunnen uitgaven zijn die je doet vanwege het ongeval in Leeuwarden, zoals medische kosten, maar ook geld dat je misloopt door het ongeval, zoals gemist inkomen. Enkele voorbeelden van letselschade posten die je kunt laten vergoeden bij de tegenpartij zijn:

 • Inkomensverlies doordat je (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent (met terugwerkende kracht door je herstel, en als je (deels) arbeidsongeschikt blijft, een compensatie tot aan het salaris dat je voor het ongeval zou verdienen);
 • Pensioenschade door je arbeidsongeschiktheid;
 • De waarde van gemiste extra’s zoals een promotie die op stapel stond of een leaseauto;
 • Medische kosten zoals operaties, behandelingen door een specialist etc. die niet worden vergoed door je zorgverzekering;
 • Kosten voor huishoudelijke hulp of thuiszorg;
 • Studievertraging door gemiste vakken; het collegegeld;
 • Kosten voor klussen in de tuin die je anders zelf zou doen;
 • Extra oppas of dagopvang voor je kinderen;
 • De kosten van een letselschade specialist;
 • Smartengeld als compensatie voor de verminderde levensvreugde (fysieke pijn, psychisch lijden) die je door het ongeval beleeft en/of in de toekomst nog zult beleven.

 

Meld online    Bel mij terug

Direct weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor jou als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om je te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

Meld je schade online

Gratis advies bij letselschade

In de Nederlandse wet is geregeld dat je kosten voor een letselschade specialist altijd kunt verhalen bij de tegenpartij. Daarom is de hulp van een van onze letselschadejuristen altijd kosteloos. We willen het daarnaast laagdrempelig voor je houden om je verhaal te doen. Daarom kun je ons gewoon een Whatsappje sturen. Of bel gewoon.

Je krijgt altijd een letselschadespecialist aan de lijn mét verstand van zaken. We spreken direct de situatie met je door en helpen je vervolgens graag op weg. Ook krijg je desgewenst direct een indicatie krijgen van de hoogte van jouw schadevergoeding!

 

Meld online   Bel mij terug

Persoonlijk betrokken

LetselSchade.nl helpt je gedurende het hele letselschadeproces. Van de intake tot en met het vaststellen en zorgdragen voor de definitieve schadeclaim. Daarbij blijven we steeds bij jou betrokken; we houden altijd contact.

Je kunt bellen of langskomen in Leeuwarden, maar als je wilt komt een letselschade-deskundige van Letselschade.nl voor een vrijblijvend intake- en adviesgesprek bij je thuis.

 

Meld online   Bel mij terug

In 4 stappen de schadevergoeding geregeld

VERTEL ONS WAT ER IS GEBEURD
SPECIALIST BEPAALT DE AANSPRAKELIJKHEID
VOORSCHOT OP CLAIM INDIENEN
TOTALE CLAIM INDIENEN EN ZAAK AFWIKKELEN

Een greep uit onze reviews en beoordelingen

mevrouw Van Beers
mevrouw Van Beers

Ik vind meneer Reiziger een hele intelligente, fijne, betrokken man. Hij heeft mij goed bijgestaan en gesteund in dit moeilijke proces. Ik ben heel eeuwig dankbaar. Ik zal hem aan iedereen aanraden.

Shadira Pietersz
Shadira Pietersz

Heel erg professioneel aan het werk, nauwkeurig en gericht, goeie communicatie

Meer informatie over mijn ongeval

Bel mij terug!

Veelgestelde vragen

 

Wat valt onder letselschade?
Hoe wordt letselschade berekend?
In welk stadium kan ik het beste een belangenbehartiger inschakelen?
Heb ik recht op schadevergoeding na een verkeersongeval?
Is de tegenpartij aansprakelijk voor de letselschade na het ongeval?
Hoe lang duurt een letselzaak bij verkeersongevallen?
Wat is de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval?
Hoe lang duurt een letselschadezaak?
Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?
Met welke kosten krijg ik te maken bij letselschade?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal!

Via het contactformulier kun je letselschade melden. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet of wij kosteloos rechtsbijstand kunnen verlenen. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Liever bellen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.