✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Hulp van een letselschadespecialist

Heeft u letselschade opgelopen bij een ongeval, waarvoor een ander aansprakelijk is? Dan kunt u het beste een letselschadespecialist in de arm nemen van LetselHelpdesk. De letselschadespecialist stelt, samen met u en namens u, vast wat de schade is en of er nog meer schade geleden zal worden door het opgelopen letsel. De vastgestelde (letsel-)schade zal dan ook worden geclaimd bij de aansprakelijke tegenpartij in de vorm van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van LetselHelpdesk kijken niet alleen wat de letselschade nu is, maar ook welke problemen u in de toekomst nog kunt krijgen door het opgelopen letsel.

Letselspecialist van LetselHelpdesk

Het is onmogelijk om zelf de schade vast te stellen als u geen kennis heeft van dit vakgebied. Daarom is het belangrijk dat u rechtshulp krijgt van een letselschadespecialist van LetselHelpdesk. Het zal u zelf vaak niets kosten, omdat de kosten voor de rechtshulp worden verhaald op de aansprakelijke tegenpartij/verzekeraar die deze kosten verplicht moet betalen. Uw letselschadespecialist zorgt er voor dat al uw schade wordt gecompenseerd, dus ook de eventuele schade die u in de toekomst nog kunt ondervinden van uw letsel.

Groot netwerk van letselschadespecialisten

LetselHelpdesk heeft een netwerk van letselschadespecialisten waar u gebruik van kunt maken. De letselschadespecialisten van LetselHelpdesk zijn in iedere regio van Nederland te vinden. Er is dus altijd wel een letselschadespecialist bij u in de buurt. Om een zo goed mogelijke rechtshulp te bieden, komen onze letselschadespecialisten altijd bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

De voordelen van LetselHelpdesk

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.