mr. Mustafa Koc

mr. Mustafa Koc
Letselschadejurist

Noord-Holland en Flevoland
Haarlem en omstreken

Neem contact op met:
mr. Mustafa Koc

Ga naar het formulier

mr. Mustafa Koc


Functie: Letselschadejurist 

Na mijn studie Nederlands Recht - verdieping Aansprakelijkheid- en Verzekeringsrecht - aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van de letselschade.  Tijdens deze stageperiode heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van letselschade en is mijn enthousiasme voor het letselschade vak ontstaan. 

Vervolgens ben ik meer dan 10 jaar werkzaam geweest bij een grote rechtsbijstandverzekeraar op de afdeling Zorg en Letsel, waar ik de afgelopen jaren vele letselschadeslachtoffers heb bijgestaan.  Naast mijn binnendienstwerkzaamheden heb ik gedurende deze periode vele slachtoffers bezocht om zo dichter tot het slachtoffer te komen en ook om met mijn eigen ogen te aanschouwen wat voor impact een dergelijk incident op het leven van een slachtoffer heeft. Zo heb ik de afgelopen jaren goed geleerd wat de behoefte is van een letselschadeslachtoffer tijdens het hele letselschadeproces. 

Mijn missie is om het slachtoffer zo goed mogelijk bij te staan door me in zijn of haar situatie te verplaatsen. Het leven van een letselschadeslachtoffer wordt soms dusdanig ontwricht dat een goede ondersteuning in alle opzichten wenselijk is. Door mijn ervaring, kennis en kunde ben ik in staat om het slachtoffer tijdens dit soms langslepende proces goed te begeleiden en te ondersteunen.

Bij Letselschade.NL ga ik mijn missie verder voortzetten om voor slachtoffers de meest rechtvaardige schadevergoeding te verhalen. 

Astrid
Astrid

Na een bedrijfsongeval Jurilex letselschade ingeschakeld, toegewezen Dhr mr M. Koc om een claim in te dienen bij de verzekering van het bedrijf. Wat een geduld en uiterst correcte afhandeling, zonder hem was het ons niet gelukt!
Mijn complimenten voor de hr Koc! Zeker aan te bevelen!
Astrid

Paul ten Hoeve
Paul ten Hoeve

Super goed geholpen meegedacht.. een vriendelijk meedenkende jurist.

Lageland
Lageland

De bekwame begeleiding van de Jurilex jurist heeft er toe geleid dat er een fatsoenlijke overeenkomst gesloten is tussen de betrokken fabrikant en mij.
Vooraf had ik niet het vertrouwen dat "de kleine man" zou kunnen opboksen tegen een gevestigde fabrikant. De Jurilex jurist heeft zich vastgebeten in het dossier en voor een geruststellende afloop gezorgd. Mijn hartelijke dank.

mw. De Geest - Zondergeld
mw. De Geest - Zondergeld

Na een aanrijding buiten onze schuld Jurilex Letselschade gevraagd ons bij te staan. Er werd vlot gereageerd op ons verzoek. Degene die ons hielp kwam meteen in actie. De zaak van mijn man werd vlot afgehandeld. Aangezien ik zelf meer letsel had duurde mijn zaak logischerwijs iets langer. Wij werden goed voor en ingelicht. Ook werden wij goed op de hoogte gehouden van alle acties richting de tegenpartij . De communicatie verliep goed. Onze zaak is naar tevredenheid afgerond. Een dikke 8 voor dhr Koc van Jurilex.

Rosay
Rosay

Bijna anderhalf jaar bij gestaan door Mustafa Koc. De zaak naar grote tevredenheid afgerond met de tegenpartij. Mustafa gaat secuur, maar toch snel te werk. Hij schakelt alles door en legt alles perfect uit. Door de initiatieven waarmee Mustafa is gekomen is alles goed en netjes verlopen.

dhr. De Vries
dhr. De Vries

N.a.v. een hondenbeet zeer snel en correct geholpen. Fijne, heldere en duidelijke communicatie.

OB
OB

Dhr. M. Koc heeft ons zeer goed geholpen. Het contact was makkelijk en met vragen konden wij altijd bellen of mailen waar wij snel antwoord op kregen.Ongeacht dat de tegenpartij moeilijk deed heeft dhr. Koc toch alles voor elkaar gekregen. Zeker een aanrader!

dhr. Baas
dhr. Baas

Dhr koc, is een fijne man om contact mee te hebben. Was duidelijk en sprak met een begrijpelijke taal. Het heeft lang geduurd voor dat alles rond was. Dat kwam uiteraard door omstandigheden en het niet meewerken van tegenpartij. Hij bleef rustig en liet niet los. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gelukkig is alles nu rond met volle tevredenheid...Dankzij dhr. Koc.

mw. Koshbin
mw. Koshbin

Ik ben tevreden met het werk van dhr. Koc, omdat hij zijn werk goed doet en professioneel over komt.

dhr. G. Louweret
dhr. G. Louweret

Nadat ik op mijn fiets ben aangereden door een automobilist en met een gebroken enkel op de bank zat. Ben ik op zoek gegaan naar een letselschadeadvocaat. Jurilex Letselschade heeft mij fantastisch bijgestaan. Ik kon zo in alle rust herstellen. Zij hebben mijn zaak geweldig behartigt. De communicatie was ook geweldig, helder en altijd zoals afgesproken. Ik hoop natuurlijk dat ik nooit meer een letselschadeadvocaat nodig zal hebben maar áls het moet weet ik bij wie ik moet zijn, de heer C. Koc van Jurilex Letselschade. Ontzettend bedankt voor de goede afhandeling van mijn zaak.

heer en mevrouw Verbaan
heer en mevrouw Verbaan

Dhr. Koc (Jurilex letselschade) heeft in onze in 2 aparte letselschade zaken voortreffelijk gewerkt, mocht er in de toekomst ooit weer iets gebeuren zullen we zeker terug komen, ook zullen we Jurilex aanbevelen bij anderen.

Heel erg bedankt.

A. el Jebli
A. el Jebli

Ik ben nog nooit zo goed en flexibel geholpen telkens werd elke vraag netjes beantwoord en onderbouwd en de termijn waarop er geantwoord werd was super snel. De samenwerking en hulp kon niet beter! In 1 zin: geen spijt van de keuze en super professioneel en persoonlijk. Heel erg bedankt!!

mw. Versteeg
mw. Versteeg

Dhr. Koc van Jurilex Letselschade heeft mij ontzettend geholpen bij een claim na een aanrijding. Ondanks trage respons van de verzekering van de tegenpartij bleef Dhr. Koc volhardend en doortastend tijdens het gehele proces. Hij heeft mij hiermee veel werk uit handen genomen en ervoor gezorgd dat we maximaal resultaat hebben behaald. Heel veel dank voor de voortreffelijke hulp en ondersteuning in dit proces!

Brekhof
Brekhof

Ik ben zeer onder de indruk van jullie organisatie.
Jullie nemen de klanten echt serieus, en dat verdient een groot compliment.
Heb dit zelf ervaren tijdens mij letselschade periode, ben enorm goed bij gestaan door dhr. Koc. Deze letselschade advocaat is zeer gedreven in zijn vak en handelt snel, en komt echt voor je op.
Heb het contact zeer prettig gevonden, en ga het missen je bouwt toch enigszins een band op met elkaar.
Ik weet ook zeker dat dhr. Koc met zijn kwaliteiten heel ver gaat komen in zijn vak.
Wens hem ook al het succes toe, en ik ga hem persoonlijk aanbevelen mocht er in mijn omgeving iets gebeuren wat gerelateerd is aan letselschade.
Heer Koc nogmaals bedankt voor alles, en misschien komen we elkaar nog eens tegen.

Klantbeoordeling
Klantbeoordeling

Ik wil mr. Koc in het bijzonder bedanken voor al zijn inspanning en ingezette overtuigingskracht richting de verzekeraar!Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop hij mijn dossier heeft behandeld en afgerond. Hij heeft snel contact met mij gezocht en mij steeds op de hoogte gehouden. Hij deed nooit toezeggingen die hij niet waar kon maken.

mw. Kleibeuker
mw. Kleibeuker

Dikke 10 altijd correct vriendelijk behulpzaam en met je meedenken 👍👍

An klant
An klant

Mijn ervaring met Jurilex Letselschade (de heer M. Koc ) is zeker aan te bevelen. Uitstekende service, meedenkend, heldere communicatie over de aanpak en deskundig advies. Ik ben heel tevreden met de afhandeling van mijn zaak.

A. van Dijk
A. van Dijk

Dhr. Koc heeft mij professioneel bijgestaan nadat ik een scooter ongeluk heb doorgemaakt. Vanaf het eerste contact heb ik mij volledig gesteund en gehoord gevoeld. De zaak is vlekkeloos geregeld en opgelost. Er werd zeer begripvol gereageerd en gehandeld, dat voelde fijn! Ondanks dat dhr aangaf dat hij het druk had, heb ik hier niets van ondervonden. Ik zal dhr. koc daarom zeer aanbevelen bij anderen! Hartelijk bedankt voor uw prettige samenwerking!

Familie Hijmans
Familie Hijmans

Onze ervaring met Jurilex is prima.
Persoonlijk contact en deskundige hulp.
Ook erg fijn dat de mensen die ons geholpen hebben een hoop zorg van je weg nemen.
Beter konden wij ons niet wensen.

J van Es
J van Es

Als je voor het eerst in je leven bij een ongeval betrokken raakt en je hebt hierbij letsel opgelopen wat in mijn geval deels behandelbaar was, dan moet je blij zijn als er iemand is die dit begrijpt en er voor je is om alle wettelijke zaken te regelen die betrekking hebben op rechten en plichten Ik ben dan ook door dhr. Koc van Jurilex geweldig geholpen. Dhr Koc is in mijn geval duidelijk en concreet geweest met wat wel en niet mogelijk was over aansprakelijkheid over gemaakte kosten en vergoedingen, wat keurig en duidelijk schriftelijk is vastgelegd. Ik wil dhr. Koc dan ook bedanken voor zijn inzet, zijn gevoel en betrokkenheid.

dhr. R. Selat
dhr. R. Selat

Ik heb hele goeie ervaring met Jurilex vooral met Mustafa Koc heel erg bedankt voor het snel regelen van me zaak en goed. IEDEREEN AAN TE RADEN !

H. Slingerland
H. Slingerland

Om mijn recht proberen te halen heb ik Jurilex Letselschade ingeschakeld. Met name letselschadeadvocaat mr. M. Koc is als een terriër voor mijn rechten opgekomen als gevolg hebbende dat de tegenpartij schuld heeft erkend en daardoor een materiële en immateriële schadevergoeding heeft toegekend. Waarvoor ik mr. M. Koc zeer dankbaar en erkentelijk ben en blijf.

Wahid
Wahid

M. Koc heeft mijn zaak uitermate professioneel behandeld. Ik ben zeer tevreden en zou zijn vakkundigheid dan ook aan iedereen kunnen aanbevelen. Chapeau

dhr. N. Schuitemaker
dhr. N. Schuitemaker

Erg goede ervaringen met Jurilex! Goed bereikbaar, vriendelijk, staan altijd voor je klaar.

Contactformulier

Vertel uw verhaal aan praktijk Koc

Via het contactformulier kunt u uw verhaal vertellen. Mijn team en ik zorgen dan dat u zo snel mogelijk weet waar u recht op hebt.
Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of bel gratis
deze specialisten

0880 112 130

U kunt het secretariaat van praktijk Koc bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:30 uur. Buiten deze tijden kunt u eenvoudig gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen. De eerstvolgende werkdag heeft u een goed advies. 

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Mariëlle de Bruin
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Mariëlle de Bruin
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Esmay van Burken, LLB
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
Esmay van Burken, LLB
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Alexander Gudde
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Alexander Gudde
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
  2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.