• Nationaal
 • Keurmerk
 • Letselschade

Wij claimen waar je recht op hebt!

Heb je letselschade opgelopen als gevolg van een ongeval en wil je de schade verhalen op de partij of persoon die aansprakelijk is voor de schade? Ben je slachtoffer van een verkeersongeval, loop je tijdens het uitoefenen van je werk letsel op of is een andermans dier schuldig aan jouw verwondingen?

Je doet er dan goed aan om een letselschadekantoor met ervaren juristen te schakelen. Vaak is voor het onwetende slachtoffer het regelen en claimen van een letselschadevergoeding frustrerend en tijdrovend.

De juridische hulp van een letselspecialist is voor het slachtoffer kosteloos, de kosten van deze rechtsbijstandshulp worden namelijk vergoed door de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij.

Lees verder wat onze juristen en register-experts voor jou kunnen betekenen of neem hieronder contact op en hoor direct wat de juridische kansen zijn van jouw zaak.Meld online   Bel mij terug   

mevrouw C. B.
"Letselschadejurist de heer J.W. Berg heeft mij op een professionele en maatgerichte manier bijgestaan bij het verhalen van de schade na een auto-ongeval. Hij denkt mee, anticipeert en onderhoudt goed contact. Hij heeft mijn schade snel en volledig kunnen verhalen. Alle lof voor zijn inzet!"
Meer reviews

Jouw letselschadekantoor

Het is onmogelijk om zelf de schade vast te stellen als je geen kennis hebt van dit vakgebied. Daarom is het belangrijk dat je rechtshulp krijgt van een gerenommeerd en ervaren letselschadekantoor met specialisten in dienst  die jouw belangen behartigen tijdens het ingewikkelde schaderegelingstraject.

Juridische hulp van ons kantoor kost je niets omdat de rechtshulp onderdeel is van de totale schade die je lijdt. Had het ongeval niet plaatsgevonden, dan had je geen rechtshulp van een letselschadekantoor ingeschakeld. Deze juridische kosten worden rechtstreeks verhaald op de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij. 

Daarnaast zorgt jouw persoonlijke belangenbehartiger dat alle schade wordt gecompenseerd, dus ook de schade die je in de toekomst nog kunt ondervinden en een direct gevolg zijn van het letselongeval.

Vraag vrijblijvend advies en laat je kosteloos bijstaan in jouw zaak als je de schade wilt verhalen op de wederpartij.

Meld online   Bel mij terug

Deskundige letselschade-experts

Er zijn veel letselschadebureaus. Waar moet je dan rekening mee houden als je een expert in de letselschade wilt inschakelen voor het regelen van de schadevergoeding?

Let op ervaring. Wat ons onderscheidt is dat onze letselschadespecialisten geen beginners meer zijn. Onze juristen en register-experts lopen allemaal al tien jaar mee, werken alleen voor het slachtoffer en daarmee ruime ervaring in de letselschadebranche. Onze letselschade-experts delen de volgende eigenschappen:

 • WO-opgeleid óf NIVRE-Register Experts
 • 10+ jaar ervaring
 • Accurate dossierbehandeling
 • Grote vakinhoudelijke en procesmatige kennis
 • Beoordeeld als uitstekend op Trustpilot
 • Objectieve, professionele beroepshouding 
 • Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Meld online    Bel mij terug

Direct weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor jou als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om je te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

Meld je schade online

meneer VW
meneer VW

Ben zeer goed geholpen vanaf het begin is alles duidelijk uitgelegd en in een korte periode is de zaak afgehandeld! Het was een zaak van al veel jaren terug maar uiteindelijk tot een goed einde gekomen!

mevrouw Marchena
mevrouw Marchena

Zeer tevreden! Ik ben goed geholpen door meneer Smith. Hij nam alles heel serieus en reageerde snel op mijn berichten. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Letselschade.nl

Kwaliteitsgarantie: NIVRE-Register Experts in Letselschade

Naast onze reguliere letselschadejuristen hebben wij een groot aantal NIVRE-geregistreerd experts. Dit is een kwaliteitsgarantie die onze letselschadejuristen krijgen wanneer zij zich met regelmaat laten bijscholen.

Voor het NIVRE Register kun je je alleen aanmelden als je voldoet aan uitstekende vaardigheden en een grote vakinhoudelijke deskundigheid. Al onze letselschade-experts hebben dus de juiste kennis in huis om jou op een deskundige manier te helpen. Ze helpen jou graag om jouw maximale schadevergoeding te claimen!

Wil je weten wie onze letselschadespecialisten zijn? Lees meer over onze mensen

Meld online   Bel mij terug   

Ervaring aan verzekeraarskant én slachtofferkant

Wat onze experts kenmerkt is dat ze vaak ervaring hebben aan zowel de kant van de verzekeraar als de slachtofferkant. Hier profiteer jij van: zij weten ook hoe het er aan de andere kant van de tafel aan toe gaat. Onze professionals weten daarom ook als geen ander hoe ze juridisch gezien het onderste uit de kan kunnen halen voor jou.

Al onze experts werken als zelfstandig ondernemer voor LetselSchade.nl, waardoor zij de ruimte hebben om hun expertise op hun eigen manier in te vullen.

Deze vrijheid in werkwijze van vakbekwame letselschadespecialisten, zorgt voor een uitstekende kwaliteit hulp bij letselschade!

Meld online   Bel mij terug

Hoe gaan wij als letselschadebureau te werk?

Dit zijn de stappen die wij als letselschadebureau doorlopen bij het behandelen van jouw letselschade:

 1. Inventariseren letsel
 2. Verzamelen bewijsmateriaal
 3. Aansprakelijk stellen van de schuldige
 4. Voorschot op schadeclaim bepalen
 5. Definitieve claim vervaardigen
 6. Afronden letselschadezaak

Hieronder gaan we in op elke stap van de schadebehandeling, zoals bij onze letselschade specialisten gebruikelijk is.

Zo regelen wij de schadevergoeding

INVENTARISATIE

Je belt met ons en wij inventariseren je letsel door het ongeval. We geven direct aan wat de juridische kansen zijn om de schade te verhalen.

AANSPRAKELIJK STELLEN

We verzamelen zoveel mogelijk gegevens. Vervolgens stellen we de tegenpartij aansprakelijk voor de schade waar jij mee zit.

VOORSCHOT OP CLAIM INDIENEN

Aan de hand van jouw doorlopende kosten die je nu maakt, bepalen we de hoogte van jouw voorschot. Dit voorschot op je schadeclaim moet de tegenpartij periodiek naar je storten.

VOORSCHOT

Aan de hand van jouw doorlopende kosten die je nu maakt, bepalen we de hoogte van jouw voorschot. 

DEFINITIEVE CLAIM

Ben je volledig hersteld? Dan stellen we je definitieve schadevergoeding op en leggen deze neer bij de tegenpartij. 

AFRONDEN ZAAK

Je krijgt de schadevergoeding uitgekeerd en wij sluiten het dossier. 

Meer informatie over mijn ongeval

Bel mij terug!

Veelgestelde vragen

 

Wat valt onder letselschade?
Hoe wordt letselschade berekend?
In welk stadium kan ik het beste een belangenbehartiger inschakelen?
Is de tegenpartij aansprakelijk voor de letselschade na het ongeval?
Hoe lang duurt een letselzaak bij verkeersongevallen?
Kan ik een schadevergoeding eisen als beide partijen schuldig zijn?
Wat is de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval?
Welke schade wordt vergoed na een verkeersongeval?
Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?
Met welke kosten krijg ik te maken bij letselschade?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal!

Via het contactformulier kun je letselschade melden. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet of wij kosteloos rechtsbijstand kunnen verlenen. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Liever bellen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.