mr. Maarten Schikhof

mr. Maarten Schikhof
NIVRE Register-Expert en Letselschadejurist

Noord-Brabant en Limburg
Son en omstreken

Neem contact op met:
mr. Maarten Schikhof

Ga naar het formulier

mr. Maarten Schikhof


Functie: Letselschadejurist, NIVRE Register-Expert

Al tijdens mijn studie Nederlands Recht in Utrecht werd mijn interesse gewekt voor het specialistische terrein van de letselschade. Regelmatig bezocht ik zittingen waar slachtoffers van een ongeval de strijd aangingen met de verzekeraar die de schade die door hun verzekerde was veroorzaakt moest vergoeden. Vaak vroeg ik mij dan af waarom er in die zaak eigenlijk de rechter een uitspraak moest doen. Vaak ging de discussie uitsluitend over de hoogte van een redelijke schadevergoeding. Natuurlijk is het belang van de betalende partij een ander dan het belang van de schadelijdende partij. Maar verstandige mensen, met kennis van zaken, zouden daar toch op basis van redelijke argumenten uit moeten kunnen komen?

Met die insteek ben ik na mijn studie in 1989 in dit boeiende vak gestapt. Eerst vele jaren bij een grote verzekeraar. Daar heb ik veel geleerd. Als ik als schaderegelaar een voorstel deed vroeg ik mij altijd af of ik dat voorstel zelf zou accepteren, als het ongeval mij of een dierbare van mij was overkomen. En dat werkte over het algemeen prima.

Toen ik later de overstap maakte naar de kant van het slachtoffer wist ik dat je altijd bereid moet zijn om naar redelijke argumenten van de ander te luisteren, anders kun je een zaak nooit afwikkelen. Persoonlijk contact, eerlijke adviezen en het managen van verwachtingen staan voorop.

Wordt er dan nooit met de vuist op tafel geslagen of een zaak voor de rechter uitgevochten? Natuurlijk wel, maar wat mij betreft alleen als het belang van de klant daarmee is gediend.

Sinds ik zelf met fysieke tegenslag te maken kreeg in de vorm van een hartinfarct, realiseer ik mij nog beter het belang van een gezonde geest in een gezond lichaam. Als een ongeval roet in het eten gooit, verdienen slachtoffers dan ook alle denkbare hulp die ze in staat stelt om hun leven van voor het ongeval zoveel mogelijk weer op te kunnen pakken. Dat is mijn persoonlijke missie die ik als ondernemer bij Letselschade.NL graag vorm wil geven.

Het feit dat ook ik ben ingeschreven als register-expert bij het NIVRE staat garant voor permanente bijscholing!

heer Doorga
heer Doorga

Vriendelijk en heel goed geholpen

Janssen
Janssen

Maarten Schikhof heeft ons vertegenwoordigd en heel snel en goed te woord gestaan met ons waren zeer tevreden over zijn inzet en motivatie mooie afhandeling en verder geen commentaar op zijn dankbaar voor zijn hulp.

dhr. Metsemakers
dhr. Metsemakers

M. Schikhof heeft mij op korte termijn snel geholpen ik ben zeer tevreden met het resultaat en de snelheid van de afhandeling.

mevrouw Van Stienen
mevrouw Van Stienen

Maarten Schikhof heeft mij geholpen tijdens mijn herstel na een auto ongeluk waarbij ik onschuldig was. Hij is heel toegankelijk en er was altijd fijne en duidelijke communicatie tussen ons. Komt graag afspraken na en zet zich in voor degene die hij bijstaat. Ik ben zeer tevreden over zijn hulp tijdens mijn herstel en ook over de afwikkeling met de tegenpartij waarbij hij een ondersteunende rol heeft gehad. Ik zou Maarten Schikhof van Jurilex zeker aanbevelen!

R. van der Kroef
R. van der Kroef

Na een bedrijfsongeval Maarten Schikhof van Jurilex ingeschakeld. Goede duidelijke gesprekken gehad, eerlijk, accuraat en de zaak is naar zeer tevredenheid afgehandeld.
Mijn dank voor de correcte en goede afhandeling en zeker een 5 sterren verdiend.
De heer Schikhof zal ik zeker aan anderen aanraden.

mevrouw Krakowiak
mevrouw Krakowiak

Maarten Schikhof heeft super zijn werk gedaan. Alles goed geregeld. Super.

José
José

Ik ben prima te woord gestaan door de Hr Schikhof en alles is correct afgehandeld maar de uitbetaling duurde te lang maar dat lag aan de tegenpartij.

Anoniem
Anoniem

Goed geholpen en begeleid tijdens het hele traject van de letselschade regeling. Vooral fijn dat ze heel veel werk bij jouw weghalen.

mw. Isgoowe
mw. Isgoowe

Ik ben erg gerustgesteld dat de zaak eindelijk is afgesloten. Dank aan de heer Schikhof die samen met mij het proces heeft doorlopen. Ondanks de langdurige proces, heeft hij mij de hulp en steun gegeven. Daar ben ik erg dankbaar voor en bedank ik Jurilex voor deze kans.
Met vriendelijke groet,
Aasho Isgoowe

Sil
Sil

Prima geholpen

Martin van Alfen
Martin van Alfen

Maarten Schikhof heeft ons bijgestaan in het jarenlange traject waarin een ziekenhuis een fout had gemaakt waardoor blijvend letsel is ontstaan aan de arm van onze zoon. Hij heeft de termijnen goed bewaakt en een hogere vergoeding weten te bewerkstelligen dan vooraf gedacht was. Hij heeft ons op een prettige wijze begeleid en ons door het hele traject geleid waarbij we volledig ontzorgd werden.

C.
C.

Goed en netjes geholpen door Dhr. Schikhof. Duurde soms wat lang voordat er een terugkoppeling was maar dit zal ook aan de tegenpartij gelegen hebben. Bij vragen goed te bereiken.

heer Boudeling
heer Boudeling

Er liepen 2 procedures te weten een met de Gemeente Eindhoven en een met de verzekering van Dhr Doomen. Deze gecombineerde zaak is door Dhr Schikhof vakkundig en naar tevredenheid afgehandeld. Daarna is er een procedure overwogen richting het MMC Veldhoven. Deze procedure hebben we na een gesprek in het ziekenhuis en in onderling overleg met Dhr Schikhof niet doorgezet.

heer
heer

Goed geholpen door maarten Schikhof zeer tevreden.

Unknown
Unknown

Bij veranderingen in mijn zaak werd ik altijd netjes op de hoogte gehouden en werd met mij overlegd. Dat was heel fijn

N. van Veen
N. van Veen

Werden wel snel geholpen alleen vonden wij dat er in het huisbezoek meer dingen werden gezegd en beloofd dan dat uit eindelijk is gebeurt en dat vond ik wel jammer voor de rest heel goed verder geholpen.

Aldwin v/d Hoofdakker
Aldwin v/d Hoofdakker

Mijn mening na omstandigheden in deze tijd (corona). Was uitmuntend ik had niet gedacht en verwacht van Jurilex Letselschade dat Mn. Schikhof dit nog heb kunnen regelen in deze tijd.
Dus mijn mening na de afhandeling is uitstekend en boven mijn verwachting.
Zodoende geef ik 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Aldwin v/d Hoofdakker

Stefan
Stefan

Het was een erg lang proces door andere partijen. Jurilex en dan in het bijzonder Dhr. Schikhof heeft het professioneel afgehandeld met een voor mij meer dan tevreden resultaat.

mr. Dziedzic & mrs. Karpinska
mr. Dziedzic & mrs. Karpinska

Pełen profesjonalizm , pomoc w każdym szczególe sprawy w j. polskim , angielskim i holenderskim . Sprawa wygrana , firma Jurilex Letselschsde towarzyszyła od początku, aż do końca pomagając nawet w najdrobniejszych aspektach . Bardzo polecamy! - lepiej trafić nie mogliśmy .

Gerda Toet Visser
Gerda Toet Visser

Maarten heeft ons prima geholpen met zijn advies zonder zijn inzet en hulp was dit niet tot een goed eind gekomen

Valentina Anedda
Valentina Anedda

Heel professioneel en op goede begrijpbare manier geholpen . Ik zou het zeer zeker aanbevelen als je op een vriendelijke en begripvolle manier begeleid wil worden met al je vragen.

Patricia
Patricia

Goede communicatie door bemiddeling Jurilex ,in de complexe verzekeringswereld ging de afwikkeling snel onzerzijds. Bedankt. Ik beveel Jurilex dus aan en geef 5 sterren!

mw. S. Balaban
mw. S. Balaban

Wij hebben het goed ervaren met Jurilex Letselschade. Goed bereikbaar , aardig, meelevend meedenkend, wordt goed naar je geluisterd. Heel erg tevreden. Van harte bedankt voor al uw hulp, mevrouw Wanda Barten en meneer Maarten Schikhof.

zeer tevreden klant
zeer tevreden klant

Super goed geholpen door Jurilex Letselschade na een auto ongeval.
Mijn dank gaat uit naar mr Maarten Schikhof die mijn zaak heeft behandeld, met positief gevolg.
Door zijn inzet kon ik me volledig richten op mijn herstel zonder me zorgen te hoeven maken over de afwikkelingen!

Hoskens
Hoskens

Na een aanrijding hebben wij de hulp ingeschakeld van Jurilex. Het werd een langdurige zaak met het waarborgfonds. Soms zagen wij het echt niet meer zitten maar dankzij de deskundige hulp van Maarten Schikhof zijn we er goed uitgekomen. Bedankt Maarten! Zonder jouw hulp waren wij nooit zover gekomen.

Henk Brock
Henk Brock

Mijn casus is op zeer zorgvuldige en deskundige wijze behandeld. Vooral ook de persoonlijke benadering en het invoelend vermogen sprak mij zeer aan. Doordat de casus met partij in het buitenland te maken had was hij extra gecompliceerd maar dat werd prima opgepakt en geregeld. We zijn ook zeer tevreden over het bereikte resultaat en hebben mede daardoor de casus op een tevredenstellende manier kunnen afronden.
Henk Brock

Monic Jacobs
Monic Jacobs

Ik ben prima geholpen in een vervelende tijd door een ongeluk.
Fijn contact, duidelijk, goed resultaat behaald en de vergoeding vond ik mooi in verhouding.
Ik was van te voren wat onzeker over deze stap, maar ben blij dat ik hem genomen heb.

mevrouw Tummers
mevrouw Tummers

Ik ben zeer tevreden over Maarten Schikhof. Hij heeft mij goed ondersteund en geholpen gedurende het hele proces. Ook voor tussentijdse vragen en advies kon ik op korte termijn bij hem terecht. Ik kan hem zeker aanbevelen.

mevrouw Van Altena
mevrouw Van Altena

Heb vorig jaar een ongeval gehad,ben hiermee fantastisch geholpen door Maarten Schikhof.
Alles is goed behandeld,goed begeleid,alles duidelijk,snelle afhandeling!

Contactformulier

Vertel uw verhaal aan mr. Schikhof

Via het contactformulier kunt u uw verhaal vertellen. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk weet waar u recht op hebt.
Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of bel gratis
deze specialisten

0880 112 130

U kunt het secretariaat bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:30 uur. Buiten deze tijden kunt u eenvoudig gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen. De eerstvolgende werkdag heeft u een goed advies. 

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Mariëlle de Bruin
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Mariëlle de Bruin
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Esmay van Burken, LLB
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
Esmay van Burken, LLB
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Alexander Gudde
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Alexander Gudde
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
  2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.