Kosteloos  Deskundig  Onafhankelijk

Letselschade jurist Spijkenisse

Letselschade.nl is de grootste Helpdesk van Nederland op het gebied van letselschade en staat u in Spijkenisse kosteloos bij met letselschade advies indien u slachtoffer bent van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval in huis of indien u letsel heeft opgelopen ten gevolge van een gebrekkig product.

Landelijk netwerk van letselschadespecialisten

Letselschade.nl beschikt over een landelijk netwerk van letselschadespecialisten verspreidt over het gehele land. Zo is er ook een vestiging in de regio Spijkenisse. Maar lang hoeft u nooit te reizen, want de letselschade specialist van Letselschade.nl komt desgewenst voor een vrijblijvend intake- en advies gesprek bij u thuis.

 

Gratis advies bij letselschade

Bij letselschade die door een ander is veroorzaakt, kunt u GRATIS gebruik maken van de diensten van Letselschade.nl. Immers, de kosten van de letselschadespecialist, die uitsluitend opkomt voor úw belangen, worden verhaald bij de aansprakelijke partij.

Zo zal Letselschade.nl voor u alle kosten verhalen die u door het ongeval heeft opgelopen, zoals de kosten die u moet maken voor huishoudelijke hulp, inkomens verlies, reiskosten, kosten wegens tuinonderhoud of klussen in en om de woning etc. Kortom, alle kosten die u maakt door het letsel.

Letselschadekantoor LetselSchade.nl

Direct je verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding.
Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Recht op smartengeld

Uiteraard heeft u bij letselschade ook recht op smartengeld. Letselschade.nl verhaalt voor u het meest haalbare bedrag aan smartengeld, daar kunt u verzekerd van zijn!

Wacht niet te lang om uw letselschade aan te melden teneinde juridische problemen te voorkomen. Bel nu gratis Letselschade.nl 0880 - 112 130 of meld uw letselschade online middels het contactformulier.

smartengeld berekenen bij letselschade

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
  2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.