Terug naar overzicht
± 2 min

Wat mag ik van een personenschadebehandelaar verwachten?

Duidelijke informatie

Het schadeclaimproces wordt vaak ervaren als ingewikkeld en belastend. Er komt veel bij kijken, en dat terwijl je juist de aandacht wilt richten op het herstel. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wie is verantwoordelijk voor mijn schade? Hoe gaat het nu verder met mijn werk en inkomen? Hoe kun je de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen voor het letsel en de schade? Een deskundige personenschadebehandelaar beantwoordt deze vragen en regelt met concrete hulp dat de schade wordt vergoed.

Transparantie

Tijdens het schadeclaimproces is de personenschadebehandelaar verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk vertegenwoordigen van jouw belangen. Transparantie speelt daarbij een belangrijke rol: een schadebehandelaar is verantwoordelijk voor het geven van duidelijke en eerlijke informatie over de letselschadeclaim. De schadebehandelaar fungeert onder andere als tussenpersoon tussen het letselschadeslachtoffer en de verzekeraar, helpt met het verzamelen van het benodigde bewijsmateriaal, en voorkomt een eventuele verjaring van de zaak. Bovendien geeft de schadebehandelaar altijd vooraf informatie over de voorwaarden waaronder hij of zij de bemiddelingsdiensten kan aanbieden.

Deskundigheid en advies op maat

Letselschade.nl, onderdeel van de Jurilex Letselschade Groep, is een gespecialiseerd letselschadebureau. Dat betekent dat wij uitgebreide ervaring en expertise hebben op het gebied van letselschadeclaims. Aan de hand van jouw specifieke verhaal maken onze juristen een realistische inschatting van de haalbaarheid van de schadeclaim. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Mocht de tussenkomst van een rechter noodzakelijk zijn, dan zorgen wij ervoor dat je wordt bijgestaan door een LSA letselschade advocaat met de juiste expertise. Zo ben je ervan verzekerd dat de claim een maximale kans van slagen heeft.

Direct een gefundeerd advies

Hulp nodig na een ongeval met letsel en schade? Neem nu contact op met onze juristen en krijg direct een transparant advies bij een letselschade-ongeval. 

Geschreven door: