Letselschade advocaat
in Alkmaar nodig?

Onze juristen in Alkmaar behartigen uw belangen, geven
advies en berekenen hoeveel letselschade u kunt claimen.

 • Onze hulp is gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand
 • Ontvang de hoogst haalbare schadevergoeding
 • Altijd een specialist of jurist in de buurt van Alkmaar

Letselschade advocaat Alkmaar

Heeft u in Alkmaar of omgeving letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Bent u nu letselschadeslachtoffer van een verkeersongeval, bijvoorbeeld na een aanrijding met de auto, een scooter, van de fiets of als voetganger aangereden? Heeft u letsel en schade opgelopen door een bedrijfsongeval of bent u gebeten door andermans dier?

Schakel dan een letselschade-expert in die u kosteloos bijstaat en zorgt dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wij helpen u kosteloos en zorgen dat alle schade als gevolg van dit ongeval vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

Neem hieronder contact op met een van onze specialisten en hoor direct of uw casus in aanmerking komt voor een financiële compensatie.

CTA – USP

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Letselschade claimen in 4 stappen

1
letselschade-stap-01

Vertel uw verhaal

2
letselschade-stap-02

Wie is aansprakelijk?

3
letselschade-stap-03

Voorschot schadeclaim

4
letselschade_stap_4

Uitbetalen en afwikkelen

Snel uw maximale letselschadevergoeding

Na een ongeval is alles anders. Als letselschade slachtoffer bent u hard bezig met het herstellen en revalideren. Niet alleen fysiek, maar de kans is groot dat u daarbij ook nog een emotionele of psychische klap hebt gekregen die u moet verwerken. Dat kost veel energie.

Daarnaast moeten er vaak allerlei praktische zaken worden geregeld. Misschien moeten uw kinderen vaker naar de oppas omdat u zelf thuis aan het revalideren bent. U moet het huishouden anders regelen. Of uw partner of familielid moet voor u zorgen en kan daardoor ook minder werken. Allemaal heel vervelende zaken, waardoor u veel kosten maakt en weinig energie meer over hebt voor andere dingen.

Het regelen van een letselschadevergoeding is misschien een van die dingen, maar wel enorm belangrijk! U krijgt namelijk altijd zo snel mogelijk een voorschot op uw letselschadevergoeding, waardoor u tijdens uw ziekteproces zoveel mogelijk uit de kosten blijft.

Natuurlijk wilt u uw schadevergoeding wel snel claimen. Laat u daarom bijstaan door een bekwame belangenbehartiger in Alkmaar en omgeving. De letselschade juristen van LetselSchade.nl helpen u kosteloos om uw maximale schadevergoeding te claimen.

Letselschade Advocaat Alkmaar

Welke letselschade kan een letselschade specialist Alkmaar claimen?

De soorten letselschade die een letselschade specialist kan claimen, zijn divers. Het gaat hierbij om alle materiële kosten die u ook maar hebt gemaakt, maar ook de emotionele kosten (verminderde levensvreugde), waarvoor smartengeld wordt uitgekeerd. De zaken die u vergoed krijgt (lijst is niet uitputtend):

Materiële schade:

 • Eventuele reparatiekosten van je auto, fiets, scooter;
 • Schade aan eventuele andere voorwerpen;
 • Medische behandelingen die buiten uw zorgverzekering vallen. Denk hierbij aan medische onderzoeken, operaties en behandelingen, de kosten voor een röntgenfoto, MRI scan, maar ook aan een bezoek aan de fysiotherapeut.
 • Reiskosten die u gemaakt heeft tijdens uw herstelproces;
 • Huishoudelijke hulp;
 • Oppas voor de kinderen;
 • Gemiste inkomsten van uw werk (het verloren arbeidsvermogen), en als dit van toepassing is een vergoeding voor gemiste inkomsten in de toekomst mocht u (deels) arbeidsongeschikt blijven;
 • Gemiste extra inkomen: een vergoeding voor gemiste bonussen en promoties, winstdeling of leaseauto;

Immateriële schade:

 • Smartengeld

Verzamel bewijsmateriaal voor uw letselschade

Natuurlijk heeft u bij het ongeval een schadeformulier ingevuld, dat is wettelijk verplicht. Maar u bent ook naar de arts geweest, en misschien heeft u zelfs eventuele getuigen gesproken die u kunnen helpen in uw zaak.

Mocht u dit nog niet hebben gedaan, zet dan bijvoorbeeld een oproepje op een Facebookgroep van uw lokale buurt in Alkmaar of hang een briefje in de supermarkt. Alle beetjes helpen om u juridisch sterker te laten staan.

Niet alleen schadepapieren en artsenverklaringen zijn belangrijk bewijsmateriaal voor uw letselschade zaak, maar ook uw persoonlijke bevindingen worden hierin meegeteld. Zorg er dus voor dat u vanaf het ongeval belangrijke veranderingen in uw financiële én emotionele situatie bijhoudt in een logboek.

De letselschade expert in Alkmaar zal u helpen om dit bewijsmateriaal vervolgens zo effectief mogelijk in te zetten voor uw belangen.

Direct weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op en wij helpen u bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor u als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om u te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

letselschade specialist Tores

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen je binnen 1 minuut vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Letselschade Advocaat Alkmaar

Regel nu een letselschade specialist

Zoals u wel hebt gemerkt, is een schadevergoeding regelen heel wat werk. Niet voor niets is dit het werk van letselschade experts, die jarenlang hebben gestudeerd en ervaring hebben opgedaan met diverse letselschadezaken.

Regel dus een letselschade advocaat in Alkmaar, of vraag één van onze letselschade juristen om hulp. U hoeft alleen maar de telefoon te pakken. We luisteren met alle geduld naar uw verhaal en beantwoorden graag al uw vragen over uw eventuele letselschade vergoeding.

Als u hiermee akkoord gaat, dan helpen we u bij LetselSchade.nl uiteraard maar al te graag om uw maximale schadevergoeding te claimen. We staan u gedurende het hele letselschadeproces bij.

Onze experts in regio Noord-Holland en Alkmaar

 • mr. Mustafa Koc Senior Letselschadejurist

  “Het leven van een slachtoffer wordt soms dusdanig ontwricht dat een goede ondersteuning in alle opzichten wenselijk is. Door mijn ervaring, kennis en kunde ben ik in staat om de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden.”

 • mr. Kyra Asma Senior Letselschadejurist

  “Ik vind het erg fijn om mensen te kunnen helpen en hen zo goed mogelijk in de situatie te brengen als voor het ongeval. De slachtoffers wil ik hierbij ontzorgen, ze hebben het al zwaar genoeg met het lichamelijk herstel.”

 • Jan-Willem Berg NIVRE Register-Expert & Senior Letselschadejurist

  “Van een luisterend oor tot ‘keiharde’ onderhandelaar, mijn ervaring, kennis en kunde maken dat ik mijn cliënten niet alleen steun kan bieden maar uiteindelijk ook een eerlijke schadevergoeding voor hen kan realiseren”

Veelgestelde vragen over letselschade in Alkmaar

Bent u als automobilist altijd aansprakelijk na een fietsongeval met kinderen?

Bij fietsongevallen met kinderen, maakt de wet onderscheid tussen kinderen jonger dan veertien jaar en kinderen van veertien jaar en ouder. In de praktijk bent u als automobilist bijna altijd volledig aansprakelijk voor de toegebrachte schade na een ongeval met een kind jonger dan veertien jaar. Hoewel kinderen schuldig kunnen zijn aan een verkeersongeval, kunnen zij dus in de praktijk bijna nooit aansprakelijk zijn voor het door hem of haar opgelopen letselschade. Dat heeft ermee te maken dat een kind onder de veertien jaar de gevolgen van zijn of haar handelen niet kan overzien.

Bij een ongeval tussen een automobilist en een kind ouder dan veertien jaar geldt dat de automobilist aansprakelijk is, tenzij hem niets te verwijten valt. De fietser heeft, ongeacht de vraag of er sprake is van eigen schuld aan de zijde van de fietser, recht op een vergoeding van minimaal 50% van zijn totale schade. De overige 50% wordt verdeeld afhankelijk van de vraag welke partij de verkeersregels heeft overtreden. Het kan zijn dat iedere partij voor de helft aansprakelijk is voor de schade, maar het kan ook zijn dat een van de partijen 75% aansprakelijk is voor de schade en de andere partij 25%. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het ongeval.

Collega verantwoordelijk voor bedrijfsongeval, wie is aansprakelijk?

Het kan gebeuren dat u een bedrijfsongeval overkomt, omdat een collega een fout maakt en dat u daarbij letselschade oploopt. In dit geval hoeft u niet uw collega aansprakelijk te stellen. U kunt uw werkgever aansprakelijk stellen en een beroep doen op de verzekeraar van uw werkgever voor een schadevergoeding voor het bedrijfsongeval. Het maakt geen verschil of u een tijdelijk of vast arbeidscontract hebt, of werkzaam bent voor een uitzendbureau.

Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever en claimen een maximale letselschadevergoeding. Graag horen wij uw verhaal en ontvangt u direct waar u recht op hebt.

Een naaste heeft letselschade en ligt in ziekenhuis. Wat kunt u doen?

Als een vriend(in) of familielid letsel heeft opgelopen en nog in het ziekenhuis ligt, dan adviseren wij om zo spoedig mogelijk contact met de juristen van Letselschade.nl op te nemen. Wij beoordelen of er op juridisch vlak sprake is van een zaak. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op.

Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Uw belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.

Hoe lang duurt een letselzaak bij verkeersongevallen?

Hoe lang een letselschadezaak duurt bij verkeersongevallen verschilt sterk per zaak. Elke letselschadezaak is namelijk anders. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de duur van een letselschadezaak. Daarbij kunt u denken aan:

 • de ernst van het letsel;
 • de impact van het letsel op het dagelijks leven van een slachtoffer;
 • de tijdsduur van het herstel.

Dat betekent dat hoe complexer de zaak is, hoe langer een letselschadezaak duurt. Daarnaast zal de duur van een letselschadezaak ook afhankelijk zijn van de vraag of de aansprakelijkheid wordt erkend, hoe snel de partijen over en weer op elkaar reageren en of een regeling wordt bereikt waar het slachtoffer tevreden mee is. De duur van een letselschadezaak kan variëren van enkele maanden tot aan enkele jaren.

Hoe lang duurt een letselschadezaak?

Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van de omstandigheden. Hoe complexer een zaak is, hoe langer een letselschadezaak duurt. Wanneer een letselschadeslachtoffer ernstig letsel heeft opgelopen en een lang behandeltraject moet ondergaan, dan zal een letselschadezaak logischerwijs ook langer duren dan een zaak waarbij het letsel bestaat uit een aantal schaafwonden en kneuzingen.

Hoe lang een letselschadezaak duurt is verder ook afhankelijk van de vraag of de aansprakelijkheid wordt erkend, hoe snel de partijen over en weer op elkaar reageren en of een regeling wordt bereikt waar het slachtoffer tevreden mee is. Onze letselschadejuristen zorgen voor een voortvarende start van de letselschadezaak, neem vrijblijvend contact op.

Het bedrijfsongeval is uw eigen schuld, wat nu?

Een bedrijfsongeval is alleen uw eigen schuld wanneer er sprake is van opzet of als u bewust roekeloos bent geweest. In dit geval kan de werkgever niet aansprakelijk worden gesteld voor uw letselschade. Het komt trouwens niet vaak voor dat de werkgever niet aansprakelijk kan worden gesteld.

Wilt u weten of u uw werkgever aansprakelijk kan stellen voor het bedrijfsongeval? Vertel ons wat er gebeurd is en u ontvangt van ons direct een indicatie van waar u recht op hebt.

Bel mij terug!

   

  Mijn letsel is ontstaan door *
   

  Degene die schuld heeft is *
   

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

  Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Call Now Button