Jurilex Letselschade krijgt Nationaal Keurmerk Letselschade

Gepost 16-04-2021

Het Nationaal Keurmerk Letselschade bestaat sinds 4 januari 2021. Na een uitgebreide audit oordeelde De Letselschade Raad dat Jurilex Letselschade, waar LetselSchade.nl onder valt, een professioneel en betrouwbaar letselschadekantoor is dat voldoet aan de strenge eisen voor het voeren van het keurmerk. Lees snel verder!

Jurilex Letselschade heeft op 6 april 2021 het Nationaal Keurmerk Letselschade gekregen van De Letselschade Raad. Alle 14 vestigingen van Jurilex Letselschade mogen het keurmerk voeren. Met dit keurmerk heeft Jurilex Letselschade bewezen een professionele en betrouwbare belangenbehartiger te zijn en te voldoen aan de hoge eisen die De Letselschade Raad stelt.

Intreding Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Nationaal Keurmerk Letselschade bestaat sinds 4 januari 2021. Slachtoffers van letselschade kunnen erop vertrouwen dat belangenbehartigers met dit keurmerk bonafide partijen zijn die integer en deskundig te werk gaan. Het keurmerk geeft aan dat dienstverleners zich houden aan de kwaliteits- en gedragsregels die gezamenlijk binnen de letselschadebranche zijn opgesteld. Na een uitgebreide audit oordeelde De Letselschade Raad dat Jurilex Letselschade dit keurmerk verdient.

Integer en transparant handelen

Danny Francken, directeur Jurilex Letselschade, vindt aansluiting bij het Nationaal Keurmerk Letselschade een belangrijke stap: “Dit keurmerk laat zien dat we bonafide en onafhankelijk zijn en dat onze cliënten kunnen rekenen op deskundigheid, integriteit en transparantie tijdens de behandeling van hun letselschadezaak. Dat geldt voor al onze 14 vestigingen, verspreid over heel Nederland.”

Letselschade? Meld het direct!

Is er sprake van letsel na een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval? Wilt u de schade verhalen? Onze letselschadejuristen helpen kosteloos bij het claimen van uw schadevergoeding!

Keurmerk: het kaf van het koren scheiden

Om in aanmerking te komen voor het Nationaal Keurmerk Letselschade onderging Jurilex Letselschade een uitgebreide audit. Het auditbureau heeft dossiers beoordeeld en onder andere gekeken naar communicatie met het slachtoffer, opleidingseisen en hoe er wordt omgegaan met persoonsgegevens. Francken: “Letselschadepartijen staan regelmatig negatief in het nieuws. Door te kiezen voor een partij met het Nationaal Keurmerk Letselschade , is het slachtoffer verzekerd van goede juridische bijstand en kan deze zich richten op het herstel. Letselschade is juridisch en financieel een lastig domein. De gevolgen voor slachtoffers kunnen groot zijn. Met het keurmerk kunnen slachtoffers eenvoudig het kaf van het koren scheiden.”

Over Jurilex Letselschade

De experts van Jurilex Letselschade behartigen al vijftien jaar de belangen van letselschadeslachtoffers en helpen bij het opstellen en onderbouwen van de vordering tegen de aansprakelijke partij. De experts van Jurilex Letselschade zijn een sterke en gelijkwaardige onderhandelingspartner die voor letselschadeslachtoffers de meest rechtvaardige schadevergoeding regelt.

Wij helpen u verder.

Vragen naar aanleiding van een ongeval? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter. Onze letselschade jurist vertelt direct waar u aan toe bent.

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   letselschade keurmerk nationaalschade zonder dader Call Now Button