Jurilex Letselschade lid van branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE)

Gepost 11-04-2022

Per 2 april is Jurilex Letselschade lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Bij deze branchevereniging zijn alleen kantoren aangesloten die voor slachtoffers werken en die het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) mogen voeren.

Gegarandeerd betrouwbaar en deskundig

Met het Nationaal Keurmerk Letselschade laat Jurilex zien dat alle 14 kantoren bonafide en onafhankelijk zijn en dat cliënten kunnen rekenen op een deskundige behandeling van hun letselschadezaak.

Door aan te sluiten bij de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts, heeft Jurilex Letselschade invloed op belangrijke ontwikkelingen binnen de letselschadebranche via het Platform Personenschade. In dit Platform hebben de ANWB, Slachtofferhulp Nederland, Verbond van Verzekeraars, het ministerie van Justitie & Veiligheid, het NIVRE en NLE zitting. Hiermee worden zowel de belangen van het slachtoffer als de belangenbehartiger gewaarborgd.

Het is een goede ontwikkeling dat uitsluitend keurmerkkantoren zich kunnen aansluiten bij de NLE. Alle aangesloten kantoren moeten met regelmaat laten zien dat zij voldoen aan de opleidings- en hoge kwaliteitseisen. Als branche wordt daarmee bewerkstelligt dat het slachtoffers verzekerd zijn van goede juridische hulp bij letselschade.

Over Jurilex Letselschade

De experts van Jurilex Letselschade behartigen al vijftien jaar de belangen van letselschadeslachtoffers en helpen bij het opstellen en onderbouwen van de vordering tegen de aansprakelijke partij. De belangenbehartigers van Jurilex Letselschade zijn een sterke en gelijkwaardige onderhandelingspartner die voor letselschadeslachtoffers de meest rechtvaardige schadevergoeding regelt.

Wij helpen u verder.

Vragen naar aanleiding van een ongeval? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter. Onze letselschade jurist vertelt direct waar u aan toe bent.

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   Letselschade jurist Jeroen Derks LetselSchade.nl Call Now Button