✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Letselschade Expert

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval waarvoor een ander aansprakelijk is? Dan komen er een aantal administratieve zaken aan de orde om een letselschade vergoeding te krijgen voor de opgelopen letselschade. Deze administratieve zaken zijn soms erg ingewikkeld. Het is bijvoorbeeld lastig vast te stellen hoe hoog de letselschade vergoeding is voor het opgelopen letsel. Daarnaast heeft u al genoeg aan uw hoofd nu u letselschade heeft opgelopen. U heeft uw aandacht juist nodig om de fysieke en emotionele schade van het ongeval te verwerken. Schakel daarom een letselschade expert in.

Netwerk van Letselschade Specialisten

LetselHelpdesk heeft een netwerk van letselschade specialisten tot haar beschikking. De letselschadespecialisten van LetselHelpdesk zijn in iedere regio van Nederland vertegenwoordigd. Er is dus altijd wel een letselschade specialist bij u in de buurt. Tenzij u anders wenst, komen de letselschadespecialisten van LetselHelpdesk dus altijd bij u thuis. Ook voor een vrijblijvend, informatief en inventariserend gesprek.

Aansprakelijkheid letselschade

LetselHelpdesk kan u helpen met de administratieve en financiële afwikkeling van uw letselschade. LetselHelpdesk heeft voor u een team van letselschade experts ter beschikking. Deze experts zijn gespecialiseerd in het vakgebied ‘Letselschade’ en zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt. Voor LetselHelpdesk werken uitsluitend gekwalificeerde letselschadebureaus.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.
Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:
  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling?
  2. Is die klacht gegrond verklaard?
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? 
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren?

Als je alle vragen met Ja hebt beantwoord heb je mogelijk een zaak en ontvangen we je melding graag. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:
  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd?
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel)
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel)

Als je alle vragen met Ja hebt beantwoord heb je mogelijk een zaak en ontvangen we je melding graag. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je een vraag met Nee hebben beantwoord, dan kunnen wij je helaas niet helpen. Wij verwijzen je in dat geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:</strong
  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen?

Als je deze vraag met Ja hebt beantwoord heb je mogelijk een zaak en ontvangen we je melding graag. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je deze vraag met Nee hebben beantwoord, dan kunnen wij je helaas niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. 

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.