Onze juristen in Hengelo behartigen jouw belangen, geven
advies en berekenen hoeveel letselschade je kunt claimen.

Letselschade advocaat
in Hengelo nodig?

 • Onze hulp is voor jou gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand
 • Ontvang de hoogst haalbare schadevergoeding
 • Altijd een specialist of jurist bij je in de buurt

Letselschade advocaat Hengelo

Heb je letselschade opgelopen, woon je in Hengelo en zoek je nu een letselschade advocaat? LetselSchade.nl is de grootste helpdesk van Nederland op het gebied van letselschade. Wij staan je in Hengelo kosteloos bij met advies als je slachtoffer bent van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval in huis of als je letsel hebt opgelopen door een gebrekkig product.

Letselschade specialist in Hengelo

Bij letselSchade.nl beschikken we over een landelijk netwerk van letselschade specialisten en hebben wij nauwe banden met letselschade advocaten. Ook in Hengelo en omgeving. Al onze letselschade juristen zijn hoogopgeleid, waardoor wij jou een uitstekende kwaliteit dienstverlening kunnen bieden. Zij hebben allemaal uitgebreid ervaring met uiteenlopende letselschade zaken. Daarom hebben onze letselschade specialisten een schat aan kennis in huis om voor zo effectief mogelijk de maximale schadevergoeding voor je te claimen. Ook beschikken we over een uitgebreid netwerk aan letselschade advocaten, die je desgewenst kunnen helpen wanneer dit nodig is.

CTA – USP

Aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Alle belangenbehartigers en letselschadeprofessionals van LetselSchade.nl zijn aangesloten bij het letselschade keurmerk

Ontvang een rechtvaardige schadevergoeding

Onze beste letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u altijd de hoogst haalbare schadevergoeding krijgt.

Gratis hulp en advies

Onze hulp is voor u gratis, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand

Altijd bij u in de buurt

Een landelijk netwerk van specialisten en juristen. Wij werken alleen voor slachtoffers.

Letselschade claimen in 4 stappen

1
letselschade-stap-01

Vertel uw verhaal

2
letselschade-stap-02

Wie is aansprakelijk?

3
letselschade-stap-03

Voorschot schadeclaim

4
letselschade_stap_4

Uitbetalen en afwikkelen

Welke letselschade kan een letselschade advocaat Hengelo claimen?

De soorten letselschade die een letselschade advocaat uit Hengelo kan claimen, zijn divers. Het gaat hierbij om alle materiële kosten die je ook maar hebt gemaakt, maar ook de emotionele kosten (verminderde levensvreugde), waarvoor smartengeld wordt uitgekeerd. De zaken die je vergoed krijgt (lijst is niet uitputtend):

Materiële schade:

 • Eventuele reparatiekosten van je auto, fiets, scooter;
 • Schade aan eventuele andere voorwerpen;
 • Medische behandelingen die buiten je zorgverzekering vallen. Denk hierbij aan medische onderzoeken, operaties en behandelingen, de kosten voor een röntgenfoto, MRI scan, maar ook aan een bezoek aan de fysiotherapeut.
 • Reiskosten die je gemaakt hebt tijdens jouw herstelproces;
 • Huishoudelijke hulp;
 • Oppas voor de kinderen;
 • Gemiste inkomsten van je werk (het verloren arbeidsvermogen), en als dit van toepassing is een vergoeding voor gemiste inkomsten in de toekomst mocht je (deels) arbeidsongeschikt blijven;
 • Gemist extra inkomen: een vergoeding voor gemiste bonussen en promoties, winstdeling of leaseauto;

Immateriële schade:

 • Smartengeld
Letselschade opgelopen
letselschade specialist Tores

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen je binnen 1 minuut vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding. Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Letselschade advocaat vs letselschade jurist

De verschillen tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist merk je voornamelijk in de rechtszaal. Of een letselschade advocaat nodig is voor jouw zaak in Hengelo, dat hangt enorm af van de complexiteit van jouw zaak en hoe lastig het is om de schade op de tegenpartij te verhalen. Een letselschade advocaat in Hengelo mag namelijk in het procederen verder gaan dan een letselschade jurist. In verreweg de meeste gevallen (zo’n 95%) kan een letselschade jurist jou voldoende helpen om jouw schadevergoeding te claimen. En dat is mooi, want de diensten van een letselschade jurist zoals bij LetselSchade.nl zijn altijd kosteloos. De kosten die je maakt om ons in te schakelen, worden altijd verhaald op de tegenpartij.

Letselschade jurist Letselschade advocaat
Studie rechten afgerond
Bevoegd verlenen van rechtshulp
No Cure No Pay
Gedegen kennis letselschadrecht
Belang van client voorop
Gratis rechtshulp

istockphoto-1156652535-1024×1024

Verzamel bewijsmateriaal voor een maximale letselschadevergoeding

Natuurlijk heb je bij het ongeval een schadeformulier ingevuld, dat is wettelijk verplicht. Maar je bent ook naar de arts geweest, en misschien heb je zelfs eventuele getuigen gesproken die jou kunnen helpen in jouw zaak. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, zet bijvoorbeeld een oproepje op een Facebookgroep van jouw lokale buurt in Hengelo of hang een briefje in de supermarkt. Alle beetjes helpen om jou juridisch sterker te laten staan.

Niet alleen schadepapieren en artsenverklaringen zijn belangrijk bewijsmateriaal voor jouw letselschade zaak, maar ook jouw persoonlijke bevindingen worden hierin meegeteld. Zorg er dus voor dat je vanaf het ongeval belangrijke veranderingen in je financiële én emotionele situatie bijhoudt in een logboek. De letselschade expert in Hengelo zal jou helpen om dit bewijsmateriaal vervolgens zo effectief mogelijk in te zetten voor jouw belangen.

Onze letselschade juristen in de regio Overijssel en Hengelo

 • mr. Wiland van Santen Senior Letselschadejurist

  Dankzij de juridische en economische opleiding bent u verzekerd van een expert die in staat is om zowel de juridische als de cijfermatige aspecten van uw letselschadeclaim goed te beoordelen.

 • mr. Veronique Evers Senior Letselschadejurist

  “Ik vind dat slachtoffers recht hebben op de beste juridische begeleiding en ondersteuning, zeker als zij de strijd moeten aanbinden tegen machtige, grote verzekeraars.”

 • mr. Steward Reiziger Senior Letselschadejurist

  De dichtstbijzijnde letselschade jurist van LetselSchade.nl in de regio Noord-Brabant bevindt zich in Tilburg, het gaat om mr. Template. Als NIVRE als Register-expert helpt Template jou graag met het verhalen van jouw letselschade in Den Bosch.

Veelgestelde vragen over letselschade in Hengelo

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

  Persoonlijke gegevens

  Wat is er gebeurd?

  Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
  2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
  Alle vragen met JA beantwoord

  Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

  1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

  Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

  Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
  Alle vragen met JA beantwoord

  Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

  1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

  Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.

  Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
  Jouw antwoord is JA

  Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw antwoord is NEE

  Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

  Call Now Button