✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Voor de aansprakelijkheid van bedrijfsongevallen met letselschade geldt dat het slachtoffer een sterke bescherming geniet en de aansprakelijkheid vaak bij de werkgever ligt. Als een werknemer buiten zijn schuld om een bedrijfsongeluk krijgt, kan de werknemer de loonschade en letselschade verhalen op de werkgever.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Verzekering voor bedrijfsongevallen

Werkgevers zijn vrijwel altijd verzekerd voor bedrijfsongevallen. Toch vinden veel werknemers het lastig om de werkgever aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te claimen. Als letselschadeslachtoffer kan u bij het claimen van een letselschadevergoeding na een bedrijfsongeval een belangenbehartiger inschakelen. Bijvoorbeeld een letselschadebureau of letselschade advocaat. Zij geven u advies, verhalen uw opgelopen schade bij de werkgever en ontzorgen u gedurende uw letselschadezaak.

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.