Rechtshulp on demand bij letselschade

Gepost 21-09-2022

Heeft u letselschade opgelopen op de werkvloer, als gevolg van een aanrijding in het verkeer of heeft schade door toedoen van een andermans dier? Wilt u een letselschadeclaim indienen en een vergoeding ontvangen voor de schade waar u mee achterblijft, maar weet u niet zo goed waar te beginnen? Letselschade on demand biedt uitkomst. Gedurende het complexe schaderegelingstraject wordt u volledig ontzorgt door een ervaren letselschadespecialist. Een verzekering voor het gebruik van rechtshulp on demand bij letselschade is niet nodig, bovendien is niet alleen het eerste intakegesprek maar ook het inschakelen van een letselschadejurist voor u als slachtoffer volledig kosteloos. Zonder dat u vastzit aan een dure verzekering ontvangt professionele rechtsbijstand van een ervaren belangenbehartiger die uitsluitend opkomt voor uw belangen. Hoe zit dit precies?

De betekenis van on demand

Om deze service toe te lichten beginnen we met de betekenis van on demand. De term on demand heeft de laatste decennia zijn intrede gedaan en is inmiddels volledig ingeburgerd in de Nederlandse spreektaal. Bij televisieprogramma’s, films en series komt de term on demand veel voor.  Letterlijk genomen betekent on demand op aanvraag of op verzoek. De dienst wordt pas geleverd wanneer de gebruiker interesse toont en hiernaar vraagt. Bij juridische diensten komt de term ook voor. De dienst wordt pas geleverd wanneer de consument daarom vraagt.

Letselschade on demand

Het concept letselschade on demand is niet te vergelijken met een traditionele verzekering. Een verzekering wordt afgesloten om voor een onzeker voorval en de daaruit voortvloeiende schade in te dekken. Naast deze traditionele verzekering zijn er in de Nederlandse markt steeds meer aanbieders van rechtshulp on demand. Letselschade on demand speelt in op de trend van een afname van het aantal verzekerden van rechtsbijstand en de verwachting van de consument dat nu ook juridische diensten just in time geleverd kunnen worden.

Dankzij de service van letselschade on demand krijgt u snel een letselschadespecialist te spreken die na het horen van uw verhaal direct inschat wat de juridische mogelijkheden zijn om voor u een letselschadevergoeding te realiseren. U weet dus meteen waar u aan toe bent. Zijn er voldoende verhaalsmogelijkheden om uw letselschade te claimen op een aansprakelijke partij? U krijgt een persoonlijke belangenbehartiger toegewezen die samen met u aan de zaak werkt en ervoor zorgt dat u de letselschadevergoeding ontvangt die recht doet aan uw situatie.

 • De expertise van letselschade on demand wordt ingezet wanneer een slachtoffer hierom vraagt
 • De letselschadeclaim wordt uitbetaald door de aansprakelijke verzekeraar
 • De juridische kosten voor het inschakelen van letselschade on demand worden nooit in mindering gebracht op uw schadevergoeding.
 • De aansprakelijke wederpartij betaalt de de juridische kosten

Welke service kan ik verwachten?

Na een ongeval komt er veel op het slachtoffer af. Het is daarom verstandig om een betrouwbare specialist in te schakelen die helpt bij de realisatie van de letselschadevergoeding. Met de service van letselschade on demand is een slachtoffer verzekerd van:

 • Vrijblijvend en deskundig advies van een letselschadejurist
 • Een accurate berekening van de juiste letselschadevergoeding
 • Voorschotbetalingen wanneer er inmiddels kosten zijn gemaakt

De letselschade on demand-service wordt verleend door een ervaren letselschadejurist die exclusief opkomt voor de persoonlijke belangen van het slachtoffer. Er wordt dus nooit voor een aansprakelijke partij gewerkt.

Zij gingen u voor...

Wat doet de letselschadespecialist voor mij?

De persoonlijke letselschadespecialist werkt samen met u aan de zaak en laat in een vroeg stadium weten wat hij/zij van u nodig heeft. Het is belangrijk dat u zo veel mogelijk bewijs verzamelt. Grofweg zal de letselschadezaak uit de volgende stappen bestaan:

 • Het verzamelen van bewijsmateriaal
 • Aansprakelijk stellen schuldige partij
 • Bepalen van uw voorschotten
 • De definitieve claim vervaardigen
 • Afronden van de letselschadezaak

Ieder ongeval is uniek, daarom is het vooraf niet te zeggen hoe lang het behandelen van een zaak zal duren. Daarnaast is het tijdspad afhankelijk van persoonlijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld de voortgang van uw revalidatie, maar ook de reactietijd van de schadebehandelaar van de aansprakelijke partij.

Voordelen van letselschade on demand

Er zijn veel voordelen van letselschade on demand wanneer het wordt vergeleken met de eigenschappen van een traditionele verzekering. We zetten enkele voordelen voor u op een rijtje:

 • Geen verzekering nodig
 • Intakegesprek direct mogelijk
 • Volledig kosteloos
 • Ervaren specialisten die zich om u bekommeren
 • Alle benodigde expertise onder één dak
 • Landelijk werkzaam, dus altijd dichtbij
 • De letselschadespecialist komt bij u thuis
 • Kantoor gecertificeerd met het Nationaal Keurmerk Letselschade
 • De juridische service is door klanten beoordeeld met een 9,6

Slachtoffer? Schakel hier letselschade on demand in

Heeft u letselschade opgelopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of arbeidsongeval, en u wilt weten wat de mogelijkheden zijn om een schadevergoeding te claimen voor uw letsel?

Neem contact op met een van onze specialisten en wij schatten direct in wat de juridische verhaalsmogelijkheden zijn om uw schade te claimen op een aansprakelijke verzekeringsmaatschappij.

Wij helpen u verder.

Vragen naar aanleiding van een ongeval? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter. Onze letselschade jurist vertelt direct waar u aan toe bent.

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of de chatbot gebruiken om uw casus aan te melden.

  Tijdens openingstijden binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

   Persoonlijke gegevens

   Wat is er gebeurd?

   Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee

   2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee

   3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee

   4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

   Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

   1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee

   2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee

   3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee

   Alle vragen met JA beantwoord

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

   Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

   Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

   1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee

   Jouw antwoord is JA

   Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

   Jouw antwoord is NEE

   Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

   letsel aan enkelBankbiljetten van tien, twintig, vijftig en honderd euro Call Now Button