Letselschade specialist Alexander Gudde

Onze letselschade juristen in de regio Noord-Brabant en Den Bosch

Mr. Jeroen Damen  - Letselschadejurist en NIVRE Register-expert regio Noord-Brabant

De dichtstbijzijnde letselschade jurist van LetselSchade.nl in de regio Noord-Brabant bevindt zich in Tilburg, het gaat om mr. Jeroen Damen. Als NIVRE als Register-expert helpt Mr. Damen jou graag met het verhalen van jouw letselschade in Den Bosch. 

Mr. Alexander Gudde  - Letselschadejurist en NIVRE Register-expert regio Noord-Brabant

Onze letselschade jurist dichtbij Eindhoven mr. Alexander Gudde komt met alle plezier desgewenst bij jou thuis in Den Bosch om je te helpen. Het persoonlijke contact met cliënten aan de keukentafel vindt hij namelijk erg prettig. Hij werkt sinds 2007 bij LetselSchade.nl en heeft de benodigde certificaten en diploma’s die zijn expertise onderstrepen.

Mr. Maarten Schikhof  - Letselschadejurist en NIVRE Register-expert regio Noord-Brabant

Wat is een redelijke schadevergoeding voor jouw zaak in Den Bosch? Dat is een vraag waar mr. Maarten Schikhof zich graag mee bezighoudt. Hij stapte over van de kant van de verzekeraar naar de kant van het slachtoffer, waarbij persoonlijk contact en eerlijke adviezen voorop staan. Hij streeft ernaar dat je jouw leven van voor het ongeval zoveel mogelijk weer kan oppakken, en regelt daarom graag de maximale schadevergoeding voor jou.

Letselschade advocaat vs letselschade jurist

Wat is nu het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist? De verschillen merk je voornamelijk in de rechtszaal. Of een letselschade advocaat nodig is voor jouw zaak in Den Bosch, dat hangt enorm af van de complexiteit van jouw zaak en hoe lastig het is om de schade op de tegenpartij te verhalen. Een letselschade advocaat in Den Bosch mag namelijk in het procederen verder gaan dan een letselschade jurist. In verreweg de meeste gevallen (zo’n 95%) kan een letselschade jurist jou voldoende helpen om jouw schadevergoeding te claimen. En dat is mooi, want de diensten van een letselschade jurist zoals bij LetselSchade.nl zijn altijd kosteloos. De kosten die je maakt om ons in te schakelen, worden altijd verhaald op de tegenpartij. Mocht een letselschade advocaat toch nodig blijken, schakelen wij ons netwerk in om deze in Den Bosch voor jou te regelen.

Register Experts in dienst bij LetselSchade.nl
Belangenbehartiger van LetselSchade.nl is er voor het letselschadeslachtoffer

Snel jouw maximale letselschadevergoeding

Na een ongeval is alles anders. Als letselschade slachtoffer ben je hard bezig met het herstellen en revalideren. Niet alleen fysiek, maar de kans is groot dat je daarbij ook nog een emotionele of psychische klap hebt gekregen die je moet verwerken. Dat kost veel energie. Daarnaast moeten er vaak allerlei praktische zaken worden geregeld. Misschien moeten je kinderen vaker naar de oppas omdat jij zelf thuis aan het revalideren bent. Je moet het huishouden anders regelen. Of je partner of familielid moet voor jou zorgen en kan daardoor ook minder werken. Allemaal heel vervelende zaken, waardoor je veel kosten maakt en weinig energie meer over hebt voor andere dingen.

Het regelen van een letselschadevergoeding is misschien een van die dingen, maar wel enorm belangrijk! Je krijgt namelijk altijd zo snel mogelijk een voorschot op je letselschadevergoeding, waardoor je tijdens je ziekteproces zoveel mogelijk uit de kosten blijft. Natuurlijk wil je je schadevergoeding wel snel claimen. Laat je daarom bijstaan door een bekwame letselschade advocaat uit Den Bosch en omgeving. De letselschade juristen van LetselSchade.nl helpen jou kosteloos om jouw maximale schadevergoeding te claimen.

Welke letselschade kan een letselschade advocaat Den Bosch claimen?

De soorten letselschade die een letselschade advocaat uit Den Bosch kan claimen, zijn divers. Het gaat hierbij om alle materiële kosten die je ook maar hebt gemaakt, maar ook de emotionele kosten (verminderde levensvreugde), waarvoor smartengeld wordt uitgekeerd. De zaken die je vergoed krijgt (lijst is niet uitputtend):

Materiële schade:

 • Eventuele reparatiekosten van je auto, fiets, scooter;
 • Schade aan eventuele andere voorwerpen;
 • Medische behandelingen die buiten je zorgverzekering vallen. Denk hierbij aan medische onderzoeken, operaties en behandelingen, de kosten voor een röntgenfoto, MRI scan, maar ook aan een bezoek aan de fysiotherapeut.
 • Reiskosten die je gemaakt hebt tijdens jouw herstelproces;
 • Huishoudelijke hulp;
 • Oppas voor de kinderen;
 • Gemiste inkomsten van je werk (het verloren arbeidsvermogen), en als dit van toepassing is een vergoeding voor gemiste inkomsten in de toekomst mocht je (deels) arbeidsongeschikt blijven;
 • Gemist extra inkomen: een vergoeding voor gemiste bonussen en promoties, winstdeling of leaseauto;

Immateriële schade:

 • Smartengeld
smartengeld ligt op de smartengeldgids en burgerlijk wetboek

Letselschade opgelopen in Den Bosch? Vertel ons jouw verhaal 

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding.
Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

jurist in auto van Jurilex Letselschade

Verzamel bewijsmateriaal voor jouw letselschade

Natuurlijk heb je bij het ongeval een schadeformulier ingevuld, dat is wettelijk verplicht. Maar je bent ook naar de arts geweest, en misschien heb je zelfs eventuele getuigen gesproken die jou kunnen helpen in jouw zaak. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, zet bijvoorbeeld een oproepje op een Facebookgroep van jouw lokale buurt in Den Bosch of hang een briefje in de supermarkt. Alle beetjes helpen om jou juridisch sterker te laten staan.
Niet alleen schadepapieren en artsenverklaringen zijn belangrijk bewijsmateriaal voor jouw letselschade zaak, maar ook jouw persoonlijke bevindingen worden hierin meegeteld. Zorg er dus voor dat je vanaf het ongeval belangrijke veranderingen in je financiële én emotionele situatie bijhoudt in een logboek. De letselschade expert in Den Bosch zal jou helpen om dit bewijsmateriaal vervolgens zo effectief mogelijk in te zetten voor jouw belangen. 

Regel nu een letselschade advocaat uit Den Bosch

Zoals je wel hebt gemerkt, is een schadevergoeding regelen heel wat werk. Niet voor niets is dit het werk van letselschade experts, die jarenlang hebben gestudeerd en ervaring hebben opgedaan met diverse letselschadezaken. Regel dus een letselschade advocaat in Den Bosch, of vraag één van onze letselschade juristen om hulp. Je hoeft alleen maar de telefoon te pakken. We luisteren met alle geduld naar je verhaal en beantwoorden graag al jouw vragen over je eventuele letselschade vergoeding. Als je hiermee akkoord gaat, dan helpen we je bij LetselSchade.nl uiteraard maar al te graag om je maximale schadevergoeding te claimen. We staan je gedurende het hele letselschadeproces bij.

Onze aanpak

1

Ontvang een gratis indicatie

2

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4

Indienen definitieve claim + nazorg

1

Ontvang een gratis indicatie

2

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4

Indienen definitieve claim + nazorg

heer Ekkel
"ik ben zeer tevreden over hoe jurilex mijn zaak heeft behandeld en de geweldige samenwerking die ik met jurilex heb ervaren, ben jurilex zeer dankbaar voor alles was ze voor mij hebben gedaan in mijn zaak dank je wel"
heer Bisesar
"Super goeie hulp gehad, duidelijk en helder"
heer Kersten
"Vanaf het begin tot het eind ben ik zeer goed geholpen met mijn letselschade zaak. Prettige en professionele communicatie!"
mevrouw Kenbeek-Janssen
"Super fijn geholpen en goed advies gekregen.Had alleen wel het idee dat meneer altijd haast had. Als wij een telefoongesprek voerden, voelde het wel gehaast. ☺️"
Unal
"Het ging om een letselschade zaak. Een auto ongeval met materiële en immateriële schade. Onze belangenbehartiger van Jurilex (mevrouw Evers), heeft ons hier doorheen geholpen en zijn er zeer tevreden mee. Ze was meelevend, erg vriendelijk, reageerde snel, ervaren en wikkelde de zaken spoedig af. Onze dank aan Jurilex Letselschade!"
mevrouw Zarager
"Ik ben heel goed en snel geholpen.Altijd snel reactie."
ASHLEY Landsman
"Dhr. Koc heeft ons zeer goed geholpen bij onze letselschade zaak. Het was zeer fijn om ons niet druk te hoeven maken over de afwikkeling, zodat we ons volledig op herstel konden richten. Afspraken waren vanaf het begin duidelijk en werden allemaal nagekomen. Drh. Koc werkt professioneel en kundig! Onze dank is groot!!"
Joyce
"Jurlilex heeft mijn zaak uitstekend afgehandeld. De communicatie verliep vlot en heel netjes."
Meer reviews

Veelgestelde vragen

 

Is een letselschade uitkering belastingvrij?
Waar heb ik recht op bij letselschade?
Kan ik een schadevergoeding eisen als beide partijen schuldig zijn?
Hoe werkt het letselschadetraject?
Met welke kosten krijg ik te maken bij letselschade?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.