✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Wat doet een arbeidsdeskundige?

Een arbeidsdeskundige is gespecialiseerd in het gebied van beroepsuitoefening, de bijhorende processen en de fysieke belasting van een beroep voor de uitvoerder. Arbeidsdeskundigen kijken of werknemers bij een beperking, handicap of langdurige ziekte toch (gedeeltelijk) kunnen werken.

Wat bepaalt het arbeidsongeschiktheidspercentage?

Het arbeidsongeschiktheidspercentage is het verschil aan inkomsten uit arbeid voor de beperking of ziekte en de inkomsten uit arbeid na/met de beperking of ziekte. Het verschil is de basis voor een eventuele uitkering. De focus van arbeidsdeskundigen ligt overigens niet om het bepalen van het arbeidsongeschiktheidspercentage.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.