✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Second opinion

Heeft u een voorstel ontvangen van de tegenpartij en twijfelt u of u akkoord moet gaan? Een second opinion is de aangewezen manier voor meer duidelijkheid!

De cliënt of patiënt tegenover de alwetende professional. U die niet voor de situatie heeft gekozen en de deskundige professional die vaak hoog opgeleid is en alle knepen van het vak kent en niets ander doet dan ‘letselschadezaken’ te behartigen.

Je hoeft vaak geen jurist te zijn om te weten dat een bepaald voorstel van de tegenpartij om de schade af te wikkelen, niet voldoet en toch staat u voor de keuze: een streep eronder zetten of door te gaan, misschien dan nog langer wachten op duidelijkheid?

U kunt dat ondervangen en uw zaak laten toetsen. U kunt kiezen. Geen resultaten. Geen Kosten.

U kunt uw zaak aan een letselschadeadvocaat of letselschadedeskundige voorleggen. De kosten zijn dan vaak onderdeel van de schade en te verhalen op een tegenpartij. Heeft u een Rechtsbijstandsverzekering, dan heeft u vaak zelfs recht op een second opinion.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.