✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Verhaalsrechtsbijstand

Indien u letsel oploopt door schuld van een ander, dient u uw schade zelf op de tegenpartij of zijn verzekeraar te verhalen. Voor iemand die daar niet dagelijks mee te maken heeft, kan dit zeer complex zijn. Bovendien is niet altijd bekend welke schade en welke bedragen er te verhalen zijn.

Rechtsbijstandsverzekeraars bieden daar polissen voor en dat tegen een jaarlijkse premie. Bij schade kunt u dan op basis van de polis gebruik maken van de diensten van die verzekeraar om uw schade te verhalen.

Gratis hulp van Letselschade.nl

Letselschade.nl daarentegen biedt u deze dienst geheel GRATIS, zonder dat u hiervoor een Rechtsbijstandverzekering hoeft af te sluiten. Bovendien bent u bij Letselschade.nl verzekerd van een gespecialiseerde jurist die uitsluitend letselschadezaken behandelt en daarin jarenlange ervaring heeft.

Ook al heeft u een Rechtsbijstand verzekering afgesloten, dan nog kunt u gratis gebruik maken van de diensten van Letselschade.nl, zodat u verzekerd bent van de meest deskundige hulp bij letselschade die er op dit gebied te krijgen is! Én dit zonder dat u uw rechten bij uw Rechtsbijstandsverzekeraar verspeelt. Letselschade.nl regelt dit allemaal voor u geheel kosteloos!

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Meld nu uw letselschade

Meld u uw letselschade dan ook aan bij LetselHelpdesk of u nu wel of geen Rechtsbijstandverzekering elders heeft lopen.  U krijgt een gedegen (gratis) advies en de behandeling van uw letselschade zaak is voor u geheel kosteloos. Immers, op basis van de wet worden de rechtsbijstand kosten op de tegenpartij of diens verzekeraar verhaald.

Bel (gratis nummer) of meld direct uw letselschade via het onderstaande contactformulier en informeer naar uw mogelijkheden.

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.