beste letselschade advocaat in Utrecht op LetselSchade.nl

Letselschade opgelopen, en nu?

Heb je letselschade opgelopen bij een ongeluk, dan komt er veel op je af. Je hebt een flinke schok gehad en je kunt bepaalde dingen (tijdelijk) niet meer. Je moet dus nadenken over verschillende oplossingen. Hoe doe je het met de kinderen, met het huishouden en wat moet je partner of familie allemaal gaan doen? Een zware herstelperiode volgt. En dan heb je het nog niet eens over geld. Want je werk in Roermond kun je misschien een hele tijd niet meer uitvoeren en je financiële situatie wordt er zo niet beter op. Daarom is het belangrijk om een goede schadevergoeding te claimen voor jouw letselschade in Roermond. En een letselschade vergoeding regelen, dat doe je niet zo 1, 2, 3. Neem hiervoor dus een goede specialist in de hand, die je zoveel mogelijk werk uit handen neemt.

Welke stappen nemen we bij Letselschade?

Inventariseren letsel

Je belt ons over je ongeval en wij zetten alle aspecten van de letselschade en de situatie op een rij. We geven je vervolgens een indicatie van de hoogte van de schadevergoeding.

Verzamelen bewijsmateriaal

We verzamelen zoveel mogelijk gegevens en bewijsmateriaal. Denk hierbij aan medisch dossier, foto’s, camerabeelden en we bekijken verzamelde getuigenverslagen. Zo kunnen onze letselschadespecialisten uit Roermond je juridisch zo goed mogelijk bijstaan.

Aansprakelijk stellen van de schuldige

We stellen de tegenpartij aansprakelijk: zijn of haar verzekeraar betaalt (een deel van) jouw letselschade. Ook de juridische kosten betalen zij, dit is wettelijk zo geregeld. Je kunt dus gratis gebruikmaken van onze ondersteuning.

Voorschot op schadeclaim bepalen

Welke doorlopende kosten maak je nu? Aan de hand hiervan bepalen we de hoogte van het voorschot op jouw schadeclaim. De tegenpartij stort dit periodiek op je rekening.

Definitieve claim vervaardigen

Is er sprake van een medische eindsituatie? Oftewel: ben je hersteld of ben je medisch stabiel? We leggen je definitieve schadevergoeding neer bij de tegenpartij. Hierin zitten alle kosten en financiële verlies dat je hebt geleden, zowel materieel als immaterieel. Ook de te verwachten toekomstige kosten door jouw letselschade in Roermond zijn hierbij ingecalculeerd.

Afronden letselschadezaak

Je krijg je definitieve schadevergoeding op je rekening gestort. Dit gebeurt maximaal 14 dagen na het bepalen van de hoogte van je schadevergoeding. We sluiten het dossier.

letselschade advocaten lopend

Letselschade advocaat Roermond

Heb je een letselschade advocaat nodig voor je letselschade in Roermond? Niet per se. In 95% van de gevallen kan namelijk een letselschadejurist je helpen, en dit loont zeker de moeite. Aan de kundigheid van de specialisten van LetselSchade.nl hoef je in elk geval niet te twijfelen. Zij voldoen namelijk allemaal aan de volgende eigenschappen:

 • 10+ jaar ervaring met letselschadezaken
 • Zijn WO-opgeleid óf NIVRE-Register Experts
 • Accurate dossierbehandeling
 • Grote vakinhoudelijke en procesmatige kennis
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Objectieve, professionele beroepshouding 

Senior letselschadejurist: Mr Jeroen Derks

Onze dichtstbijzijnde letselschade-expert in de buurt van Roermond bevindt zich in Sittard. Mr. Jeroen Derks is afgestudeerd aan de Universiteit in Tilburg, en heeft meer dan 10 jaar werkervaring in het letselschadevak. Hij heeft veel slachtoffers geholpen, maar heeft ook aan de kant van de verzekeraar gestaan. Hij weet dus welke juridische mogelijkheden er zijn om voor jou een zo hoog mogelijke schadevergoeding te claimen. Jeroen vindt een persoonlijke aanpak het belangrijkst. Daarom komt hij ook graag bij je thuis langs in Roermond om je ongeval en de gevolgen hiervan met je te bespreken. Zo kan hij jou echt goed begeleiden, toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Ook zorgt hij natuurlijk voor een rechtvaardige financiële vergoeding, zodat je alles financieel op de rit houdt.

Ervaringen met letselschadespecialist mr. Derks

Enkele ervaringen van letselschadeslachtoffers met de begeleiding van mr. Derks:

Lily – 16 december 2020

“…Ik wist helemaal niet wat ik moest doen en wat ik allemaal zou moeten regelen. Mijn vader heeft toen op internet Jurilex gevonden. Door dit heb ik J. Derks leren kennen, een heel ervaren jurist. Hij heeft mij heel veel geholpen. Hij heeft alles voor mij geregeld, hierdoor hoef ik mij zelf geen zorgen meer te maken over de zaak. Mijn zaak was in goede handen.. Ik ben hem enorm dankbaar.. Hij heeft alles altijd goed uitgelegd en mij altijd op de hoogte gehouden van wat er gebeurde. Hij is zorgvuldig en heeft ook goede tactieken. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen die door een ongeluk letselschade heeft opgelopen. Een betere jurist als hij is er niet.“

Bente – 18 november 2020

“Een partij waarmee je natuurlijk nooit hoopt in aanraking te komen, want letselschade is geen pretje.
Maar de kundigheid, professionaliteit en het uit handen nemen van een hoop zorgen heeft mij enorm geholpen in het proces van acceptatie na mijn ongeval.
De heer Derks, de letselschadejurist die mijn zaak behandeld heeft, is meelevend en heeft door zijn proactieve en grondig handelen mij enorm geholpen. Ik ben hem daar zeer erkentelijk voor. Ik zou Jurilex te allen tijde aanraden.“

Jack Metsemakers – 17 oktober 2020

“December 2019 fietsongeluk gehad. Bestuurder van auto verleende geen voorrang. Gevolg:fractuur aan linkerknie, band letsel, meniscus letsel, kneuzing linker onderbeen en enkel. Rechterschouder: sleutelbeen AC gewricht Tossy ||/||| AC ontwrichting. Werk en mantelzorg kon voorlopig niet, evenals hobby’s- Wandelen- tennissen- fietsen en schaatsen. Jurilex benaderd waarna mr. J. Derks op deskundige wijze een schaderapport heeft opgesteld. Goede gesprekken en medische rapporten gaven een goed beeld van de impact door het ongeval. Vooral de AC ontwrichting is een blijvende complicatie. Dhr mr. J. Derks heeft op voortreffelijke wijze de aansprakelijkheid en afwikkeling geregeld. Het is fijn een persoon en bureau te treffen die zakelijk luistert, meedenkt en adviseerde. Het geheel is inmiddels naar tevredenheid afgerond. Dank hiervoor.“

Lees hier meer reviews van onze tevreden klanten.

Letselschade opgelopen in Roermond? Vertel ons jouw verhaal 

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding.
Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Letsel opgelopen? Bel ons en vertel je verhaal!

Letsel oplopen als gevolg van een ongeluk is een heftige gebeurtenis. Het is dus belangrijk om je verhaal te doen. Onze letselschadespecialisten luisteren graag naar jou, en vertellen je direct waar je aan toe bent. Denken we dat je letselschadezaak kansrijk is? Dan koppelen we je aan een geschikte letselschadespecialist of advocaat in de buurt van Roermond.

Onze aanpak

1

Ontvang een gratis indicatie

2

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4

Indienen definitieve claim + nazorg

1

Ontvang een gratis indicatie

2

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4

Indienen definitieve claim + nazorg

heer S
"Bijgestaan door Maarten Schikhof super teverden over de service zeker een aanrader!"
mevrouw V.
"Tijdens mijn letselschadezaak, goed begeleid, denken goed mee aan de oplossing en een goede uitkomst voor de client zelf."
Cristian Tiron
"I am very pleased to collaborate with Letsel Schade They did everything they promised. The team has very good specialists."
Loulan
"Dit is de slechtste letselschade die ik ken. in plaats van te helpen, hebben ze zelf alle kosten afgenomen. 20 min telefoon gesprek kost bij Jurilex 500 euro. Schande!! Niet vooruit gekomen door de nutteloze gesprekken van jullie. Pas op met deze oplichters mensen!"
Johannes Schipper
"Ik ben uitgegleden in een schoenenwinkel waar werd verbouwd en men vergeten was een bordje te plaatsen dat de vloer spekglad was .ik heb moj lelijk bezeerd en omdat ik op mijn hoofd viel had ik daarna ook psychische klachten . Wij zijn zeer goed bijgestaan door Mr. Damen van Jurilex .hij heeft alles voor ons geregeld en vooral op een begrijpelijke wijze gecommuniceerd. We zijn hem dan ook zeer dankbaar."
Hoevenaars
"Maarten Schikhof heeft mijn zaak behandeld en ben zeer tevreden over zijn tactvolle strategie om mij schadeloos te stellen ivm de aanrijding die ik heb gehad, een auto die mij van mijn fiets reed.MVG kees Hoevenaars"
heer Dijkstra
"Tot op heden ben ik tevreden over de hulp die ik van dhr van Santen ontvang"
KlantTC de Boer
"Na zware val in bus door onoplettende chauffeur Jurilex ingeschakeld. Prettige en deskundige hulp gehad van dhr RP Smith. In drie maanden tijd een mooi resultaat behaald qua schadevergoeding/smartengeld. Wat een snel succes. Jurilex een absolute aanrader en zeer ter zake deskundig."
Meer reviews

Veelgestelde vragen

 

Hoeveel geld krijg ik bij letselschade?
Hoe wordt letselschade berekend?
Welke schadeposten zijn er bij letselschade?
Is letselschade vermogensschade?
Wie betaalt de hulp van een belangenbehartiger?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.