Wat mag ik van een personenschadebehandelaar verwachten?

Gepost 15-06-2021

Het schadeclaimproces wordt vaak ervaren als ingewikkeld en belastend. Een deskundige personenschadebehandelaar beantwoordt deze vragen en regelt met concrete hulp dat de schade wordt vergoed.

Letselschade.nl, onderdeel van de Jurilex Letselschade Groep, is een gespecialiseerd letselschadebureau. Dat betekent dat wij uitgebreide ervaring en expertise hebben op het gebied van letselschadeclaims. Neem eenvoudig contact op met onze juristen en krijg direct een transparant advies bij een letselschade-ongeval.

Duidelijke informatie

Het schadeclaimproces wordt vaak ervaren als ingewikkeld en belastend. Er komt veel bij kijken, en dat terwijl je juist de aandacht wilt richten op het herstel. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wie is verantwoordelijk voor mijn schade? Hoe gaat het nu verder met mijn werk en inkomen? Hoe kun je de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen voor het letsel en de schade? Een deskundige personenschadebehandelaar beantwoordt deze vragen en regelt met concrete hulp dat de schade wordt vergoed.

Transparantie

Tijdens het schadeclaimproces is de personenschadebehandelaar verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk vertegenwoordigen van jouw belangen. Transparantie speelt daarbij een belangrijke rol: een schadebehandelaar is verantwoordelijk voor het geven van duidelijke en eerlijke informatie over de letselschadeclaim. De schadebehandelaar fungeert onder andere als tussenpersoon tussen het letselschadeslachtoffer en de verzekeraar, helpt met het verzamelen van het benodigde bewijsmateriaal, en voorkomt een eventuele verjaring van de zaak. Bovendien geeft de schadebehandelaar altijd vooraf informatie over de voorwaarden waaronder hij of zij de bemiddelingsdiensten kan aanbieden.

Letselschade? Meld het direct!

Is er sprake van letsel na een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval? Wilt u de schade verhalen? Onze letselschadejuristen helpen kosteloos bij het claimen van uw schadevergoeding!

Deskundigheid en advies op maat

Letselschade.nl, onderdeel van de Jurilex Letselschade Groep, is een gespecialiseerd letselschadebureau. Dat betekent dat wij uitgebreide ervaring en expertise hebben op het gebied van letselschadeclaims. Aan de hand van jouw specifieke verhaal maken onze juristen een realistische inschatting van de haalbaarheid van de schadeclaim. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Mocht de tussenkomst van een rechter noodzakelijk zijn, dan zorgen wij ervoor dat je wordt bijgestaan door een LSA letselschade advocaat met de juiste expertise. Zo ben je ervan verzekerd dat de claim een maximale kans van slagen heeft.

Direct een gefundeerd advies

Hulp nodig na een ongeval met letsel en schade? Neem nu contact op met onze juristen en krijg direct een transparant advies bij een letselschade-ongeval.

Wij helpen u verder.

Vragen naar aanleiding van een ongeval? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter. Onze letselschade jurist vertelt direct waar u aan toe bent.

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   schadeformulier-invullen-wederpartijletselschade keurmerk nationaal Call Now Button